Концерт гурту "Село і люди" та триб'ют AC/DC: куди піти в Одесі в п'ятницю та цими вихідними

Концерт гурту "Село і люди" і триб'ют AC/DC: куди піти в Одесі в п'ятницю та цими вихідними.

Концерт гурту "Село і люди" і триб'ют AC/DC: куди піти в Одесі в п'ятницю та цими вихідними. Фото ілюстративне: freepik.com

Дозвілля та їжа
25 сiчня 18:24

Найближчими днями в Одесі виступлять гурт "Село і люди" та триб'ют AC/DC, відбудеться концерт органної музики та покажуть виставу "Гра в правду".

Vgorode дізнався, куди можна буде піти в нашому місті у п'ятницю та цими вихідними.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

КОНЦЕРТ ОРГАННОЇ МУЗИКИ

У Одесі відбудеться концерт органної музики.У Одесі відбудеться концерт органної музики. Фото: operahouse.od.ua

Концерт відомого французького органіста Бернара Струбера "Вечір в опері". У програмі твору Вольфганга Амадея Моцарта, Мануеля де Фалья, Луї В'єрна, культові хіти з мюзиклів Джорджа Гершвіна, музика американського гурту Earth, Wind & Fire (ритм & блюз, джаз, диско).

ДЕ: Оперний театр, провулок Чайковського, 1

КОЛИ: 26 січня о 17:00

ВАРТІСТЬ: від 100 до 470 гривень

КОНЦЕРТ ГРУПИ "СЕЛО І ЛЮДИ"

Відео: YouTube-канал Selo i Ludy – Село і люди

Харківський рок-гурт, учасники третього сезону шоу "Україна має талант" – "Село і люди" – виступить в Одесі. У репертуарі музикантів кавер-версії англомовних пісень: понад 30 композицій, серед яких як рок-хіти, так і відомі поп-мелодії. Стиль своєї творчості виконавці називають колгоспним роком. Основні складові такої музики: відома мелодія + народні інструменти + текст пісні, який відтворюється так, як чується (незалежно від того, як правильно). У результаті на концертах цих хлопців глядачі здебільшого не сидять на місці.

Учасники гурту ще з 2014 року є активними волонтерами. На початку повномасштабного вторгнення вони організували студію-укриття, де проводились перші культурні заходи у воєнному Харкові. Також колектив виїжджав за кордон з метою збирання коштів для ЗСУ. На сьогоднішній день гурт продовжує допомагати армії, зокрема організовує на підтримку українських військовослужбовців концерти.

ДЕ: Одеська обласна філармонія, вулиця Буніна, 15

КОЛИ: 27 січня о 18:00

ВАРТІСТЬ: від 190 до 490 гривень

СПЕКТАКЛЬ "БОЛЕРО. ТАНГО ПОЛУМ'Я ТА ЛЬОДУ"

Одеський оперний театр.Одеський оперний театр. Фото: operahouse.od.ua

Дві балетні вистави протягом одного вечора. У програмі: балет на одну дію "Болеро" Моріса Равеля (хореографія та лібрето Георгія Ковтуна) та танго-вистава "Танго полум'я та льоду" від авторської групи Одеської опери.

ДЕ: Оперний театр, провулок Чайковського, 1

КОЛИ: 27 та 28 січня о 16:00

ВАРТІСТЬ: від 100 до 520 гривень

РІЗДВЯНИЙ КОНЦЕРТ МУЗИЧНО-ЛІТЕРАТУРНОГО САЛОНУ BEL CANTO

Літературний музей.Літературний музей. Фото: ua.igotoworld.com

Різдвяна програма, в якій знайдеться місце опері, опереті, мюзиклу та джазу. Організатори зазначають, що захід мав відбутися 30 грудня, але цього дня його скасували, оскільки в місті була жалоба за загиблими внаслідок ракетного удару. Детальніше про вечір можна дізнатися за телефоном: +38 048 72 23 370.

ДЕ: Одеський літературний музей, вулиця Ланжеронівська, 2

КОЛИ: 27 січня о 14:00

ВАРТІСТЬ: уточнюйте за телефоном +38 048 72 23 370

СПЕКТАКЛЬ "ГРА В ПРАВДУ"

Вистава "Гра в правду".Вистава "Гра в правду". Фото ілюстративне: concert.ua

Прем'єра вистави за твором британського драматурга, режисера Джона Бойнтона Прістлі у постановці Олени Пушкіної. Помічниця режисера – Неллі Чуран. Ролі виконують: народна артистка України Ольга Равицька, заслужені артисти України Тетяна Опаріна, Сергій Поляков, Ганна Фурдуй, Борис Смирнов, Геннадій Скарuа, Олександра Цимбалюк та інші.

Події вистави розгортаються у будинку співвласника видавництва Роберта Кеплена. Серед гостей – родичі, співробітники та інші співвласники. Прийом перетворюється на динамічний та непередбачуваний детектив, у який з кожною хвилиною все більше занурюються учасники прийому. До чого приведе кожного гра в правду?

ДЕ: Одеський обласний академічний драматичний театр, вулиця Грецька, 48

КОЛИ: 27 січня о 18:00

ВАРТІСТЬ: від 100 до 300 гривень

КОНЦЕРТ ТРИБ'ЮТУ AC/DC

Триб'ют AC/DC.Триб'ют AC/DC. Фото: concert.ua

Найкращий триб'ют AC/DC східної Європи – гурт АS/DS – зіграє потужний двогодинний благодійний концерт на підтримку ЗСУ в Одесі.

На честь 50-річчя легендарного гурту AS/DS tribute show виконає легендарні хіти часів 1974–2019 років: Back in Black, TNT, Thunderstruk, Are You Ready, Highway to hell та багато інших.

За 12 років існування AS/DS встигли дати тисячі шоу в різних країнах Європи. Проєкт унікальний тим, що хлопці за стилем дуже схожі на AC/DC і передають їхню неймовірну енергетику. Організатори відзначають, що концерти AS/DS – це 100% живий звук та просто божевільний драйв. На глядачів чекають дві години нестримного рок-н-ролу та перевірені часом хіти.

ДЕ: Одеська обласна філармонія, вулиця Буніна, 15

КОЛИ: 28 січня о 18:00

ВАРТІСТЬ: від 340 до 420 гривень

КОНЦЕРТ "МОЯ ЧАРІВНА ЛЕДІ ТА ПРИВІД ОПЕРИ"

В Одесі відбудеться вечір фрагментів із мюзиклів.В Одесі відбудеться вечір фрагментів із мюзиклів. Фото ілюстративне: concert.ua

Вечір, протягом якого прозвучать фрагменти найвідоміших мюзиклів минулого сторіччя у виконанні органу. В програмі:

  • Фредерік Лоу "Моя прекрасна леді";
  • Леонард Бернстайн "Вестсайдська історія";
  • Ендрю Ллойд Веббер: "Коти", "Ісус Христос – суперзірка", "Привид опери".

За пультом заслужений діяч екстрадного мистецтва України, авторка аранжувань для органу – Олена Удрас. Вокалістка – народна артистка України Ольга Органезова. Ведуча – майстер художнього слова, актриса Одеського драматичного театру Олена Шаврук.

ДЕ: Євангельська реформаторська пресвітеріанська церква, вулиця Пастера, 62

КОЛИ: 28 січня о 16:00

ВАРТІСТЬ: від 220 до 250 гривень

Також у п'ятницю 26 січня в Одесі відбудуться концерт оркестру Вадима Бессараба та вечір класичної музики у виконанні Національного філармонічного оркестру. Про ці заходи Vgorode розповідав у добірці "Куди піти в Одесі на тижні з 22 по 26 січня".

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах