Різдвяний концерт СКАЙ та "Таємниця Снігової Королеви": куди піти в Одесі цього тижня

Різдвяний концерт СКАЙ та "Таємниця Снігової Королеви": куди піти в Одесі цього тижня.

Різдвяний концерт СКАЙ та "Таємниця Снігової Королеви": куди піти в Одесі цього тижня. Фото ілюстративне: omore.city

Дозвілля та їжа
25 грудня 2023 08:30

Вже цього тижня в Одесі виступить Іван Ворон та гурт Beast, відбудеться різдвяний концерт гурту СКАЙ та покажуть виставу "Таємниця Снігової Королеви".

Vgorode дізнався, куди можна буде в нашому місті найближчими будніми днями.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

КОНЦЕРТ CHRISTMAS ROCK

Відео: YouTube-канал Іван Ворон

Іван Ворон та рок-гурт Beast у супроводі естрадно-симфонічного оркестру виступить в Одесі зі святковою програмою, що складається з найкращих хітів легендарних гуртів. Цього вечора прозвучать пісні Metallica, Ozzy Ozbourne, Quenn, Scorpions та ABBA. Також музиканти виконають свої авторські композиції.

ДЕ: Одеська обласна філармонія, вулиця Буніна, 15

КОЛИ: 25 грудня о 19:00

ВАРТІСТЬ: від 250 до 850 гривень

ВЕЛИКИЙ РІЗДВЯНИЙ КОНЦЕРТ

Відео: YouTube-канал Lords of the Sound

Оркестр Lord of the Sumphony під керівництвом диригента Віталія Саражинського виступить в Одесі із шоу Grand Christmas. У програмі вечора різдвяні хіти "Щедрик", "All I want for Christmas", "We wish you a Merry Christmas", "Happy New Year", "Народився Бог на санях" та інші, а також саундтреки з фільмів "Різдвяна історія", "Гаррі Поттер", "Льодовиковий період", "Грінч", "Полярний експрес" та "Один вдома".

ДЕ: Український театр, вулиця Пастера, 15

КОЛИ: 25 грудня о 18:00

ВАРТІСТЬ: від 380 до 890 гривень

РІЗДВЯНИЙ КОНЦЕРТ ГРУПИ СКАЙ

В Одесі виступить гурт СКАЙ.В Одесі виступить гурт СКАЙ. Фото: starlabel.pro

Українська рок-група СКАЙ виступить в Одесі з унікальною різдвяною програмою, якої ще не було на жодному концерті. Протягом вечора музиканти виконають відомі колядки, різдвяні та новорічні пісні, а також знамениті хіти "Легковажна", "Тебе це може вбити", "Подаруй світло", "Струна" та інші.

Відео: YouTube-канал СКАЙ/SKAI

"Святкова атмосфера та унікальні прикраси на сцені. Гра світла та музики. Романтичний саксофон (так, цього разу до вже звичної програми доданий ще й саксофон!). І таїнство народження Ісуса, яке проживатимемо разом. Подаруй свято для своєї сім'ї!" – запрошують глядачів організатори.

ДЕ: Оперний театр, провулок Чайковського, 1

КОЛИ: 26 грудня о 19:00

ВАРТІСТЬ: від 580 до 1 780 гривень

МЮЗИКЛ "СНІГОВА КОРОЛЕВА"

Мюзикл "Снігова Королева".Мюзикл "Снігова Королева". Фото: concert.ua

Шоу-мюзикл за мотивами казки датського письменника Ганса Християна Андерсена. Жанр вистави – "сімейний мюзикл", тому спектакль буде цікавим і дітям будь-якого віку, і дорослим глядачам.

"Снігова Королева" - це історія про маленьку дівчинку, яка заради порятунку друга подолала безліч перешкод. Казка вчить справжній дружбі, показує, що людині, яка любить, не страшні жодні випробування.

ДЕ: Театр Музкомедії, вулиця Пантелеймонівська, 3

КОЛИ: 26 грудня об 11:30, 28 грудня об 11:30 та 13:30

ВАРТІСТЬ: від 200 до 500 гривень

СПЕКТАКЛЬ "ТАЄМНИЦЯ СНІГОВОЇ КОРОЛЕВИ"

Вистава "Таємниця Снігової Королева".Вистава "Таємниця Снігової Королева". Фото: exclusive.ua

Зимова казка для всієї родини. Це історія про неймовірну пригоду, яка сталася у чарівній сніговій країні, де жили Ельза та Сніговик Олаф. Герої готувалися до найважливішої події року – зимового снігового кулькопаду, проте Снігова Королева, дізнавшись про те, що Ельза влаштовує кулькопад, зачарувала небо, щоби більше не йшов сніг.

Ельза та її вірний друг – сніговик Олаф вирішили врятувати свято: зняти чари Снігової Королеви, щоб відсвяткувати разом із дітьми довгоочікуваний сніговий кулькопад. На дівчинку та сніговика чекали неймовірні пригоди та випробування. Їхній шлях був нелегким, але завдяки дружбі та вірі в дива герої впоралися з усіма труднощами. У результаті небо звільнилося від чар, сніговий кулькопад таки відбувся, а ще всі дізналися, ким раніше була Снігова Королева.

ДЕ: Beit Grand, вулиця Ніжинська, 77/79

КОЛИ: 25–29 грудня об 11:00 та 13:00

ВАРТІСТЬ: від 150 до 400 гривень

AMERICAN MOVIE NIGHT. NEW YEAR'S EDITION

"Чарлі та шоколадна фабрика"."Чарлі та шоколадна фабрика". Фото: vokrug.tv

Новорічна pre-party. Присутні подивляться фільм "Чарлі та шоколадна фабрика", зіграють у квіз, а також поласують какао та різдвяними смаколиками. Кількість місць обмежена, тому щоб взяти участь у вечірці, потрібно заздалегідь зареєструватися за посиланням.

ДЕ: вулиця Грецька, 1А

КОЛИ: 28 грудня о 18:30

ВАРТІСТЬ: безкоштовно, але попередня реєстрація є обов'язковою

СПЕКТАКЛЬ "НОВОРІЧНІ СКАРБИ"

Вистава "Новорічні скарби".Вистава "Новорічні скарби". Фото: concert.ua

Напередодні Нового року в казковому лісі виявили мапу чарівних скарбів. Звісно, герої відразу ж захотіли відшукати скарб, але виявилося, що для досягнення цієї мети необхідно зруйнувати злі чари. Чи вдасться їм впоратися з таким непростим завданням, поки невідомо, адже успіх цієї затії безпосередньо залежатиме від маленьких глядачів.

ДЕ: Одеський обласний академічний драматичний театр, вулиця Грецька, 48А

КОЛИ: 26–29 грудня об 11:00 та 13:00

ВАРТІСТЬ: 150 гривень

ШОУ "КОСМІЧНА У-ТА-ТА"

Шоу "Космічна У-та-та".Шоу "Космічна У-та-та". Фото: moemisto.ua

"Космічна У-та-та" – це фантастична комедія про подорож Галактикою автостопом. На юних глядачів чекають призи та подарунки, Дідусь Мороз, UFOвик зіркові ефекти та знайомство з прибульцями. Це не просто вистава, а справжня дитяча дискотека. Наприкінці шоу кожна дитина зможе безкоштовно сфотографуватися з героями, побувати всередині чарівної сніжної кулі, а також взяти участь у параді планет, тобто пограти з великими повітряними кулями.

ДЕ: Будинок Клоунів, вулиця Ольгіївська, 23

КОЛИ: 29 грудня об 11:00

ВАРТІСТЬ: від 100 до 300 гривень

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах