"Різдвяні історії" та концерт Grandma's Smuzi: куди піти в Одесі цими вихідними

"Різдвяні історії" та концерт Grandma's Smuzi: куди піти в Одесі цими вихідними.

"Різдвяні історії" та концерт Grandma's Smuzi: куди піти в Одесі цими вихідними. Фото ілюстративне: freepik.com

Дозвілля та їжа
15 грудня 2023 20:43

Найближчими вихідними в Одесі відбудеться концерт "Різдвяні історії", виступить гурт Grandma's Smuzi та покажуть інтерактивну виставу "Пригоди Соніка у світі Minecraft".

Vgorode дізнався, куди можна буде піти в нашому місті цієї суботи та неділі.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

КОНЦЕРТ "РІЗДВЯНІ ІСТОРІЇ"

В Одесі відбудеться концерт "Різдвяні історії".В Одесі відбудеться концерт "Різдвяні історії". Фото: facebook.com/artpointua

Камерний оркестр Black Sea Orchestra під керівництвом диригента Олесі Пістової виконає світові різдвяні хіти та найкращі композиції з новорічних кінофільмів. Цього вечора прозвучать шедеври авторства Ніно Роти, Ханса Циммера та Говарда Шора, музика яких уже встигла стати світовою класикою, та інших відомих композиторів сучасності. Весь репертуар концерт буде об'єднаний новорічною та різдвяною тематикою. Фронтвумен проєкту Tanya Ilios. Організатори зазначають, що така музична подія може відбутися лише раз на рік. Це чудова можливість згадати улюблену класику та відкрити світ симфонічної музики.

ДЕ: Театр Музкомедії, вулиця Пантелеймонівська, 3

КОЛИ: 16 грудня о 17:00

ВАРТІСТЬ: від 320 до 790 гривень

ВИСТАВА "ПРИГОДИ СОНІКА У СВІТІ MINECRAFT"

В Одесі покажуть інтерактивну виставу "Пригоди Соніка у світі Minecraft".В Одесі покажуть інтерактивну виставу "Пригоди Соніка у світі Minecraft". Фото: concert.ua

Нова інтерактивна вистава за мотивами популярної гри Minecraft та мультфільму "Сонік". Протягом вистави глядачі дізнаються, навіщо Сонік вирушив до Minecraft, побувають у темному лісі біля відьми, допоможуть Стіві вибратися з магічного світу, потраплять до Нізеру, допоможуть герою перемогти доктора Егмана та його нових роботів, побачать світлове шоу від роботів, а також посміються над веселими жартами, потанцюють та сфотографуються з улюбленими персонажами.

ДЕ: Одеська обласна філармонія, вулиця Буніна, 15

КОЛИ: 16 грудня о 16:00

ВАРТІСТЬ: від 100 до 500 гривень

СПЕКТАКЛЬ "1900-Й"

В Одесі відбудеться прем'єра вистави "1900-й".В Одесі відбудеться прем'єра вистави "1900-й". Фото ілюстративне: pexels.com

Прем'єра моновистави за п'єсою італійського письменника Алессандро Барікко. Музична історія про дивовижного піаніста Новіченто, який народився і все своє життя прожив на круїзному лайнері.

Ім'я Новіченто було відоме на всіх континентах. Таланту цього маестро заздрили найвідоміші музиканти світу. Яскрава вистава змусить глядачів задуматися про те, що для нас є свобода. Чи можлива вона в обмеженому просторі? Щастям чи важким тягарем є талант і бажання віддаватися людям повністю?

Головну роль виконає актор Святослав Мельник. Режисер-постановник – Олександр Самусенко. Хормейстер-консультант – Наталія Боярська. Художник – Максим Лапко. Художниця з костюмів – Оксана Тернавська. Хореографи – Павло Івлюшкін та Денис Григорук. Музика – Вадим Бессараб. Звукове оформлення вистави – Віктор Чернєв. 

ДЕ: Український театр, вулиця Пастера, 15

КОЛИ: 16 грудня о 16:00

ВАРТІСТЬ: 250 гривень

КОНЦЕРТ ГРУПИ GRANDMSA'S SMUZI

Відео: YouTube-канал Grandma's Smuzi

У рамках великого туру Orchestra Tour гурт Grandma's Smuzi виступить в Одесі з новим аранжуванням давно відомих композицій. У листопаді 2022 року Grandma's Smuzi вирушили у Всеукраїнський тур, який став першим у творчій кар'єрі колективу та охопив 13 міст. Навесні 2023 року хлопці в рамках туру Незламності зіграли 26 концертів у 20 регіонах України, а влітку 2023 року вирушили в перший Open Air Тур, протягом якого встигли дати концерти просто неба в шести українських містах.

На концерті в Одесі пролунають україномовні версії рок-хітів у супроводі симфонічного оркестру.

ДЕ: Одеська обласна філармонія, вулиця Буніна, 15

КОЛИ: 17 грудня о 19:00

ВАРТІСТЬ: від 400 до 760 гривень

ЛІТЕРАТУРНО-МУЗИЧНИЙ ВЕЧІР "НА ВІЯХ ТИШІ МЕРЕХТЯТЬ СНІЖИНКИ"

В Одесі відбудеться літературно-музичний вечір "На віях тиші мерехтять сніжинки".В Одесі відбудеться літературно-музичний вечір "На віях тиші мерехтять сніжинки". Фото ілюстративне: pinterest.com

Напередодні новорічних та різдвяних свят в Одесі відбудеться літературно-музичний вечір. У заході візьмуть участь: музичний дует "Нешекім", бард Ангеліна Кузнецова та відомі одеські поети: Клариса Ярошевич, Інна Саврасова, Владислав Китик, Інна Квасівка, Ігор Божко, Майя Дімерлі, Олександр Хінт, Владислава Ільїнська та Ганна Стремінська.

ДЕ: Одеський літературний музей, вулиця Ланжеронівська, 2

КОЛИ: 17 грудня о 15:00

ВАРТІСТЬ: вхід вільний

СТЕНДАП "ВИРІЙ"

Відео: YouTube-канал "СТЕНДАП ВІРІЙ"

Коміки Кирило Осадчий, Злата Фрідман, Дмитро Ковтун, Іван Голованенко та Вюсал Талибов вийдуть на сцену, щоб розвеселити глядачів новими жартами. Після концерту пройде аукціон із метою зібрати кошти на потреби ЗСУ.

ДЕ: Beit Grand, вулиця Ніжинська, 77/79

КОЛИ: 17 грудня о 19:00

ВАРТІСТЬ: від 200 до 400 гривень

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах