Різдвяна класика при свічках та "Холодне серце": куди піти в Одесі у п'ятницю та цими вихідними

Різдвяна класика при свічках та "Холодне серце": куди піти в Одесі у п'ятницю та цими вихідними.

Різдвяна класика при свічках та "Холодне серце": куди піти в Одесі у п'ятницю та цими вихідними. Фото ілюстративне: blog.pokupon.ua

Дозвілля та їжа
28 грудня 2023 21:58

У найближчі три дні в Одесі відбудуться концерти різдвяної класичної музики при свічках та The Harry Potter Symphony, покажуть вистави "Таємниця Снігової Королеви" та "Холодне серце".

Vgorode дізнався, куди можна буде піти в нашому місті в останні п'ятницю та вихідні 2023 року.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

СПЕКТАКЛЬ "ПЕППІ"

Вистава "Пеппі".Вистава "Пеппі". Фото: odesa.internet-bilet.ua

Юних глядачів запрошують на зустріч із чудернацькою Пеппі та її веселими друзями Томмі, Анікою та, звичайно ж, Містером Нільсоном.

"Пеппі" – музично-пластична казка про дівчинку, яка додала пригод, свят та веселощів мешканцям невеликого містечка. Це історія про дівчинку, яка вчить дорослих дивитися на світ очима своїх дітей, а дітей – фантазувати, мріяти та бути не такими, як усі.

У холі театру на всіх відвідувачів чекає новорічна фотозона з ялинкою.

ДЕ: Український театр, вулиця Пастера, 15

КОЛИ: 29 грудня о 12:00

ВАРТІСТЬ: від 80 до 300 гривень

ЦИРКОВА ВИСТАВА "СВЯТОВИЙ ДАРУНОК"

Вистава "Святковий дарунок".Вистава "Святковий дарунок". Фото: moemisto.ua

Новорічна циркова вистава. У програмі виступ поні, кішок з акробатами, повітряних гімнастів, веселого клоуна та Санта Клауса. Організатори зазначають, що гумор є рятівним колом для людства, а також гарантують, що кумедні репризи клоуна на манежі не залишать без посмішки жодного глядача.

ДЕ: Одеський цирк, вулиця Коблевська, 25

КОЛИ: 29–31 грудня о 16:00, 30 та 31 грудня о 13:00

ВАРТІСТЬ: від 150 до 400 гривень

СПЕКТАКЛЬ "ТАЄМНИЦЯ СНІГОВОЇ КОРОЛЕВИ"

Таємниця Снігової Королеви.Таємниця Снігової Королеви. Фото: exclusive.ua

Зимова казка для всієї родини. Це історія про неймовірну пригоду, яка сталася у чарівній сніговій країні, де жили Ельза та Сніговик Олаф. Герої готувалися до найважливішої події року – зимової снігової кулькопада, проте Снігова Королева, дізнавшись про те, що Ельза влаштовує кулькопад, зачарувала небо, щоби більше не йшов сніг.

Ельза та її вірний друг – сніговик Олаф – вирішили врятувати свято: зняти чаклунство Снігової Королеви, щоб відсвяткувати разом із дітьми довгоочікуваний сніговий кулькопад. На дівчинку та сніговика чекали неймовірні пригоди та випробування. Їхній шлях був нелегким, але завдяки дружбі та вірі в дива герої впоралися з усіма труднощами. У результаті небо звільнилося від чарів, сніговий кулькопад таки відбувся, а ще всі дізналися, ким раніше була Снігова Королева.

ДЕ: Beit Grand, вулиця Ніжинська, 77/79

КОЛИ: 29 грудня об 11:00 та 13:00

ВАРТІСТЬ: від 150 до 400 гривень

СПЕКТАКЛЬ "ЯК ПЕППІ СВЯТА ПОВЕРНУЛА"

Вистава "Як Пеппі свята повернула".Вистава "Як Пеппі свята повернула". Фото: concert.ua

Вистава за мотивами творів Астрід Ліндгрен. Коли в містечку з'являється допитлива і невгамовна, ексцентрична, добра і щира Пеппі Довга Панчоха, можна бути впевненими: нудьгувати вже ніхто не буде. Весела та енергійна Пеппі – це просто вибух яскравих емоцій та неймовірних ідей. На що тепер перетвориться життя спокійного, тихого містечка – глядачі дізнаються зі спектаклю.

ДЕ: Beit Grand, вулиця Ніжинська, 77/79

КОЛИ: 29 та 30 грудня о 15:30

ВАРТІСТЬ: від 150 до 350 гривень

КОНЦЕРТ THE HARRY POTTER SYMPHONY

Концерт The Harry Potter Symphony.Концерт The Harry Potter Symphony. Фото: concert.ua

На фанатів світу Гаррі Поттера чекає свіже звучання улюблених музичних композицій у виконанні оркестру Bigshow Orchestra, під керівництвом віртуозного диригента Любомира Ліщука та за участю хору Timeless Choir. У програмі улюблені мелодії зі всіх восьми частин саги. Цього вечора звучатимуть найкращі хіти Джона Вільямса, композиції Патріка Дойла, Ніколаса Хупера та Олександра Деспла.

Bigshow Orchestra – сучасний симфонічний оркестр, який поєднує професійне академічне виконання з візуальним супроводом та унікальними візуальними шоу. Колектив оркестру постане в образах студентів Гоґвортсу, а диригуватиме сам Альбус Дамблдор.

Організатори відзначають, що The Harry Potter Symphony – це цілісна історія, яка супроводжується спеціально розробленим відеорядом на гігантському екрані, візуальним шоу та читанням уривків із книги Джоан Роулінг. У холі театру представлять розважальну містичну програму, а частину коштів від продажу квитків спрямують на потреби ЗСУ.

ДЕ: Театр Музкомедії, вулиця Пантелеймонівська, 3

КОЛИ: 30 грудня о 19:00

ВАРТІСТЬ: від 290 до 1 240 гривень

СВЯТОВИЙ КОНЦЕРТ "НОВОРІЧНА ФЕЄРІЯ"

В Одесі відбудеться концерт "Новорічна феєрія".В Одесі відбудеться концерт "Новорічна феєрія". Фото: concert.ua

Солісти опери, артисти балету, хору та оркестр Оперного театру під керівництвом виконувача обов'язків головного диригента театру Володимира Врублевського запрошують глядачів на новорічний захід.

У програмі вечора вокальні та балетні номери, всесвітньо відома різдвяна музика та новорічні хіти. Для глядачів прозвучать твори Моцарта, Штрауса, Легара, Россіні, Мінкуса, Брамса, Вівальді, Леонтовича; класичний кросовер; хіти з мюзиклів Веббера та Коччанте; саундтреки з культових фільмів "Один удома", "Пірати Карибського моря" та інші відомі композиції. А у фіналі концерту артисти у супроводі оркестру виконають знамениту пісню Happy New Year із репертуару гурту ABBA.

Концертна програма виконується з одним антрактом.

ДЕ: Оперний театр, провулок Чайковського, 1

КОЛИ: 30 та 31 грудня о 16:00

ВАРТІСТЬ: від 100 до 600 гривень

СПЕКТАКЛЬ "ЩЕНЯЧИЙ ПАТРУЛЬ. РЯТУВАЛЬНИКИ НОВОГО РОКУ"

Вистава "Щенячий патруль. Рятувальники Нового року".Вистава "Щенячий патруль. Рятувальники Нового року". Фото ілюстративне: megogo.net

Сімейне новорічне шоу з жартами, піснями, танцями, інтерактивними іграми та участю великих ляльок.

Напередодні Нового року до Будинку Клоунів приїде весела та грайлива команда рятувальників: хлопчик Райдер, цуценята Гонщик, Маршал, Скай та дівчинка Еверест.

Сюжет організатори поки не розкривають, проте зазначають, що спектакль буде цікаво дивитися і дорослим, і дітям, а інтерактивні декорації допоможуть глядачам поринути в чарівний світ улюблених дитячих супергероїв.

ДЕ: Будинок Клоунів, вулиця Ольгіївська, 23

КОЛИ: 30 грудня о 12:00

ВАРТІСТЬ: від 200 до 300 гривень

СПЕКТАКЛЬ "НІЧ ПЕРЕД РІЗДВОМ"

В Одесі покажуть спектакль "Ніч перед Різдвом".В Одесі покажуть спектакль "Ніч перед Різдвом". Фото: dovidka.biz.ua

Нове прочитання відомої повісті Миколи Гоголя, де реальні та фантастичні герої знаходяться в одному просторі та діють одночасно. Глядачі поринуть у казкову атмосферу передріздвяного села, де мешкають вільні, ще не закріпачені, життєрадісні українські козаки.

"Ніч перед Різдвом" - це історія про коваля Вакула, який заради того, щоб підкорити серце гордої красуні Оксани, роздобув для неї царицині черевички. Протягом вистави звучатимуть святкові мелодії в сучасному виконанні.

ДЕ: Український театр, вулиця Пастера, 15

КОЛИ: 30 грудня о 16:00

ВАРТІСТЬ: від 150 до 300 гривень

СПЕКТАКЛЬ "ХОЛОДНЕ СЕРЦЕ"

Вистава "Холодне серце".Вистава "Холодне серце". Фото: exclusive.ua

Вистава від продюсерського центру Made in Odessa за мотивами мультфільму студії Walt Disney – "Холодне серце".

"Холодне серце" – це яскраве, захоплююче та унікальне шоу для всієї родини. Масштабність вистави, неймовірні пригоди понад 40 персонажів на сцені, яскраві декорації та костюми, музика, вогняне шоу, акробатичні трюки, сучасна хореографія, спецефекти та інтерактивні моменти подарують глядачам відчуття свята.

Постановка має успіх не лише в Україні, а й за кордоном. Проєкт "Холодне серце" та його учасники отримали сертифікати подяки на фестивалі Sharjah Children's Reading Festival, 9th Edition та запрошення на гастролі в інші країни світу.

ДЕ: Театр Музкомедії, вулиця Пантелеймонівська, 3

КОЛИ: 31 грудня об 11:00 та 14:00

ВАРТІСТЬ: від 180 до 580 гривень

КОНЦЕРТ "РІЗДВЯНА КЛАСИКА ПРИ СВІЧКАХ"

В Одесі відбудеться різдвяний концерт зі свічками.В Одесі відбудеться різдвяний концерт зі свічками. Фото ілюстративне: concert.ua

Учасники String quartet Black Tie запрошують глядачів на вечір різдвяної музики зі свічками. Тепло сотень свічок та акустичне звучання струнних інструментів створять урочисту святкову атмосферу.

ДЕ: Одеська обласна філармонія, вулиця Буніна, 15

КОЛИ: 31 грудня о 19:00

ВАРТІСТЬ: від 390 до 890 гривень

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах