Концерт Lely45 та інтерактивне шоу Barbie: куди піти в Одесі цієї п'ятниці та вихідними

Концерт Lely45 та інтерактивне шоу Barbie: куди піти в Одесі цієї п'ятниці та вихідними.

Концерт Lely45 та інтерактивне шоу Barbie: куди піти в Одесі цієї п'ятниці та вихідними. Фото: magicbox.agency

Дозвілля та їжа
31 серпня 2023 21:04

У перші три дні осені в Одесі пройде низка цікавих заходів. Зокрема, виступить Lely45, відбудеться концерт до Дня народження Одеси та покажуть інтерактивне шоу Barbie.

Vgorode дізнався, куди можна буде піти в Одесі цієї п'ятниці та вихідними.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

СВЯТКОВИЙ КОНЦЕРТ ДО ДНЯ НАРОДЖЕННЯ ОДЕСИ

В Одесі відбудеться святковий концерт до Дня міста.В Одесі відбудеться святковий концерт до Дня міста. Фото: etnosvit.com

Артисти Одеської обласної філармонії представлять святкову програму, присвячену Дню народження Одеси. Цього вечора прозвучить поезія одеських авторів та українська музика. У концерті візьмуть участь:

  • заслужена артистка України Діана Гульцова (рояль);
  • лауреати міжнародних конкурсів: Віктор Мельнік (тенор), Юлія Бут-Гусаїм та Ганна Слободянік (сопрано), Євген Філіпенко (читець), Тетяна Кравченко (концертмейстер).

Ведуча концерту – заслужений працівник України Ганна Розен.

ДЕ: Всесвітній клуб одеситів, вулиця Маразлієвська, 7

КОЛИ: 31 серпня о 17:00

ВАРТІСТЬ: за бажанням благодійний внесок

ЕКОЛОГІЧНИЙ АРТ-ПРОЄКТ У ЗООПАРКУ

У зоопарку зберуть мозаїку із пластикових кришечок.У зоопарку зберуть мозаїку із пластикових кришечок. Фото: facebook.com/odesazoo

Одеський зоопарк запрошує всіх бажаючих взяти участь у екологічному арт-проєкті – створенні мозаїки із пластикових кришечок.

"Пластикова кришечка забруднює навколишнє середовище, але ми знайшли їй цінне застосування. Будемо разом із відвідувачами прикрашати стіну зоопарку інсталяцією із пластикових кришок з-під пляшок. Перетворимо пластик на арт-об'єкт. Проєкт дозволить одночасно допомогти навколишньому середовищу і створити своїми руками новий арт-об'єкт у зоопарку", – наголошують організатори.

ДЕ: Одеський зоопарк, Новощепний ряд, 25

КОЛИ: 1 вересня з 12:00 до 14:00

ВАРТІСТЬ: для дорослих – 100 гривень, для дітей від 5 до 14 років – 50 гривень, для дітей до 5 років – безкоштовно, для першокласників та їх батьків вхід безкоштовний

КОНЦЕРТ LELY45

Популярна українська артистка Lely45, творчість якої заслужено називають свіжим ковтком повітря в музичному житті країни, виступить в Одесі.

Lely45 стала першою представницею української сцени, яку Apple Music внесли до програми підтримки перспективних виконавців, номінувалася на премію Yuna у категорії "Відкриття року-2021". У репертуарі співачки успішні колаборації з Надією Дорофєєвою, Артемом Пивоваровим та SadSvit.

Пісня LELY45 "Вісім" відзначилася більш ніж у 300 000 відео в Tik Tok і зібрала понад п'ять мільйонів переглядів в YouTube, а трек "Світ мене ловив" став гімном жіночої сили у боротьбі із сексизмом в Україні та світі у флешмобі #sitlikeagirl.

Відео: YouTube-канал LELY45

ДЕ: Одеська кіностудія, Французький бульвар, 33

КОЛИ: 2 вересня о 19:00

ВАРТІСТЬ: 550 гривень

ПРЕЗЕНТАЦІЯ ГАЗЕТИ "ВСЕСВІТНІ ОДЕСЬКІ НОВИНИ"

Газета "Всесвітні одеські новини".Газета "Всесвітні одеські новини". Фото: dumskaya.net

В Одесі презентують перший у 2023 році та 119-й з моменту заснування номер газетиb "Всесвітні одеські новини".

"Перед вами військовий випуск газети та водночас святковий, випущений спеціально до Дня народження міста – 229-річчя Одеси. Ми переживаємо найважчий період в історії незалежної України, час випробувань та потрясінь, коли на кону її свобода та незалежність, її право бути вільною державою, без зашморгу та ярма "старшого брата"... Ми боронимо свою рідну землю, за нами правда, і нас підтримує весь світ. Згуртованість, витримка, оптимізм та віра в Перемогу – ось що допомагає сьогодні українцям долати всі труднощі. Ми навчилися цінувати прості радості, більше дарувати тепло один одному. Ми не розучилися сміятися і радіти. І як би складно не було зараз, ми пам'ятаємо: найтемніший час – перед світанком. Ми вистоїмо і переможемо. І ми не озлобимося, хоч би це не хотілося ворогові. Темрява не може розігнати темряву: на це здатне тільки світло. Не можна жити ненавистю, давати їй брати гору, виростати в нас, робити нас озлобленими і спустошеними. Перемогти ненависть може лише кохання...", – зазначила редактор газети Наталія Бржестовська.

ДЕ: Всесвітній клуб одеситів, вулиця Маразлієвська, 7

КОЛИ: 2 вересня о 14:00

ВАРТІСТЬ: безкоштовно

ПРЕЗЕНТАЦІЯ ПРОЄКТУ "ДОСЛІДЖЕННЯ ЗЛА"

Скульптура Михайла Реви "Російський світ".Скульптура Михайла Реви "Російський світ". Фото: facebook.com/mikhail.reva

Заслужений художник України, скульптор Михайло Рева разом із філософом та письменником Вахтангом Кебуладзе презентує проєкт "Дослідження зла", який яскраво демонструє російський світ смерті та руйнувань.

"Форми, народжені енергією війни, складаються з уламків, уламків і шрапнелів. Це чудовиська, що знищують все на своєму шляху. Проєкт має бути представлений в Європі, адже російський світ – загроза не лише Україні, а й усьому людству, проте зараз його стримують лише українські військові, які потребують ще більшого озброєння. Мета цієї виставки – не дати європейцям звикнути до війни та зробити їх союзниками українського народу не на словах, а на ділі, зокрема, наданням важкої техніки, танків, літаків, систем ППО", – кажуть організатори.

Щоб реалізувати виставку в Європі, потрібно зібрати кошти для виготовлення каталогів про проєкт, а також для спеціального транспортування, якого потребують експонати через свою крихкість і габаритність.

Зареєструватися для участі можна за посиланням.

ДЕ: Одеський національний художній музей, вулиця Софіївська, 5А

КОЛИ: 2 вересня о 17:00

ВАРТІСТЬ: донат 300 гривень на реалізацію проєкту

КОНЦЕРТ "МОЯ ЧАРІВНА ЛЕДІ ТА ПРИВІД ОПЕРИ..."

В Одесі відбудеться концерт, присвячений фрагментам із мюзиклів.В Одесі відбудеться концерт, присвячений фрагментам із мюзиклів. Фото ілюстративне: concert.ua

В органно-вокальному виконанні прозвучать найяскравіші фрагменти з таких всесвітньо відомих мюзиклів як "Моя прекрасна леді" Фредеріка Лоу, "Вестсайдська історія" Леонарда Бернстайна, а також "Коти", "Ісус Христос суперзірка" та "Привід опери" Ендрю Ллойда Веббера.

За пультом цього вечора буде авторка аранжувань для органу – заслужений діяч мистецтв України Олена Удрас. Вокальні партії виконає народна артистка України Ольга Органезова. Ведуча заходу – майстер мистецького слова, актриса Одеського драматичного театру Олена Шаврук.

"У багатьох країнах світу вже давно прийнято слухати концерти у храмах, і ми хочемо більше розкрити і для України цю чарівну традицію – у нашій залі дуже атмосферно, а музика зачіпає найпотаємніші глибини душі та допомагає відчути себе героями тих бурхливих подій", – йдеться у повідомленні організаторів.

ДЕ: Євангельська Реформаторська Церква, вулиця Пастера, 62

КОЛИ: 3 вересня о 16:00

ВАРТІСТЬ: від 180 до 250 гривень

ІНТЕРАКТИВНЕ ШОУ BARBIE

В Одесі покажуть інтерактивне шоу Barbie.В Одесі покажуть інтерактивне шоу Barbie. Фото ілюстративне: unian.net

Сімейна комедія про найвідомішу ляльку у світі. Що було б, якби Барбі була справжньою дівчиною, яка мешкає серед нас? Відповідь на це запитання глядачі отримають, подивившись спектакль. У виставі задіяні клоуни, акробати та фокусники. Крім того, глядачам покажуть наукове шоу, а всі охочі зможуть зробити на сцені фото з Барбі та Кеном.

ДЕ: Будинок Клоунів, вулиця Ольгіївська, 23

КОЛИ: 3 вересня об 11:00

ВАРТІСТЬ: від 250 до 450 гривень

МУЗИЧНА ВЕЧІРКА "БЛЮЗ НА ГОРИЩІ"

В Одесі відбудеться вечір блюзової та джазової музики.В Одесі відбудеться вечір блюзової та джазової музики. Фото ілюстративне: pexels.com

Євгенія Кода, Діана Власенко (Jazzettes) та Ярослав Трофімов виконають хіти блюзової та джазової музики. За фортепіано цього вечора буде Ксенія Голубєва. Половину зібраних на концерті коштів спрямують на технічне забезпечення протиповітряної оборони. Забронювати місця можна у месенджері.

ДЕ: Джаз-клуб "Перон №7", Олександрівський проспект, 16

КОЛИ: 3 вересня о 18:00

ВАРТІСТЬ: донат

Нагадаємо, на честь Дня міста Одеси музиканти Національного Одеського філармонічного оркестру 1 та 2 вересня презентують унікальну музичну програму, до якої увійшли найвідоміші класичні твори світу. Також з 1 по 3 вересня в Літньому театрі Міського саду проходитиме Odesa Beer Festival.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах