Вистава "Ніч перед Різдвом" та новорічний концерт: куди піти в Одесі цього тижня

Вистава "Ніч перед Різдвом" та новорічний концерт: куди піти в Одесі цього тижня.

Вистава "Ніч перед Різдвом" та новорічний концерт: куди піти в Одесі цього тижня. Фото ілюстративне: pinterest.com

Дозвілля та їжа
15 сiчня 08:20

Вже цього тижня в Одесі покажуть спектакль "Ніч перед Різдвом", відбудеться новорічний концерт та пройде новорічна гала-імпреза.

Vgorode дізнався, куди можна буде піти в нашому місті найближчими будніми днями.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

КОНЦЕРТ "ШТРАУС: ВАЛЬСИ, ПОЛЬКИ, МАРШІ"

Відео: YouTube-канал Caraqueno E

Національний одеський філармонічний оркестр виступить із концертною програмою, що складається з вальсів, польок та маршів Штрауса. За диригентським пультом цього вечора стоятиме головний диригент та художній керівник оркестру Хобарт Ерл.

ДЕ: Одеська обласна філармонія, вулиця Буніна, 15

КОЛИ: 15 та 17 січня о 18:00

ВАРТІСТЬ: від 200 до 500 гривень

КОНЦЕРТ "ANIME. ВЕЧІР САУНДТРЕКІВ"

В Одесі відбудеться концерт саундтреків з аніме.В Одесі відбудеться концерт саундтреків з аніме. Фото ілюстративне: concert.ua

Учасники струнного квартету SVITLOMUSIC виконають саундтреки до таких популярних робіт як Naruto, Attack on Titan, Suzume, Howl's moving castle, Your name, Genshin Impact, Demon Slayer, Chainsaw man, Tokyo Ghoul, Dota 2, Death note. На сцену цього вечора вийдуть Анна Велика (перша скрипка), Варвара Соколянська-Жовтяк (друга скрипка), Валерій Козюра (альт), Ірина Федун (віолончель).

ДЕ: Одеська обласна філармонія, вулиця Буніна, 15

КОЛИ: 16 січня о 18:30

ВАРТІСТЬ: від 320 до 590 гривень

СПЕКТАКЛЬ "НІЧ ПЕРЕД РІЗДВОМ"

Вистава "Ніч перед Різдвом".Вистава "Ніч перед Різдвом". Фото: concert.ua

Музична комедія "Ніч перед Різдвом" створена режисером-постановником, заслуженим артистом України Андрієм Бакіровим за мотивами однойменної повісті класика української літератури Миколи Гоголя.

Щоб створити на сцені чарівну, казкову атмосферу святкової Різдвяної ночі, виконавці вдалися до різних вигадок. У виставі химерно переплелися давні легенди та картини життя старовинного українського села, реальне та вигадане, фантастичне та комічне.

Організатори зазначають, що присутніх вразять захоплюючі ритми хореографічних композицій та яскраві сценічні образи, створені акторським ансамблем.

Купуючи квиток, глядачі роблять внесок у відновлення Чернігівського обласного академічного українського музично-драматичного театру, який постраждав внаслідок удару російської ракети.

ДЕ: Український театр, вулиця Пастера, 15

КОЛИ: 18 січня о 19:00

ВАРТІСТЬ: від 290 до 890 гривень

НОВОРІЧНИЙ КОНЦЕРТ

В Одесі відбудеться новорічний концерт.В Одесі відбудеться новорічний концерт. Фото ілюстративне: t.me/odesacityofficial

Вечір найпопулярніших мелодій, з якими асоціюється Різдво. На сцену вийдуть лауреати міжнародних конкурсів Людмила Третяк (сопрано), Максим Крісань (скрипка), Іван Косинець (гітара), Максим Бурля (перкусія), Владислав Тарасюк (гітара), Максим Кашинський (саксофон), Дмитро Варфоломєєв (баян), Анастасія Северюхіна (фортепіано), Олексій Кузьменко (флейта) та хоровий колектив Fusion Sound. Художній керівник та диригент – Єлизавета Ведмедовська. Концертмейстер – Анастасія Лістовська. Лектор-музикознавець – Дмитро Пінчук.

ДЕ: Одеська обласна філармонія, вулиця Буніна, 15

КОЛИ: 18 січня о 17:00

ВАРТІСТЬ: 100 гривень

КОНЦЕРТ "ВІДЛУННЯ РІЗДВА"

В Одесі відбудеться концерт "Відлуння Різдва".В Одесі відбудеться концерт "Відлуння Різдва". Фото: operahouse.od.ua

Концерт інструментального гурту "Одеська камерата". У програмі різдвяні та новорічні мелодії з улюблених кінофільмів, а також українські та зарубіжні колядки в незвичайних аранжуваннях.

ДЕ: Оперний театр, провулок Чайковського, 1

КОЛИ: 18 січня о 18:00

ВАРТІСТЬ: 150 гривень

СПЕКТАКЛЬ "ВИПАДКОВІ ЗНАЙОМСТВА"

Вистава "Випадкові знайомства".Вистава "Випадкові знайомства". Фото: concert.ua

Збірка гумористичних мініатюр про життя простих одеситок. Організатори зазначають, що існування одеської мови визнають не всі, а от, щоб переконатися в існуванні одеського гумору, варто лише переглянути виставу "Випадкові знайомства".

ДЕ: Beit Grand, вулиця Ніжинська, 77/79

КОЛИ: 18 січня о 18:00

ВАРТІСТЬ: від 200 до 400 гривень

НОВОРІЧНА ГАЛА-ІМПРЕЗА

Новорічна гала-імпреза.Новорічна гала-імпреза. Фото ілюстративне: concert.ua

Солісти опери, артисти балету, хору та оркестр Оперного театру під керівництвом виконувача обов'язків головного диригента театру Володимира Врублевського запрошують глядачів на новорічний захід.

У програмі вечора вокальні та балетні номери, всесвітньо відома різдвяна музика та новорічні хіти. Для глядачів прозвучать твори Моцарта, Штрауса, Легара, Россіні, Мінкуса, Брамса, Вівальді, Леонтовича; класичний кросовер; хіти з мюзиклів Веббера та Коччанте; саундтреки з культових фільмів "Один удома", "Пірати Карибського моря" та інші відомі композиції. А у фіналі концерту артисти у супроводі оркестру виконають знамениту пісню Happy New Year із репертуару гурту ABBA.

Концертна програма виконується з одним антрактом.

ДЕ: Оперний театр, провулок Чайковського, 1

КОЛИ: 19 січня о 17:00

ВАРТІСТЬ: від 100 до 520 гривень

КОНЦЕРТ "УКРАЇНСЬКІ ФРЕСКИ"

В Одесі відбудеться концерт до Дня Соборності України.В Одесі відбудеться концерт до Дня Соборності України. Фото ілюстративне: new.meduniv.lviv.ua

Камерний оркестр Black Sea Orchestra запрошує на великий концерт до Дня Соборності України. У програмі українські романси, а також скрипковий репертуар, що охоплює період від ХІХ століття до наших днів. Цього вечора прозвучать твори таких видатних українських композиторів як Михайло Вербицький, Лев Колодуб, Мирослав Скорик, Микола Леонтович та інші.

ДЕ: UNION, вулиця Троїцька, 43

КОЛИ: 19 січня о 19:00

ВАРТІСТЬ: від 150 до 300 гривень

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах