Романтика для двох: в яких готелях Одеси забронювати номер на 14 лютого

Романтика для двох: в яких готелях Одеси забронювати номер на 14 лютого.

Романтика для двох: в яких готелях Одеси забронювати номер на 14 лютого. Фото: facebook.com/mozartodessa

Дозвілля та їжа
03 лютого 17:15

У День святого Валентина багато закоханих пар прагнуть усамітнитися і відпочити від домашньої рутини. Ну а оскільки до свята залишаються лічені дні, саме час вирішити, де побути з коханою людиною.

Vgorode склав добірку атмосферних одеських готелів, де можна незабутньо провести час у романтичній обстановці.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

BRISTOL

Готель Bristol.Готель Bristol. Фото: odessahotels.org

П'ятизірковий готель у центрі Одеси. З вікон номерів відкривається вид на центр міста, Одеську обласну філармонію та прибережну зону Чорного моря. Затишну атмосферу в приміщенні створюють різноманітність благородного металу, мармуру, рідкісних порід дерева та оригінальних тканинних оздоблень, спеціально привезених з Італії під час реставрації готелю у 2010 році.

Готель Bristol.Готель Bristol. Фото: odessahotels.org

14 лютого о 19:00 у ресторані LE GRAND CAFE BRISTOL відбудеться романтичне свято "Кохання в Парижі". У програмі вечора: майстер-клас зі створення власного парфуму від Be Craft Perfume, французька вечеря від бренд-шефа Артура Туманяна, welcome drink та шоколадний фондан із фруктами, фотографії на згадку. У меню вечері будуть закуски (рієт із косулі з мусом з соснових шишок і мармеладом з ожини, крем з моцарелли та томатів і соусом манго-маракуйя, чорні томати з копченим лососем), основні страви (запечений сибас з пюре із фіолетової моркви), карамелізована качина грудка з гарбузом та соусом глінтвейн), десерт (мус із каштанів та шишок з мармеладом із ожини), напої.

Вартість свята – 2 700 гривень з особи. Для тих, хто проживає в готелі, а також клієнтів Formula Wellness SPA, SPA Bristol, Ammuri – 2 500 гривень.

ДЕ: вулиця Пушкінська, 15

КОНТАКТИ: +38 048 79 65 544, +380 50 45 06 638, сайт, Facebook, Instagram

MOZART

Готель Mozart.Готель Mozart. Фото: facebook.com/mozartodessa

Готель у самому серці Одеси на перетині вулиць Рішельєвської та Ланжеронівської. За кілька хвилин ходьби від готелю знаходяться музеї, визначні пам'ятки, старі вулички, бутики та різні розважальні заклади.

У готелі є 78 номерів площею від 11 до 69 квадратних метрів. Інтер'єр номерів поєднує класичний і сучасний стиль. Вікна номерів виходять на вулиці Ланжеронівська та Рішельєвська, а також у тихий внутрішній дворик готелю. Частина номерів мають вид на знаменитий Оперний театр. Номери оснащені всім необхідним для комфортного перебування гостей.

Готель Mozart.Готель Mozart. Фото: facebook.com/mozartodessa

У готелі є ресторан європейської й одеської кухонь, а також зали для проведення різноманітних заходів, місткістю від 20 до 100 осіб.

14 лютого у Mozart Restaurant відбудеться романтичний вечір "Кохання по-одеськи". Олександр Столяренко представить музичну програму із сучасних пісень. Також у програмі: святкова лотерея, конкурси та подарунки. Дізнатися подробиці або забронювати столик у ресторані можна за телефоном 38 093 639 93 93 або в Direct. Кількість місць обмежена, тож бронювати їх потрібно заздалегідь.

ДЕ: вулиця Ланжеронівська, 13/1

КОНТАКТИ: +38 093 63 99 393, сайт, Facebook, Instagram

ГОТЕЛЬ ALEXANDROVSKY

Готель Aleksandrovsky.Готель Aleksandrovsky. Фото: facebook.com/alexandrovskiy

Готель у центрі історичної частини Одеси. Інфраструктура готелю включає: 84 номери різних категорій, два ресторани і лобі-бар, спортзал із сучасним обладнанням. Для проведення заходів є два конференц-зали місткістю до 80 осіб, а також переговорна кімната на 25 осіб.

Для комфорту відвідувачів тут є: шість категорій номерів – від стандарту до люксу з терасою, сніданки, цілодобовий рум-сервіс та лобі-бар, швейцар, власна пральня, послуга трансферу, безкоштовне паркування та консьєрж-сервіс.

Готель Aleksandrovsky.Готель Aleksandrovsky. Фото: facebook.com/alexandrovskiy

До 14 лютого готель приготував особливу романтичну пропозицію для двох: проживання в комфортному номері, де пара зможе насолодитися особливими моментами кохання. Вартість романтичного пакету стартує від двох тисяч гривень на двох залежно від категорії номеру.

ДЕ: Олександрівський проспект, 12

КОНТАКТИ: +38 050 43 31 999, +38 048 72 56 161, сайт, Facebook, Instagram

ГОТЕЛЬ WALL STREET BY RIBAS

Готель Wall Street by Ribas.Готель Wall Street by Ribas. Фото: facebook.com/wallstreethotel

Ще один готель у центрі Одеси, у двох хвилинах ходьби від вулиці Дерибасівська. Дизайн приміщення виконаний у стилі арт-декор. Номери та лобі оформлені у спокійних класичних тонах. Під час сніданку, з 08:00 до 11:00, у готелі працює ресторан. В інший час доби відвідувачам можуть організувати доставку замовлень з інших ресторанів Одеси.

Готель Wall Street by Ribas.Готель Wall Street by Ribas. Фото: facebook.com/wallstreethotel

На 14 лютого тут можна не лише відпочити в комфортному номері, а й отримати комплімент від готелю. Також 12 годин проживання дістануться закоханим у подарунок. Залежно від категорії номеру вартість проживання стартує від 2 232 гривень.

ДЕ: проспект Віце-Адмірала Жукова, 12

КОНТАКТИ: +38 048 75 28 822, +38 050 49 09 898, сайт, Facebook, Instagram

CALIFORNIA BOUTIQUE HOTEL

Номер у California Boutique Hotel.Номер у California Boutique Hotel. Фото: hotelcaliforniaodessa.com

П'ятизірковий готель у центральній частині Одеси, на вулиці Єврейська. Будинок, в якому розташований готель, є пам'яткою архітектури: його звели 1850 року за проєктом одеського архітектора італійського походження Франца Моранді.

Для відвідувачів тут є номери від економ та бізнес-стандарту до президентського люксу, послуги бізнес-центру, пральні, тайського масажу, салону краси та інші зручності.

Номер у California Boutique Hotel.Номер у California Boutique Hotel. Фото: hotelcaliforniaodessa.com

У вартість номера входить: покращений сніданок ("шведський стіл"), цілодобовий room service, ранній заїзд і пізній виїзд, безкоштовна парковка, що охороняється, і замовлення квитків на будь-яку концертну програму в місті.

До 29 лютого при бронюванні чотирьох ночей у готелі четверта ніч дістається у подарунок.

ДЕ: вулиця Єврейська, 27

КОНТАКТИ: +38 068 33 04 618, +38 048 73 76 777, сайт, Facebook, Instagram.

Раніше Vgorode розповідав про те, в яких одеських закладах можна провести час за романтичною вечерею 14 лютого, які заходи відбудуться в Одесі на День закоханих, а також які романтичні місця є в нашому місті.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах