Romantic Rock Collection та Ozzy Ozbourne tribute show: куди піти в Одесі у п'ятницю та цими вихідними

Romantic Rock Collection та Ozzy Ozbourne tribute show: куди піти в Одесі у п'ятницю та цими вихідними.

Romantic Rock Collection та Ozzy Ozbourne tribute show: куди піти в Одесі у п'ятницю та цими вихідними. Фото ілюстративне: freepik.com

Дозвілля та їжа
15 лютого 19:05

Найближчими днями в Одесі відбудуться концерт Romantic Rock Collection та Ozzy Ozbourne триб'ют-шоу, покажуть мюзикл "Ісус Христос – суперзірка" та спектакль "Уенздей. Продовження історії".

Vgorode дізнався, куди можна буде піти у нашому місті у п'ятницю та цими вихідними.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

СПЕКТАКЛЬ-МЮЗИКЛ "ІСУС ХРИСТОС – СУПЕРЗІРКА"

В Одесі покажуть виставу-мюзикл "Ісус Христос – суперзірка".В Одесі покажуть виставу-мюзикл "Ісус Христос – суперзірка". Фото ілюстративне: babel.ua

Українська прем'єра легендарної рок-опери. Створену Ендрю Ллойдом Веббером (музика) та Тімом Райсом (слова) роботу вперше презентували на Бродвеї у 1971 році. Відтоді постановка підкорила найбільші сцени 17 країн світу.

В основі сюжету рок-пери – події, описані в Євангелії від Івана. Вони охоплюють період від в'їзду Ісуса до Єрусалиму до смерті Христа на Голгофі. Давня історія, зображена творчим колективом театру, набула сучасного звучання за допомогою використаних засобів музики, світла, слів та талановитої гри акторів. Організатори відзначають, що рок-опера "Ісус Христос – суперзірка" – це унікальна можливість побачити себе зсередини та знайти свій "шлях до храму".

ДЕ: Театр Музкомедії, вулиця Пантелеймонівська, 3

КОЛИ: 16 лютого о 18:00 та 17 лютого о 16:00

ВАРТІСТЬ: від 250 до 500 гривень

КОНЦЕРТ GRAND AMORE

В Одесі відбудеться концерт Grand Amore.В Одесі відбудеться концерт Grand Amore. Фото ілюстративне: istockphoto.com

Відомий камерний оркестр Black Sea Orchesrta під керівництвом Олесі Пістової виступить із концертною програмою до Дня закоханих. Цього вечора прозвучать найкращі твори Астора П'яццоли, Консуело Веласкеса, Sting, Elton John та інших музикантів та композиторів.

ДЕ: UNION, вулиця Троїцька, 43

КОЛИ: 16 лютого о 19:00

ВАРТІСТЬ: від 150 до 300 гривень, також до бронювання доступні лаунж-зони вартістю від 1 500 до 2 000 гривень (забронювати лаунж-зону можна за телефоном +38 093 39 23 939, дзвонити можна з вівторка по 20:00 :00)

КОНЦЕРТ ROMANTIC ROCK COLLECTION

В Одесі відбудеться концерт Romantic Rock Collection.В Одесі відбудеться концерт Romantic Rock Collection. Фото: concert.ua

Рок-виконавець Іван Ворон та гурт Beast виступлять в Одесі з яскравим концертним шоу.

У програмі найкращі хіти легендарних гуртів, а також авторські пісні колективу Beast.

"Знамениті хіти заграють новими фарбами саме в симфонічному звучанні, не втративши драйву і характеру своїх оригінальних версій. Мощі, об'єму та краси музики, що виконується, додасть його величність естрадно-симфонічний оркестр", – зазначають організатори.

ДЕ: Одеська обласна філармонія, вулиця Буніна, 15

КОЛИ: 17 лютого о 18:00

ВАРТІСТЬ: від 200 до 700 гривень

ТРИБ'ЮТ-ШОУ OZZY OZBOURNE

Триб'ют-шоу Ozzy Ozbourne.Триб'ют-шоу Ozzy Ozbourne. Фото: facebook.com/olegartproduction

Найкраще триб'ют-шоу Ozzy Ozbourne виступить в Одесі з хітами рок-зірки Оззі та колективу Black Sabath.

Ozzy Osbourne – британський рок-співак, музикант, один із засновників та учасник гурту Black Sabbath, який справив значний вплив на появу таких музичних стилів, як хард-рок та хеві-метал.

До 1979 року артист виступав у складі колективу Black Sabbath, а потім розпочав сольну кар'єру. Також музикант відомий своїми епатажними концертними шоу.

На концерті в Одесі прозвучать знамениті Crazy Train, Mama, I'm Coming Home, Shot in the Dark та інші композиції.

ДЕ: Одеська обласна філармонія, вулиця Буніна, 15

КОЛИ: 18 лютого о 18:00

ВАРТІСТЬ: від 200 до 700 гривень

СПЕКТАКЛЬ "УЕНЗДЕЙ. ПРОДОВЖЕННЯ ІСТОРІЇ"

В Одесі покажуть продовження вистави "Уенздей".В Одесі покажуть продовження вистави "Уенздей". Фото ілюстративне: kino.24tv.ua

Довгоочікуване повернення улюбленої історії. Кмітлива та сувора Уенздей повертається з великим інтерактивним шоу. На глядачів чекають зустріч із улюбленими персонажами, серед яких справжній Річ, інтерактивні завдання, тематична фотозона та фотосесія з головними героями, кріо шоу, гігантський шаропад.

Організатори зазначають, що глядачі зможуть взяти участь у подіях та вплинути на фінал шоу.

ДЕ: Будинок клоунів, вулиця Ольгіївська, 23

КОЛИ: 18 лютого о 18:00

ВАРТІСТЬ: від 300 до 550 гривень

СПЕКТАКЛЬ "1900-Й"

В Одесі відбудеться вистава "1900-й".В Одесі відбудеться вистава "1900-й". Фото ілюстративне: pexels.com

Моновистава за п'єсою італійського письменника Алессандро Барікко. Музична історія про дивовижного піаніста Новіченто, який народився і все своє життя прожив на круїзному лайнері.

Ім'я Новіченто було відоме на всіх континентах. Таланту цього маестро заздрили найвідоміші музиканти світу. Яскрава вистава змусить глядачів задуматися про те, що для нас є свобода. Чи можлива вона в обмеженому просторі? Щастям чи важким тягарем є талант і бажання віддаватися людям повністю?

Головну роль виконає актор Святослав Мельник. Режисер-постановник – Олександр Самусенко. Хормейстер-консультант – Наталія Боярська. Художник – Максим Лапко. Художниця з костюмів – Оксана Тернавська. Хореографи – Павло Івлюшкін та Денис Григорук. Музика – Вадим Бессараб. Звукове оформлення вистави – Віктор Чернєв.

ДЕ: Український театр, вулиця Пастера, 15

КОЛИ: 18 лютого о 16:00

ВАРТІСТЬ: 350 гривень

СПЕКТАКЛЬ "ОДЕСЬКИЙ ПІДКИДЬОК"

Відео: YouTube-канал Afisha World

Самотній 70-річний художник сер Пінхаус пристрасно мріє про онуків. Для здійснення цієї мрії потрібен дорослий син, а дітей у старого немає, зате у нього є винахідливі друзі з Будинку малюка. Саме вони знайомлять старого з 50-річним кочегаром Аркашею, який нещодавно звільнився з колонії, та заявляють, що цей тип цілком підійде на роль сина. Що з цієї витівки вийшло, глядачі зможуть дізнатися вже цього четверга. Вистава весела, трохи сумна і вже точно воістину одеська, адже хто якщо не одесити, здатні здивувати своєю винахідливістю, блискучим гумором та оригінальними поглядами на життя.

ДЕ: Будинок клоунів, вулиця Ольгіївська, 23

КОЛИ: 18 лютого 18:00

ВАРТІСТЬ: від 180 до 350 гривень

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах