Концерт KOZAK SYSTEM та шоу "Снігова тролелева": куди піти в Одесі у п'ятницю та цими вихідними

Концерт Kozak System та шоу "Снігова тролелева": куди піти в Одесі у п'ятницю та цими вихідними.

Концерт Kozak System та шоу "Снігова тролелева": куди піти в Одесі у п'ятницю та цими вихідними. Фото: odesa.depo.ua

Дозвілля та їжа
07 грудня 2023 21:38

У найближчі три дні в Одесі виступатимуть KOZAK SYSTEM, Міша Крупін та гурт "Мертвий півень", відбудуться "Великий український Stand Up" та шоу "Снігова тролелева".

Vgorode дізнався, куди можна буде піти внашому місті у п'ятницю та цими вихідними.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

СПЕКТАКЛЬ "ГРА В ПРАВДУ"

Вистава "Гра в правду".Вистава "Гра в правду". Фото ілюстративне: odessa.karabas.com

Прем'єра в жанрі іронічного детективу за мотивами твору британського драматурга, режисера Джона Бойнтона Прістлі у постановці Олени Пушкіної.

Події вистави розгортаються в будинку співвласника видавництва Роберта Кеплена. Серед гостей родичі, співробітники та інші співвласники. Прийом перетворюється на динамічний та непередбачуваний детектив, в який з кожною хвилиною все більше занурюються учасники прийому. Щоб дізнатися, до чого приведе кожного гра в правду, варто подивитися виставу повністю.

Помічниця режисера – Неллі Чуран. Ролі виконують: народна артистка України Ольга Равицька, заслужені артисти України Тетяна Опаріна, Сергій Поляков, Ганна Фурдуй, Борис Смирнов, Геннадій Скарга та інші.

ДЕ: Одеський обласний академічний драматичний театр, вулиця Грецька, 48

КОЛИ: 8 та 9 грудня о 18:00

ВАРТІСТЬ: від 150 до 300 гривень

КЛАСИЧНА МУЗИКА У ФІЛАРМОНІЇ

В Одесі відбудеться концерт класичної музики.В Одесі відбудеться концерт класичної музики. Фото: concert.ua

Одеський національний філармонічний оркестр гратиме відомі твори класичної музики. В програмі:

  • Мендельсон "Увертюра до мажор";
  • Вебер "Концертштюк для фортепіано з концертом фа мінор, опус 79";
  • Шуман "Увертюра до драматичної поеми "Манфред", опус 115";
  • Мендельсон "Симфонія №3 ("Шотландська") ля мінор, опус 56".

Солістка – заслужена артистка України Марія Пухлянко.

За диригентським пультом – заслужений діяч мистецтв України Наталія Пономарчук.

ДЕ: Одеська обласна філармонія, вулиця Буніна, 15

КОЛИ: 8 грудня о 18:00

ВАРТІСТЬ: від 100 до 500 гривень

ШОУ "СНІГОВА ТРОЛЕЛЕВА"

В Одесі покажуть шоу "Снігова тролелева".В Одесі покажуть шоу "Снігова тролелева". Фото: concert.ua

Ексклюзивна вечірка тролів. На відвідувачів чекають веселе шоу, мильні бульбашки, улюблені герої та запальна дискотека. Також глядачам доведеться врятувати свято, яке через витівки Сніжної Тролльови може опинитися під загрозою зриву.

ДЕ: UNION, вулиця Троїцька, 43

КОЛИ: 9 грудня об 11:00

ВАРТІСТЬ: від 150 до 200 гривень

ВЕЛИКИЙ УКРАЇНСЬКИЙ STAND UP

Відео: YouTube-канал Макс ВишинськийСтендап-комік

Молоді українські коміки подарують глядачам дві години комедії. На сцену цього вечора вийдуть:

  • Аміль Насіров – комік, актор, волонтер та учасник реп-групи "Курган & Agregat". Найкращий актор року за головну роль у фільмі-сенсації "Люксембург, Люксембург";
  • Фелікс Редька – харизматичний та талановитий комік, автор гучних скетчів про Анатолія Почечуна (народного мера Сум), пародії на Олексія Арестовича та успішного проєкту "Комік плюс історик";
  • Макс Вишинський – комедіант, що непідробно щиро іронізує над дорослим та подружнім життям. Перший український стендап-комік, який дав уже два сольні концерти в київському Міжнародному центрі культури та мистецтв "Жовтневий палац". Також стендап Фелікса звучав у Палаці спорту перед п'ятьма тисячами глядачами;
  • Лера Мандзюк – стендап-комікеса у проєкті "Жіночий квартал", коментатор телешоу "Богиня шопінгу", неодноразова переможниця шоу "Розсміши коміка".

ДЕ: Одеська обласна філармонія, вулиця Буніна, 15

КОЛИ: 9 грудня о 19:00

ВАРТІСТЬ: від 430 до 990 гривень

КОНЦЕРТ ГРУПИ "МЕРТВИЙ ПІВЕНЬ"

Відео: YouTube-канал "Мертвий півень"

Легендарний гурт "Мертвий півень", відомий насамперед піснями на вірші українських поетів Юрія Андруховича, Віктора Неборака, Олега Лишеги, Юрія Позаяка та багатьох інших, виступить в Одесі.

Після 12-річної перерви гурт тріумфально повернувся на сцену великим концертом у Львові, де представив нових музикантів: Юрка Рокецького (вокал), Любка Радомського (саксофон, сопілка, флейта) та Андрія Альфавицького (перкусія). З колишнього складу у колективі залишилися Олег "Джон" Сук (бас), Роман Чайка (гітара), Юрій Чопік (акустична гітара), Олесь Слободян (барабани).

Музиканти вже встигли випустити два свіжі сингли: ніжний переспів пісні "Гобелен" спільно з Крістіною Соловій та live-версію "Б'ютіфул Карпати", записану в червні 2023 року вже в новому складі. На концерті прозвучать і нові пісні, і хіти, які вже знайомі слухачам: "Ми помремо не в Парижі", "Ми так жили, ніби співали джаз..." та інші.

ДЕ: More Music Club, вулиця Пушкінська, 75

КОЛИ: 9 грудня о 18:00

ВАРТІСТЬ: 350 гривень

КОНЦЕРТ МІШІ КРУПІНА ТА ГРУПИ "КОРУПЦІЯ"

Відео: YouTube-канал "КОРУПЦІЯ"

Виконавці відомих хітів "Червоний оксамит", "Хмари", "Інститутка" та "Міліціонер" – Міша Крупін та гурт "Корупція" – виступлять в Одесі.

З початку повномасштабної війни Михайло Крупін став волонтером. Він організовує збори для ЗСУ, за допомогою концертної діяльності купує автомобілі та особисто відвозить їх на передову, допомагає з військовою амуніцією та іншими необхідними атрибутами нашим захисникам на Харківському, Запорізькому, Донецькому та інших напрямках.

Під час виступу звучатиме виключно україномовна програма, оскільки після повномасштабного вторгнення РФ музикант не лише переклав на українську всі відомі хіти проєкту "Корупція", а й почав писати рідною мовою нові пісні.

ДЕ: ресторан REEF, Фонтанська дорога, 77

КОЛИ: 9 грудня о 19:00

ВАРТІСТЬ: 1000 гривень

КОНЦЕРТ KOZAK SYSTEM

Відео: YouTube-канал kozaksystem

Рок-гурт KOZAK SYSTEM виступить в Одесі з благодійним концертом. Цього вечора музиканти виконають свою нову пісню "Українське сонце", присвячену сучасній історії України, а також композиції, які давно стали хітами.

Свої концерти KOZAK SYSTEM сьогодні проводить із метою благодійного збору на потреби ЗСУ. Концертна географія музикантів охоплює Україну, Канаду, США та Європу. Загалом у рамках благодійного туру колектив виступив у більш ніж 200 містах світу. Виручені від виступів кошти виконавці направляють на закупівлю дронів, пікапів та спорядження для наших військових на передовій.

ДЕ: Одеська обласна філармонія, вулиця Буніна, 15

КОЛИ: 10 грудня о 18:00

ВАРТІСТЬ: від 280 до 850 гривень

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах