Концерти MONATIK, Yaktak та вечір пам'яті Скрябіна: куди піти в Одесі наступного тижня

Концерти MONATIK, Yaktak та вечір пам'яті Скрябіна: куди піти в Одесі наступного тижня.

Концерти MONATIK, Yaktak та вечір пам'яті Скрябіна: куди піти в Одесі наступного тижня. Фото ілюстративне: shedevrum.ai

Дозвілля та їжа
04 лютого 12:58

Вже наступного тижня в Одесі виступатимуть MONATIK та Yaktak, відбудеться вечір пам'яті Кузьми Скрябіна та покажуть музично-поетичний перформанс, присвячений українським поетам Розстріляного Відродження.

Vgorode дізнався, куди можна буде піти у нашому місті найближчими будніми днями.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

КОНЦЕРТ "ІТАЛІЙСЬКІ ПРИСТРАСТІ"

В Одесі відбудеться вечір неаполітанських пісень.В Одесі відбудеться вечір неаполітанських пісень. Фото ілюстративне: pexels.com

Концертна програма з неаполітанських пісень. На сцену вийдуть лауреати міжнародних конкурсів: Костянтин Величко (баритон), Віктор Мельник (тенор), Максим Танькут (тенор), Сергій Чебан (тенор), Ганна Слободяник (сопрано), Едуард Талько (скрипка), Івана Косинець (гітара), Євген Філіппенко (чтець).

Програму підготували: концертмейстри Тетяна Кравченко та Анастасія Северюхіна, хореографічне наповнення – Інна Радзиховська, лектор-музикознавець Дмитро Пінчук.

ДЕ: Одеська обласна філармонія, вулиця Буніна, 15

КОЛИ: 5 лютого о 17:00

ВАРТІСТЬ: 100 гривень

СПЕКТАКЛЬ LADIES' NIGHT

Вистава Ladies' night.Вистава Ladies' night. Фото: moemisto.ua

Шоу-комедія про шістьох друзів, які залишилися без роботи і заробляють собі на життя тимчасовими підробітками. Через втрату стабільного заробітку в житті чоловіків достатньо проблем особистого характеру. Так триває доти, доки героям не зустрічається в газеті оголошення, в якому запрошуються танцівники для стриптиз-клубу. Що з цієї витівки вийде – глядачі побачать найближчого вівторка.

ДЕ: Театр Музкомедії, вулиця Пантелеймонівська, 3

КОЛИ: 6 лютого о 18:00

ВАРТІСТЬ: від 250 до 600 гривень

ВЕЧІР ПАМ'ЯТІ СКРЯБІНА

Відео: YouTube-канал Кузьма Скрябін

Культовий гурт "Скрябін" виконає знамениті хіти Андрія Кузьменка. Цього вечора прозвучать "Люди як кораблі", "Старі фотографії", "Мовчати", "Мам", "Сам собі країна", "Місця щасливих людей" та інші безсмертні композиції.

"Особлива життєва філософія, яка ґрунтується на справедливості та честі, глибока життєва мудрість, пророчі рядки пісень без зайвого пафосу – це те, що залишив нам Андрій Кузьменко, і те, чого нам зараз так не вистачає. Сім'я фанатів "Скрябіна" збереться, щоб прожити найкращі миті разом. Подія залишить потужні враження і ще міцніше поєднає всіх у вірі у близьку Перемогу", – кажуть організатори.

Частину виручених від заходу коштів спрямують на потреби ЗСУ.

ДЕ: Одеська обласна філармонія, вулиця Буніна, 15

КОЛИ: 7 лютого о 18:00

ВАРТІСТЬ: від 350 до 850 гривень

КОНЦЕРТ MONATIK

Відео: YouTube-канал MONATIK

У рамках всеукраїнського туру "ART Терапія" співак, танцюрист, хореограф, автор пісень та композитор Monatik виступить в Одесі.

Вже понад рік артист дає благодійні концерти, завдяки яким вдалося зібрати понад 600 тисяч євро на потреби ЗСУ та волонтерів, а також постійно виступає на прифронтових територіях. Під час кожного концерту додатково проводять благодійні аукціони та різні спеціальні активності, спрямовані на збирання коштів для українців,

Разом зі своєю командою музикант готує багато сюрпризів на нові композиції, які стали хітами; виступи спеціальних гостей артистів-друзів, а також виконання "відремонтованих" (repaired) композицій.

Тур MONATIK "ART Терапія" проходить за підтримки Центру морально-психологічного забезпечення ЗСУ. На кожен концерт артист особисто запрошує воїнів-героїв, які перебувають на ротації між боями за наші території, а також сім'ї військовополонених та наших волонтерів.

Великі стадіонні шоу MONATIK, анонсовані до повномасштабного вторгнення, обов'язково відбудуться після перемоги та всі придбані квитки на них будуть дійсними.

ДЕ: Театр Музкомедії, вулиця Пантелеймонівська, 3

КОЛИ: 7 лютого о 19:00

ВАРТІСТЬ: від 1 500 до 3 900 гривень

КОНЦЕРТ YAKTAK

Відео: YouTube-канал YAKTAK

Популярний український співак, автор хітів "Погляд", "Чекає вдома", "Уночі", "Порічка", "Наречена", один із претендентів на поїздку на "Євробачення" від України – Yaktak – виступить в Одесі. Організатори відзначають, що у творчості артиста гармонійно поєднуються такі різні музичні напрямки як рок, поп та реп, а в кожній композиції Yaktak є гітара, якій надається певний образ, співзвучний із темою пісні.

ДЕ: Одеська обласна філармонія, вулиця Буніна, 15

КОЛИ: 8 лютого о 19:00

ВАРТІСТЬ: від 390 до 890 гривень

ОДНОАКТОВІ БАЛЕТИ "ШОПЕНІАНА" І "ПАХІТА"

Балет "Пахіта".Балет "Пахіта". Фото: operahouse.od.ua

Протягом одного вечора на сцені Оперного театру покажуть дві балетні вистави.

В програмі:

  • "Шопеніана" – хореографічна сюїта на одну дію, яскравий приклад класичного балету, в якому поєднуються полонез, мазурка, вальси та прелюдії Фредеріка Шопена;
  • "Пахіта" – півгодинний балет на одну дію за мотивами новели Мігеля Сервантеса "Циганочка".

ДЕ: Оперний театр, провулок Чайковського, 1

КОЛИ: 8 лютого о 17:00

ВАРТІСТЬ: від 100 до 550 гривень

МУЗИЧНО-ПОЕТИЧНИЙ ПЕРФОРМАНС "Я ПОМЩУСЯ СВІТУ КОХАННЯМ"

Василь Стус.Василь Стус. Фото: armyinform.com.ua

Перформанс за віршами українських поетів Розстріляного Відродження та шістдесятників. Це вистава про те, як великі особи змінили українську історію та вплинули на сьогоднішніх нас.

ДЕ: Український театр, вулиця Пастера, 15

КОЛИ: 8 лютого о 18:00

ВАРТІСТЬ: від 80 до 120 гривень

ОПЕРА "ЛЮБОВНИЙ НАПІЙ"

Опера "Любовний напій".Опера "Любовний напій". Фото: operahouse.od.ua

Опера на дві дії з лібрето Феліче Романі, створеного за мотивами лібрето Ежена Скріба.

В основі сюжету любов Неморіно до дівчини Адіни, яка не відповідає йому взаємністю. У селище приходить загін солдатів із сержантом, який так само хоче одружитися з Адіною. У розпачі нещасний закоханий купує у мандрівного аптекаря любовний напій, не підозрюючи, що це звичайне червоне вино. Після такої покупки настрій у героя покращився настільки, що він перестав задивлятися на Адіну, а та відразу призначила весілля із сержантом.

Щоб дізнатися, чим же закінчилася ця любовна пригода, варто подивитися оперу повністю.

ДЕ: Оперний театр, провулок Чайковського, 1

КОЛИ: 9 лютого о 17:00

ВАРТІСТЬ: від 100 до 520 гривень

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах