Великодні ярмарки та концерт гурту "Без обмежень": куди піти в Одесі цими вихідними

Великодні ярмарки та концерт гурту "Без обмежень": куди піти в Одесі цими вихідними.

Великодні ярмарки та концерт гурту "Без обмежень": куди піти в Одесі цими вихідними. Фото ілюстративне: ukrinform.ua

Дозвілля та їжа
07 квiтня 2023 10:14

Вже цієї суботи та неділі в Одесі виступатимуть рокери "Без обмежень", гумористка Марина Войцехновська та поетеса Катерина Калітко, пройде великодній ярмарок, а також відбудуться дитячі майстер-класи з виготовлення великодніх свічок та спрінг-ролів – і це далеко не всі заплановані на вихідні заходи.

Vgorode дізнався, куди можна буде піти в Одесі 8 та 9 квітня.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

ВЕЛИКОДНІЙ ЯРМАРОК

В Одесі відбудеться Великодній ярмарок.В Одесі відбудеться Великодній ярмарок. Фото ілюстративне: nikopol.informator.ua

Напередодні Великодня в Одесі пройде благодійний великодній ярмарок. На відвідувачів чекають концерт, програма для дітей та розваги для дорослих, інсталяція з плетіння писанки, етнічні майстер-класи, великодні смаколики та фотозона з декоративними писанками.

ДЕ: парк імені Горького, вулиця Космонавтів, 17А

КОЛИ: 8 та 9 квітня з 11:00 до 19:00

ВАРТІСТЬ: вхід вільний

ЕКСКУРСІЯ ЗООЛОГІЧНИМ МУЗЕЄМ

Зоологічний музей.Зоологічний музей. Фото: ua.igotoworld.com

Дітям та дорослим пропонують протягом двох із половиною годин прогулятися факультетом біології ОНУ імені Мечникова разом із викладачами вишу. Під час екскурсії відвідувачі заглянуть у зоологічний зал, де зберігається 30-метровий скелет синього кита, побачать цікаві експонати пташиного залу, а також залів риб, амфібій та комах. Запис за телефоном +38 096 14 21 379 (Viber, Direct, Telegram, WhatsApp) є обов'язковим.

ДЕ: Шампанський провулок, 2/2 (біля стадіону)

КОЛИ: 8 квітня об 11:00

ВАРТІСТЬ: для дітей віком до 14 років – 150 гривень, для дорослих – 300 гривень

ВЕЛИКОДНІЙ ЯРМАРОК У КІРСІ

У дворику Кірхи протягом тижня працюватиме великодній ярмарок.У дворику Кірхи протягом тижня працюватиме великодній ярмарок. Фото: Марія Чекарьова/Vgorode

Одеська лютеранська Кірха Святого Павла вперше проводить великодній ярмарок з метою підтримати одеситів та гостей міста, а також зібрати кошти на потреби ЗСУ. Для відвідувачів у дворику Кірхи розгорнуть святкову торгівлю. Зокрема можна буде придбати вироби декоративно-ужиткового мистецтва та великодні ласощі. Дітям також нудьгувати не доведеться: для них проведуть розважальні квести. Наприклад, 9 квітня о 12:00 та 14:00 юних глядачів запрошують на святкову квест-програму "Аліса в країні чудес". Також протягом тижня і дорослі, і діти матимуть змогу відвідати концерти органної музики. Перший такий концерт відбудеться 9 квітня о 18:00: для глядачів виступатимуть Вероніка Струк (орган), Анна Богач (сопрано) та струнний квартет "Гармонія світу". Запитання щодо концертів можна поставити за телефоном: +38 063 50 72 964. 20% виручених на ярмарку коштів спрямують на потреби ЗСУ.

ДЕ: Кірха, вулиця Новосельського, 68

КОЛИ: з 9 по 17 квітня з 11:00 до 22:00

ВАРТІСТЬ: вхід вільний

ВЕЧІР РОК-Н-РОЛУ

Відео: YouTube-канал Telecymatic

Групи Portmone, Куряча ніжка та гості з міста Ізмаїл Гітаріна та Ко наживо виконають запальні рок-н-рол-хіти. Забронювати столик можна за телефоном: +38 095 54 85 363.

ДЕ: Museum Art Club, Старобазарний сквер, 5

КОЛИ: 8 квітня о 18:00

ВАРТІСТЬ: 100 гривень

ЕКСКУРСІЯ В БУДИНОК ЄНОТІВ

Відео: YouTube-канал Madfun Maks

Унікальна можливість познайомитися з 80 єнотами, погладити їх і дізнатися більше про те, як ці кумедні звірята живуть, чим харчуються і на що ображаються. Під час екскурсії на відвідувачів чекають:

  • контактне спілкування з єнотами;
  • фотосесія з єнотами;
  • фотосесія із совою;
  • знайомство з білками, дикобразом та носухами;
  • фотосесія у костюмі єнота;
  • чаювання.

Записатися на екскурсію можна за телефоном: +38 067 48 36 334.

ДЕ: вулиця Спартаківська, 5

КОЛИ: 8 квітня о 16:00

ВАРТІСТЬ: 350 гривень

КОНЦЕРТ REM

В Одесі виступить співачка REM.В Одесі виступить співачка REM. Фото: instagram.com/poncho_art_bar

Співачка, композитор та мультиінструменталіст-самоучка REM презентує програму, що складається з авторської музики та популярних хітів у новому аранжуванні. Забронювати столик можна за номером: +38 063 28 95 193.

ДЕ: Poncho Snack Art Bar, вулиця Грецька, 26/28

КОЛИ: 8 квітня о 20:00

ВАРТІСТЬ: вхід вільний

ЛЕКЦІЯ ПРО ЗІРКИ

В Одеському планетарії відбудеться лекція про зірок-гігантів та карликів.В Одеському планетарії відбудеться лекція про зірок-гігантів та карликів. Фото ілюстративне: facebook.com/planetarium.odessa

Голова Одеського астрономічного товариства Михайло Рябов проведе лекцію про зірок-гігантів та карликів. На відвідувачів чекають подорож зоряним небом на куполі планетарію, знайомство з сузір'ями та астрономічними явищами, перегляд захоплюючих космічних 3D-фільмів та екскурсія галереєю астрономічної обсерваторії. Також, якщо буде ясна погода, можна буде спостерігати за Марсом та Юпітером. Для відвідування заходу потрібно заздалегідь записатися за телефоном +38 098 32 87 011 (Viber), +38 094 91 77 605, +38 048 70 97 605.

ДЕ: Астрономічна обсерваторія в парку Шевченка, вулиця Маразлієвська, 1В

КОЛИ: 8 квітня о 17:00

ВАРТІСТЬ: для дорослих – 120 гривень, для дітей віком до десяти років – 70 гривень

ПОЕТИЧНІ ЧИТАННЯ КАТЕРИНИ КАЛИТКО

Відео: YouTube-канал Olena Pavlova

Українська поетеса, перекладачка, авторка поетичних збірок та прозових творів Катерина Калитко виступить в Одесі. Катерина народилася у Вінниці і зараз живе та творить у рідному місті. У 2023 році вона стала лауреатом найпрестижнішої в Україні Національної премії імені Тараса Шевченка за поетичну збірку "Орден мовчальниць".

ДЕ: Одеська обласна універсальна наукова бібліотека імені Михайла Грушевського, вулиця Троїцька, 49/51

КОЛИ: 8 квітня о 15:00

ВАРТІСТЬ: безкоштовно

НАУКОВИЙ ФЕСТИВАЛЬ OL

В Одесі відбудеться науковий фестиваль.В Одесі відбудеться науковий фестиваль. Фото ілюстративне: siniykit.kiev.ua

Дітей, підлітків та дорослих запрошують на безкоштовні наукові шоу, протягом яких відвідувачі дізнаються, як запрограмувати робота, ознайомляться зі стимуляторами віртуальної реальності та поспостерігають за експериментами із сухим льодом, зміною забарвлення реагентів та роботою із наднизькими температурами. У програмі візиту:

  • Перший науковий театр (наукове шоу з хімії);
  • Хімія живого (наукове шоу з біології);
  • РоботАРіум (наукове шоу з роботехніки);
  • VRеалі (наукове шоу з VR-технологій).

Зареєструватися для участі можна за посиланням.

ДЕ: Одеський національний морський університет, вулиця Мечникова, 34 (перша аудиторія нового корпусу)

КОЛИ: 8 квітня об 11:00

ВАРТІСТЬ: за умови попередньої реєстрації вхід вільний

МАЙСТЕР-КЛАС ІЗ ВИГОТОВЛЕННЯ ВЕЛИКОДНІХ СВІЧОК

В Одесі пройде майстер-клас із виготовлення великодніх свічок.В Одесі пройде майстер-клас із виготовлення великодніх свічок. Фото ілюстративне: homester.info

За тиждень до світлого свята Великодня дітей запрошують на майстер-клас із виготовлення кольорових великодніх свічок. Кількість місць обмежена. Взяти участь можуть лише 12 осіб, тому реєстрація є обов'язковою. Для того, щоб зареєструватися, потрібно написати в Direct ТЦ "Панорама" прізвище, ім'я та вік дитини, а також свій номер телефону.

ДЕ: ТЦ "Панорама", кафе Merry Berry (другий поверх), майдан Незалежності, 1

КОЛИ: 9 квітня о 12:00

ВАРТІСТЬ: безкоштовно

ШОУ "ЛЕДИ БОТ І ГІПЕР КІТ"

В Одесі відбудеться інтерактивне шоу "Леді Бот і Гіпер Кіт".В Одесі відбудеться інтерактивне шоу "Леді Бот і Гіпер Кіт". Фото: concert.ua

Дитяча інтерактивна вистава з фокусами та акробатичними номерами. Звичайна школярка має в образі Леді Бот захистити весь світ від атак суперлиходіїв. Зокрема героїня зіткнеться з Фараоном, давньою мумією та Людиною-скелею, битиметься із Дзеркальщиком і шукатиме вихід із дзеркального лабіринту. Разом із Леді Бот випробування проходитиме Гіпер Кіт. Чи вдасться героям здобути перемогу над силами зла? Щоб отримати відповідь на це питання, варто прийти на виставу.

ДЕ: Театр Музкомедії, вулиця Пантелеймонівська, 3

КОЛИ: 9 квітня о 12:00

ВАРТІСТЬ: від 150 до 400 гривень

СОЛЬНИЙ СТЕНДАП МАРИНИ ВОЙЦЕХНОВСЬКОЇ

Відео: YouTube-канал UA Stand-Up Agency

Молода гумористка Марина Войцехновська виступить в Одесі з новим сольним стендап-концертом. Дівчина скромно називає себе новачком, проте її репертуар, в якому є жарти і про війну, і про психотерапевта, і про маршрутку на Житомир, доводить, що перед глядачем виступає артист, який має вміння вправно жонглювати темами, і в цього артиста точно є, про що розповісти оточуючим. 20% виручених коштів спрямують на потреби ЗСУ.

ДЕ: Будинок клоунів, вулиця Ольгіївська, 23

КОЛИ: 9 квітня о 19:00

ВАРТІСТЬ: від 250 до 450 гривень

КОНЦЕРТ ГРУПИ "БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ"

Відео: YouTube-канал БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ

У рамках всеукраїнського туру, мета якого зібрати кошти для ЗСУ та постраждалих від війни українців, рок-гурт "Без обмежень" виступить в Одесі з програмою "Вільні люди". Для глядачів прозвучать проникливі хіти "Не мовчи", "Героям", "Вільні люди", "Без неї ніяк" та інші композиції.

ДЕ: Одеська обласна філармонія, вулиця Буніна, 15

КОЛИ: 9 квітня о 18:30

ВАРТІСТЬ: 1 950 гривень

КОНЦЕРТ UNCHAIN MY HEART

Відео: YouTube-канал Yrrah 0026

Поціновувачів класичного джазу та ритм-н-блюзу запрошують на концерт-присвяту творчості Рея Чарльза. Глядачі почують улюблені хіти 1960-х років у виконанні дуету Jazzettes та квінтету Ярослава Трофімова. Половину зібраних на концерті коштів спрямують на технічне забезпечення протиповітряної оборони.

ДЕ: Джаз-клуб "Перон №7", Олександрівський проспект, 16

КОЛИ: 9 квітня о 18:00

ВАРТІСТЬ: донат

ДИТЯЧИЙ КУЛІНАРНИЙ МАЙСТЕР-КЛАС

В Одесі пройде майстер-клас із приготування спрінг-ролів.В Одесі пройде майстер-клас із приготування спрінг-ролів. Фото ілюстративне: ivetta.ua

Діти навчаться правильно готувати спрінг-роли, а також дізнаються багато нового та цікавого про інгредієнти, техніку та способах приготування їжі.

У плані майстер-класу:

  • демонстрація та практична частина приготування спрінг-ролів;
  • знайомство з азіатською кухнею;
  • корисні поради та секрети від шеф-кухаря мережі;
  • приємна атмосфера, вікторина та цікаві знайомства;
  • фотосесія.

Кількість учасників обмежена, тож місце потрібно бронювати заздалегідь.

ДЕ: супермаркет "Обжора", вулиця Академіка Воробйова, 1В та вулиця Академіка Вільямса, 44А

КОЛИ: 9 квітня о 13:00 (у супермаркеті на вулиці Академіка Воробйова) та 16:00 (у супермаркеті на вулиці Академіка Вільямса)

ВАРТІСТЬ: 300 гривень

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах