Літературні читання Meridian Odesa та Halloween-фестиваль: куди піти в Одесі у п'ятницю та цими вихідними

Літературні читання Meridian Odesa та Halloween-фестиваль: куди піти в Одесі у п'ятницю та цими вихідними.

Літературні читання Meridian Odesa та Halloween-фестиваль: куди піти в Одесі у п'ятницю та цими вихідними. Фото ілюстративне: odessa-life.od.ua

Дозвілля та їжа
02 листопада 2023 18:10

У найближчі три дні в Одесі відбудуться літературні читання Meridian Odesa, пройде Halloween-фестиваль та виступить Паліндром.

Vgorode дізнався, куди можна буде піти в нашому місті у п'ятницю та цими вихідними.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

ЛІТЕРАТУРНІ ЧИТАННЯ MERIDIAN ODESA

В Одесі відбудуться літературні читання.В Одесі відбудуться літературні читання. Фото ілюстративне: culturemeter.od.ua

Міжнародна літературна корпорація Meridian Czernowitz об'єднає провідних українських літераторів та волонтерів для захоплюючих поетичних читань та дискусій.

У програмі Meridian Odesa заплановано 24 літературно-дискусійні події, з яких шість отримають підтримку Українського інституту книги, а 18 буде організовано завдяки Агентству США з міжнародного розвитку (USAID).

Поетичні читання та літературні дискусії відвідають відомі українські літератори, серед яких Сергій Жадан, Ірина Цілик, Ігор Померанцев, Артем Чех, Андрій Любка та інші.

Заходи безкоштовні, проте для їх відвідування потрібно пройти реєстрацію.

ДЕ: Культурний центр UNION, вулиця Троїцька, 43

КОЛИ: з 3 по 5 листопада, з 12:00 до 22:00

ВАРТІСТЬ: вхід вільний за попередньою реєстрацією

МУЗИЧНО-ПОЕТИЧНА ЗУСТРІЧ "Я СВЯТКУЮ КОРОТКЕ СВЯТО ЖИТТЯ..."

В Одесі відбудеться музично-поетична зустріч.В Одесі відбудеться музично-поетична зустріч. Фото: facebook.com/odessitsclub

Напередодні 33-ї річниці Всесвітнього клубу одеситів майстер художнього слова Світлана Лукіна та заслужений працівник культури України Євген Лукашов приготували для гостей Клубу вечір поезії під звучання улюблених мелодій. У програмі вірші одеських поетів Івана Рядченка, Гаррі Гордона, Мурата Бозоєва, Романа Бродавка, Надії Мовчан-Карпуз, Анатолія Глущака та інших у виконанні Світлани Лукіної.

ДЕ: Всесвітній клуб одеситів, вулиця Маразлієвська, 7

КОЛИ: 3 листопада о 17:00

ВАРТІСТЬ: за бажанням благодійний внесок

HALLOWEEN-ФЕСТИВАЛЬ

В Одесі відбудеться Halloween-фестиваль.В Одесі відбудеться Halloween-фестиваль. Фото ілюстративне: depo.ua

Фестиваль, присвячений Хелловіну. Протягом двох днів на відвідувачів чекають фудкорти, тематичні декорації та фотозони у стилі Halloween, виставка хендмейдів, крафтові продукти, дитячі розваги та інтерактиви, різні види активності, виступи одеських гуртів і майстер-класи для дітей. Дізнатися більше про цей захід можна за телефоном +38 073 35 53 030.

ДЕ: Замок монстрів, Французький бульвар, 28/30

КОЛИ: 4 та 5 листопада з 12:00 до 20:00

ВАРТІСТЬ: дітям до 12 років вхід вільний, дорослим – 150 гривень

ОСІННИЙ ВЕЧІР У ФІЛАРМОНІЇ

В Одеській обласній філармонії відбудеться вечір класичної музики.В Одеській обласній філармонії відбудеться вечір класичної музики. Фото ілюстративне: pexels.com

Концерт музики відомих композиторів минулого. У програмі вечора твори Моцарта, Брамса, Вебера, Марена Маре та інших у виконанні лауреата міжнародних конкурсів Михайла Ксіди (кларнет), заслуженої артистки України Діана Гульцової (рояль) та заслуженої артистки України Ії Комарової (альт).

ДЕ: Одеська обласна філармонія, вулиця Буніна, 15

КОЛИ: 4 листопада о 18:00

ВАРТІСТЬ: 150 гривень

RAMMSTEIN COVER SHOW

Відео: YouTube-канал CherryBlazer

Учасники кавер-бенду CherryBlazer презентують програму із найвідоміших хітів легенди індастріал-металу – гурту Rammstein. Організатори відзначають, що цей концерт запам'ятається глядачам ефектними сценічними образами музикантів, видовищним шоу та якісним звуком, а вокаліст та учасник проєкту "Голос країни-12" Ярослав Кайда підкорить випадків своїм ліричним баритоном.

ДЕ: More Music Club, вулиця Пушкінська, 73

КОЛИ: 4 листопада о 19:00

ВАРТІСТЬ: 300 гривень

КОНЦЕРТ ПАЛІНДРОМУ

Відео: YouTube-канал Глава-94

У рамках великого сольного концерту Паліндром презентує в Одесі альбом "Найліпші питання собі". У програмі вечора нові пісні, переплетені зі старими треками.

Паліндром – музичний проєкт Степана Бурбана, який з'явився восени 2019 року. Раніше Степан був відомий українським слухачам за проєктом Глава 94 та як сольний виконавець Кашляючий Ед.

Захід рекомендований глядачам від 16 років. Концерт триватиме від двох до двох із половиною годин.

ДЕ: More Music Club, вулиця Пушкінська, 73

КОЛИ: 5 листопада о 17:30

ВАРТІСТЬ: 499 гривень

ТЕАТРАЛІЗОВАНА ВЕЧІРКА "УЕНЗДЕЙ HALLOWEEN PARTY"

В Одесі відбудеться театралізована вечірка "Уенздей Halloween Party".В Одесі відбудеться театралізована вечірка "Уенздей Halloween Party". Фото ілюстративне: concert.ua

Театралізована вечірка на честь Хелловіна. Глядачі потраплять на День відкритих дверей до знаменитої школи відьом, перевертнів та іншої нечисті – Nevermore. Маленькі гості зможуть поласувати солодким павутинням, навчаться робити монстра-лізуна і найстрашніший аквагрим, а також заглянуть у "Лавку вурдалаку", де можна знайти різні сувеніри на честь Хеллоуїна.

Протягом усього ярмарку працюватиме фотозона. Фотограф робитиме знімки, які після свята з'являться у відкритому доступі. Крім того, на дітей чекає квест-пригода, вистава зі спецефектами з відкритим вогнем, кріо-шоу з рідким азотом, гігантський шаропад, розіграш та фотосесія з героями спектаклю.

Вечірка триватиме дві години 15 хвилин. Кожній дитині, яка прийде у святковому костюмі, дістанеться подарунок. Усі розваги, окрім сувенірної продукції, входять у вартість квитка.

ДЕ: Будинок Клоунів, вулиця Ольгіївська, 23

КОЛИ: 5 листопада об 11:00

ВАРТІСТЬ: від 250 гривень

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах