Льодове шоу від Цирку дю Солей та "Чарівні пригоди Святого Миколая": куди піти в Одесі цього тижня

Льодове шоу від Цирку дю Солей та "Чарівні пригоди Святого Миколая": куди піти в Одесі цього тижня.

Льодове шоу від Цирку дю Солей та "Чарівні пригоди Святого Миколая": куди піти в Одесі цього тижня. Фото ілюстративне: vidviday.ua

Дозвілля та їжа
01 сiчня 11:15

У перший тиждень 2024 року в Одесі відбудеться льодове шоу від зірок Цирка дю Солей, покажуть мультимедійне шоу "Чарівні пригоди Святого Миколая" та пройде святкове новорічне шоу в дельфінарії.

Vgorode дізнався, куди можна буде піти в нашому місті протягом найближчих п'яти днів.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

ЗАБІГ БАЖАНЬ

В Одесі відбудеться забіг бажань.В Одесі відбудеться забіг бажань. Фото: facebook.com/runevolutionodessa

Спортивний захід, під час якого є можливість загадати бажання та зробити перший крок до його здійснення. Кожен учасник забігу напише своє бажання на стартовому номері, а потім пробіжить символічну дистанцію у 2024 метри.

ДЕ: парк Шевченка біля сцени "Мушля"

КОЛИ: 1 січня (о 11:30 – запис потаємних бажань, з 11:50 до 11:59 – розминка, о 12:00 – старт)

ВАРТІСТЬ: безкоштовно

ЛЬОДОВЕ ШОУ HOGWART'S HOLIDAYS

В Одесі з льодовим шоу виступлять зірки Цирку дю Солей.В Одесі з льодовим шоу виступлять зірки Цирку дю Солей. Фото: concert.ua

Постановка від зірок Цирку дю Солей, яка поєднує циркове мистецтво та фігурне катання в єдине шоу на льодовій арені. Шоу є цілісною історією з унікальними костюмами, декораціями та відеорядом, які дозволять поринути у чарівний світ історій Джоан Роулінг.

Чари розпочнеться відразу ж із входу до театрального фойє. Через платформу 9¾ глядачі вирушать у подорож коридорами Гоґвортсу, відвідають матч по квідичу, а потім разом подолають Темного Лорда та потраплять на святковий бал.

Артисти циркового шоу вражають акробатикою, що кидає виклик гравітації у поєднанні з унікальними навичками фігурного катання, а інтерактивні ефекти, візуалізація та світловий дизайн зачаровують кожного глядача.

Hogward's holidays розповідає магічну історію про Гаррі Поттера та його друзів, змушує глядачів поринути у світ фантазій з візуальними прийомами та музичним супроводом, що створює новорічний настрій. Шоу рекомендовано для глядачів різного віку.

ДЕ: Одеська обласна філармонія, вулиця Буніна, 15

КОЛИ: 2 січня о 14:00 та 18:00

ВАРТІСТЬ: від 390 до 1 450 гривень

НОВОРІЧНЕ СВЯТО НІЧНЕ ШОУ У ДЕЛЬФІНАРІЇ "НЕМО"

У дельфінарії відбудеться новорічне святкове нічне шоу.У дельфінарії відбудеться новорічне святкове нічне шоу. Фото: pokupon.ua

Романтичне новорічне шоу в Одеському дельфінарії. У програмі вечора режисерська вистава, артисти різних жанрів, яскраві номери, спецефекти та сучасні технології, пряма трансляція на великих екранах, дельфіни та ластоногі.

ДЕ: Дельфінарій "НЕМО", пляж Ланжерон, 25

КОЛИ: 2 січня о 20:00

ВАРТІСТЬ: зі знижкою від POKUPON замість 400 гривень – 250 гривень

НОВОРІЧНИЙ МОЗГОФЕСТ

В Одесі відбудеться новорічний мозгофест.В Одесі відбудеться новорічний мозгофест. Фото ілюстративне: odessa.detivgorode.ua

Весела інтерактива програма для дітей. На гостей чекають пізнавальний квіз, інтерактивна лекція "Новий рік в Одесі" з екскурсоводом Наталією Громадян, експеримент-рекорд, майстер-класи, наукове шоу від Школи наукових чудес, новорічні смаколики. Вистава триватиме 2,5 години.

ДЕ: Будинок Клоунів, вулиця Ольгіївська, 23

КОЛИ: 2 та 3 січня о 12:00

ВАРТІСТЬ: від 350 до 400 гривень

НОВОРІЧНЕ ЛЬОДОВЕ ШОУ "ЯК КОЗАКИ КАЗКАМИ ПОДОРОЖУВАЛИ"

Відео: YouTube-канал MadeInOdessa

Дітей та дорослих запрошують поринути в український епос, який втілив у собі красу, мужність та мудрість українського народу. Кожен момент льодового шоу – це унікальна історія, а кожний рух – мистецтво.

Після вистави глядачі зможуть провести час на ковзанці, обравши або криту арену, або льодовий майданчик просто неба.

ДЕ: Палац Спорту, проспект Шевченка, 31

КОЛИ: 3–5 січня о 13:00 (також льодове шоу відбудеться о 13:00 у суботу, 6 січня)

ВАРТІСТЬ: від 220 до 800 гривень

ШОУ "ЧАРІВНІ ПРИГОДИ СВЯТОГО МИКОЛАЯ"

Шоу "Чарівні пригоди Святого Миколая".Шоу "Чарівні пригоди Святого Миколая". Фото: exclusive.ua

Новорічне мультимедійне шоу для всієї родини.

Напередодні чарівного часу Святий Миколай чекав на листи від дітей, щоб у новорічну ніч сховати під ялинкою подарунки. Величезний мішок із листами має доставити Сніговик, але дорогою на нього напала Солоха. У результаті Сніговик зруйнувався, а листи потрапили до рук Солохи.

Щоб свято таки відбулося, треба повернути листи та зібрати Сніговика. Відважна Крижинка та сміливий Зайчик-Красень разом із дітьми вирушають на пошуки Солохи. На шляху їм зустрінуться і допоможуть Листоноша, Король, Страуси і, звісно ж, глядачі, які разом із героями шоу потраплять до школи магії та зможуть творити чудеса.

На час вистави кожному глядачеві видадуть інтерактивну паличку, за допомогою якої можна викликати сніг, вибирати ялинку та допомагати Святому Миколаю повернути листи.

Дія відбуватиметься і на сцені, і на екрані, а персонажі не лише гратимуть свої ролі, а й спілкуватимуться з дітьми.

У фойє театру буде фотозона з героями казки, а кожній дитині дістанеться подарунковий сертифікат від мережі магазинів "Антошка".

ДЕ: Одеська обласна філармонія, вулиця Буніна, 15

КОЛИ: 4 січня об 11:00

ВАРТІСТЬ: від 180 до 550 гривень

SPACEORGAN SHOW

В Одесі відбудеться Spaceorgan Show.В Одесі відбудеться Spaceorgan Show. Фото: odessa.karabas.com

До Одеської філармонії привезуть німецький орган AHLBORN – єдиний у місті орган, який має достатню палітру звуків для виконання сучасних хітів.

У пам'ять даного електрооргану записано семпли справжніх труб, тому за допомогою цифрових технологій він відтворює реальний звук цих музичних інструментів.

Компанія AHLBORN розробила нову цифрову альтернативу під назвою SWP (обробка звукових хвиль), завдяки якій створюються високоточні записи автентичних звуків органних труб. Протягом багатьох років AHLBORN зібрав величезну бібліотеку звуків органу з найкращих інструментів в Європі та Америці, включаючи і нещодавно створені, і старіші моделі.

Протягом вечора пролунають хіти ZODIAC, ELO, SPACE в аранжуваннях для органу. За пультом стоятиме заслужений діяч естрадного мистецтва України Олена Удрас, за ударними – Сніжана Свічкар. Бас-гітарист – В'ячеслав Бабієнко. Вокаліст – Віталій Онучеленко.

ДЕ: Одеська обласна філармонія, вулиця Буніна, 15

КОЛИ: 5 січня о 18:00

ВАРТІСТЬ: від 320 до 520 гривень

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах