Концерти гурту "Друга ріка" та "Лісапетного батальйону": куди піти в Одесі цього тижня

Концерти гурту "Друга ріка" та "Лісапетного батальйону": куди піти в Одесі цього тижня.

Концерти гурту "Друга ріка" та "Лісапетного батальйону": куди піти в Одесі цього тижня. Фото: concert.ua

Дозвілля та їжа
24 квiтня 2023 10:22

Вже цього тижня в Одесі виступатимуть гурт "Друга ріка" та ансамбль "Лісапетний батальйон", покажуть виставу на відверту тему та пройдуть цікаві лекції.

Vgorode дізнався, куди можна буде піти до Одеси найближчими днями.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

ЛЕКЦІЯ "НА СТОРОНІ СВІТЛА"

В Одесі проходитиме лекція про роль українців у війні проти комуністів у В'єтнамі.В Одесі проходитиме лекція про роль українців у війні проти комуністів у В'єтнамі. Фото: rbc.ua

Доктор історичних наук, професор кафедри історії України ОНУ імені Мечникова Олександр Музичко розповість про війну українців та американців проти комуністів у В'єтнамі у період з 1964 до 1972 року. Захід відбудеться і очно, і в онлайн-форматі в Zoom. Ідентифікатор конференції: 567 893 3163. Код доступу: 1111.

ДЕ: Одеська обласна універсальна наукова бібліотека імені Михайла Грушевського, вулиця Троїцька, 49/51

КОЛИ: 24 квітня о 15:00

ВАРТІСТЬ: безкоштовно

КОНЦЕРТ ГРУПИ "ДРУГА РІКА"

Відео: YouTube-канал Друга Ріка/Druga Rika

Рок-гурт "Друга ріка" виступить в Одесі в рамках всеукраїнського акустичного туру "Інша ріка". У програму даного туру увійшли акустичні версії пісень колективу, що вже полюбилися слухачам: "Три хвилини", "Сьомий день", "Фурія", "Секрет", "Так мало тут тобі", "Чи ти почув". Частину коштів від продажу квитків музиканти спрямують на підтримку ЗСУ. У своїх соціальних мережах виконавці оголосили про збір двох мільйонів гривень. На цю суму "Друга ріка" планує придбати чотири мобільні реактивні системи залпового вогню SIVALKA та чотири пікапа, на яких ці системи встановлять.

ДЕ: Одеська обласна філармонія, вулиця Буніна, 15

КОЛИ: 24 квітня о 18:00

ВАРТІСТЬ: від 390 до 990 гривень

КОНФЕРЕНЦІЯ ПРО ВАКЦИНАЦІЮ ПІД ЧАС ВІЙНИ

В Одесі пройде лекція про вакцинацію.В Одесі пройде лекція про вакцинацію. Фото ілюстративне: istockphoto.com

В Одесі відбудеться всеукраїнська конференція, присвячена сучасним аспектам процесу щеплення в Україні під час військових дій. Протягом заходу йтиметься про інфекційні захворювання, консультацію підлітків щодо інфекцій, що передаються статевим шляхом, профілактику вірусу папіломи, обов'язкову, екстрену та додаткову вакцинацію, анафілактичний шок і внесення щеплень до MIC.

Зареєструватися для участі можна за посиланням.

ДЕ: Дитяча міська поліклініка 6, проспект Академіка Глушка, 32А

КОЛИ: 24 квітня з 09:00 до 17:00

ВАРТІСТЬ: безкоштовно

ЛЕКЦІЯ ПРО ЧОРНОБИЛЬСЬКУ КАТАСТРОФУ

В Одесі пройде лекція про Чорнобильську катастрофу.В Одесі пройде лекція про Чорнобильську катастрофу. Фото: facebook.com/OdesaNatLibrary

26 квітня виповниться 36 років від часу аварії на Чорнобильській АЕС, яка стала найбільшою техногенною катастрофою ХХ століття. Тоді, у квітні 1986 року, радіоактивний цезій забруднив 3/4 Європи. Вісім із половиною мільйонів жителів України у перші дні після аварії отримали значні дози опромінення, а близько 500 тисяч мільйонів людей померли від наслідків радіації. До кінця 1986 року понад 90 тисяч людей евакуювали із зони зараження. Безлюдним став 81 населений пункт України.

Напередодні Міжнародного дня пам'яті про Чорнобильську катастрофу в Одеській національній бібліотеці відбудеться тематичний лекторій "Попіл Чорнобиля". У заході візьмуть участь завідувач кафедри загальної та теоретичної фізики Одеського національного екологічного університету Олег Герасимов, професор кафедри атомних електростанцій Національного університету "Одеська політехніка" Сергій Барбашев та головний юрист Одеського місцевого центру з надання вторинної безкоштовної правової допомоги Вікторія Шпандак.

ДЕ: Одеська національна наукова бібліотека, вулиця Пастера, 15

КОЛИ: 25 квітня о 12:00

ВАРТІСТЬ: вхід вільний

ЗУСТРІЧ-ЛЕКЦІЯ "МАЙОВКА ПО-ОДЕСЬКИ"

В Одесі пройде лекція про майовку.В Одесі пройде лекція про майовку. Фото ілюстративне: ivona.ua

Гід-екскурсовод Наталія Лаврова розповість про те, як у різні часи одесити відзначали майовку. У вартість лекції входять келих вина або склянка соку та легкі закуски. Зарезервувати місце можна за телефоном: +38 050 46 24 199.

ДЕ: Олександрівський проспект, 4

КОЛИ: 26 квітня о 16:00

ВАРТІСТЬ: 370 гривень

КОНЦЕРТ НАТАЛІЇ ФАЛІОН І "ЛіСАПЕТНОГО БАТАЛЬЙОНУ"

Відео: YouTube-канал Natalia Falion

Аматорський колектив із невеликого села, який існує вже 30 років та підкорює найбільші концертні майданчики України, презентує в Одесі свій новий альбом.

Організатори зазначають, що на глядачів чекають "дві години спокою, гарного настрою, справжньої сміхотерапії, народне "камеді-шоу" від Наталії Фаліон, нові пісні та улюблені хіти".

ДЕ: Театр Музкомедії, вулиця Пантелеймонівська, 3

КОЛИ: 26 квітня о 18:00

ВАРТІСТЬ: від 200 до 500 гривень

СПЕКТАКЛЬ "ПОПЕРЕДНІ ПЕСТОЩІ"

Вистава "Попередні пестощі".Вистава "Попередні пестощі". Фото: artkvadrat.com

Гостро-сексуальна комедія для дорослих із ліричним ухилом. В основі сюжету відверті теми, щирі розмови, кокетство, флірт, смуток, сміх, кохання, ненависть, мінімальна кількість вульгарності, відсутність порнографії та максимум відвертості.

Організатори зазначають, що це постановка для тих, хто дорослий не за паспортом, а за станом душі, тож глядачі без почуття гумору та із ханженськими поглядами на життя небажані.

ДЕ: Український театр, вулиця Пастера, 15

КОЛИ: 27 квітня о 18:00

ВАРТІСТЬ: від 290 до 690 гривень

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах