Вистава "Чоловік моєї дружини" та театральний джаз: куди піти в Одесі цього тижня

Вистава "Чоловік моєї дружини" і театральний джаз: куди піти в Одесі цього тижня.

Вистава "Чоловік моєї дружини" і театральний джаз: куди піти в Одесі цього тижня. Фото: concert.ua

Дозвілля та їжа
17 квiтня 2023 13:53

Вже цього тижня в Одесі виступить джазовий музикант Вадим Бессараб та відбудеться майстер-клас ораторського мистецтва.

Vgorode дізнався, куди можна піти в нашому місті найближчими будніми днями.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

СПЕКТАКЛЬ "ЧОЛОВІК МОЄЇ ДРУЖИНИ"

Вистава "Чоловік моєї дружини".Вистава "Чоловік моєї дружини". Фото: concert.ua

Комедія за п'єсою Міро Гаврана у постановці заслуженого артиста України Валерія Астахова. Події у виставі розгортаються стрімко і непередбачувано. На порозі будинку з'являється чоловік, який спочатку представляється господареві далеким родичем його дружини, а потім взагалі називає себе чоловіком тієї ж жінки. На глядачів чекають несподівані та кумедні повороти сюжету. Ролі виконають зірки українського театру і кіно Олеся Жураковська, Володимир Горянський та Дмитро Лаленков.

ДЕ: Театр Музкомедії, вулиця Пантелеймонівська, 3

КОЛИ: 17 квітня о 18:00

ВАРТІСТЬ: 290 до 890 гривень

ЛЕКЦІЯ "ПАВЛО ЗЕЛЕНИЙ – УКРАЇНСЬКИЙ ПАТРІОТ, ПРОГРЕСИСТ, МІСЬКИЙ ГОЛОВА ОДЕСИ КІНЦЯ ХІХ-ПОЧАТКУ ХХ СТОЛІТТЯ"

Павло Зелений.Павло Зелений. Фото: wikipedia.org

Історик, доктор філософії в галузі історії, асистентка кафедри історії України університету Ушинського Вікторія Герасименко розповість про проукраїнську діяльність Павла Зеленого на посаді міського голови Одеси імперського періоду. Йтиметься про досягнення та задуми цього діяча, а також про те, чи пов'язані між собою Павло Олександрович Зелений та Павло Олексійович Зелений. Приєднатися до заходу можна і очно, і в режимі онлайн через Zoom. Ідентифікатор конференції: 567 893 3163. Код доступу: 1111.

ДЕ: Одеська обласна універсальна наукова бібліотека імені Михайла Грушевського, вулиця Троїцька, 49/51

КОЛИ: 18 квітня о 15:30

ВАРТІСТЬ: безкоштовно

ВЕЧІР ЕТНО-ДЖАЗУ

Відео: YouTube-канал Юрій Коробейніков

Володимир Гітін, Юрій Коробейніков, Маріам Золоєва та Віталій Бондарчук подарують глядачам незабутній вечір джазової етно-музики. Виручені кошти спрямують на потреби More Music Club та підтримку ЗСУ.

ДЕ: More Music Club, вулиця Пушкінська, 75

КОЛИ: 19 квітня о 19:00

ВАРТІСТЬ: донат від 70 гривень

СТУДЕНТСЬКИЙ ІВЕНТ

В Одесі відбудеться студентський івент.В Одесі відбудеться студентський івент. Фото: work.ua

Протягом трьох днів у бібліотеці імені Грушевського проходитиме студентський івент "Психологія комунікації". У перший день на лекції обговорять, чому ми не вміємо спілкуватися, як на наш стиль спілкування вплинула радянська спадщина і чи винні у цьому наші батьки. У другий день заходу йтиметься про несвідомі маніпуляції, що руйнують стосунки, та способи поліпшення комунікації. У третій день відбудеться after-party з кавою та смачностями, а також неформальний нетворкінг зі спікерами. Учасники івента зможуть завести нові знайомства, зробити фото на згадку і дізнатися багато цікавого про інвестиції. Місць лише сорок, тому краще реєструватися заздалегідь. Потрапити на захід можна лише після реєстрації.

ДЕ: Одеська обласна універсальна наукова бібліотека імені Михайла Грушевського, вулиця Троїцька, 49/51

КОЛИ: 19–21 квітня з 17:00 до 20:00

ВАРТІСТЬ: безкоштовно для студентів

КОНЦЕРТ ДВОХ ГРУП

У More Music Club відбудеться концерт гуртів Abyss та Suara.У More Music Club відбудеться концерт гуртів Abyss та Suara. Фото ілюстративне: tomato.ua

На сцену вийдуть одразу два музичні гурти: Abyss та Suara. Музика Abyss – це суміш стоунер-року, шугейзу та нойзу, тоді як Suara – це повільні зациклені рифи, мінімалізм і зачаровуюча трансовість.

Організатори зазначають, що обидві групи цього вечора "продемонструють свій рецепт щастя та релаксації, граючи для глядачів дивовижні пасажі космічного звучання".

ДЕ: More Music Club, вулиця Пушкінська, 75

КОЛИ: 20 квітня о 19:00

ВАРТІСТЬ: донат (будь-яка сума)

КОНЦЕРТ "МРІЇ"

В Одесі відбудеться концерт філармонічного оркестру.В Одесі відбудеться концерт філармонічного оркестру. Фото: concert.ua

Камерний оркестр Одеської філармонії під художнім керівництвом та диригуванням заслуженого артиста України Ігоря Шаврука подарує глядачам вечір живої музики. У програмі: "Фантазія" Роберта Шумана, етюд "Вечірні гармонії" Ференца Ліста, "Українське капричіо" Володимира Птушкіна та "Концерт для фортепіано з оркестром №3" Миколи Скорика. За фортепіано цього вечора сяде Катерина Єргієва. Лектор-музикознавець Ельвіра Паламарчук.

ДЕ: Одеська обласна філармонія, вулиця Буніна, 15

КОЛИ: 20 квітня о 17:00

ВАРТІСТЬ: 100 гривень

ТЕАТРАЛЬНИЙ ДЖАЗ

Відео: YouTube-канал jorj good

Концерт імпровізаційної музики джазової музики Вадима Бессараба. Організатори відзначають, що музика цього виконавця одночасно сучасна та вишукана, мрійлива та експресивна, наповнена рельєфними образами та лірикою.

ДЕ: Український театр, вулиця Пастера, 15

КОЛИ: 20 квітня о 18:00

ВАРТІСТЬ: від 150 до 350 гривень

СПЕКТАКЛЬ "ЗОЛОТА ТЕЛЯ"

Вистава "Золоте теля".Вистава "Золоте теля". Фото: concert.ua

Містичний трагіфарс на дві дії за мотивами роману Ільфа і Петрова. У "Золотому теляті", який є продовженням роману "Дванадцять стільців", винахідливий аферист Остап Бендер "оживає" і готовий вдаватися до різних хитрощів заради реалізації своєї мрії. Організатори відзначають, що на глядачів чекають яскрава акторська гра, дотепні ходи, режисерські знахідки, чудова музика та захоплюючий сюжет.

ДЕ: Театр Музкомедії, вулиця Пантелеймонівська, 3

КОЛИ: 21 квітня о 18:00

ВАРТІСТЬ: від 100 до 400 гривень

МАЙСТЕР-КЛАС З ОРАТОРСЬКОЇ МАЙСТЕРНОСТІ

Ксенія Гостєва проведе майстер-клас з ораторської майстерності.Ксенія Гостєва проведе майстер-клас з ораторської майстерності. Фото: facebook.com/K.Gosteva

Ксенія Гостєва розповість, як навчитися аргументувати та переконувати, опанувати переконливу та виразну вимову для всіх видів комунікації, які існують методи привернення уваги слухачів, у чому полягають основні прийоми переконливості та ефективної презентації, а також, як розробити ефективну стратегію комунікації. Кількість місць обмежена, тому потрібно обов'язково реєструватися за формою або телефоном (можна через Viber) +38 050 33 34 848.

ДЕ: вулиця Пастера, 56

КОЛИ: 21 квітня о 17:00

ВАРТІСТЬ: 350 гривень

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах