Концерт Тіни Кароль та спектакль "Куди я з вами не піду": куди піти в Одесі у п'ятницю та цими вихід

Концерт Тіни Кароль та спектакль "Куди я з вами не піду": куди піти в Одесі у п'ятницю та цими вихідними.

Концерт Тіни Кароль та спектакль "Куди я з вами не піду": куди піти в Одесі у п'ятницю та цими вихідними. Фото ілюстративне: on.od.ua

Дозвілля та їжа
07 березня 23:15

У найближчі три дні в Одесі виступатимуть Тіна Кароль та Степан Гіга, покажуть виставу "Куди я з вами не піду" та відбудеться концерт оркестру Андрія Чорного.

Vgorode дізнався, куди можна буде піти в нашому місті у п'ятницю та цими вихідними.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

КОНЦЕРТ ТІНИ КАРОЛЬ

Відео: YouTube-канал Tina Karol

Зірка української поп-сцени Тіна Кароль виступить в Одесі з феєричною шоу-програмою, в якій поєднуються лірика, мелодійність, сила вокалу, хореографія від Дмитра Жука та сучасне екранне шоу.

Окрім пісень, які вже стали хітами, Тіна виконає нову романтичну композицію. На бек-вокалі цього вечора будуть Марко Квітка та Нікіта Ломакін.

ДЕ: Театр Музкомедії, вулиця Пантелеймонівська, 3

КОЛИ: 8 березня о 18:00

ВАРТІСТЬ: від 900 до 4 000 гривень

СПЕКТАКЛЬ "КУДИ Я З ВАМИ НЕ ПІДУ"

Вистава "Куди я з вами не піду".Вистава "Куди я з вами не піду". Фото: exclusive.ua

Лірична комедія за мотивами п'єси Михайла Хейфеца "Надвечір‘я з rock-n-roll-om".

Чи зможуть перетнутися два світи: чоловіки та жінки? Чи вдасться їм досягти порозуміння? Чи можливо за повної відсутності ритму та слуху відчути серце одне одного?

В основі сюжету стосунки двох самотніх, але чудових людей. Вони приходять на заняття до танцювальної школи, щоб нібито освоїти техніку рок-н-ролу, а насправді знайти собі коло спілкування. Але ось невдача: в обох немає слуху та почуття ритму, тож із танцями нічого не виходить. Він кидає заняття і сидить на самоті вдома. Вона приходить до нього в гості, щоб повернути до класу. Тут і починається найцікавіше: герої, незважаючи на постійні сварки, непорозуміння та спроби вразити партнера, повільно, але вірно прив'язуються один до одного. Напевно, так і виникає кохання, яке може спіткати людину в будь-якому віці.

Режисер-постановник – Григорій Мане (Франція). Сценограф та художник по костюмах – Ірина Горшкова. Хореограф – Антон Вахліовський. Автор ідеї та переклад на українську – Олександр Литовченко.

В ролях:

  • Вона – заслужена артистка України Ірина Мельник;
  • Він – Народний артист України Анатолій Ященко.

ДЕ: Український театр, вулиця Пастера, 15

КОЛИ: 8 березня о 18:00

ВАРТІСТЬ: від 280 до 1 180 гривень

КОНЦЕРТ HARDY ORCHESTRA

Hardy Orchestra.Hardy Orchestra. Фото: moemisto.ua

Концертна програма I Love Rock'n'Roll. Цього вечора у виконанні Hardy Orchestra прозвучать хіти Metallica, Rammstein, Queen, Scorpions, AC/DC та Kiss.

Симфонічний рок-оркестр Hardy Orchestra – один із небагатьох одеських колективів, який може похвалитися професійним виконанням музики культових рок-гуртів. Диригент – Олексій Андрійчук.

ДЕ: Одеська обласна філармонія, вулиця Буніна, 15

КОЛИ: 8 березня о 19:00

ВАРТІСТЬ: від 350 до 990 гривень

КОНЦЕРТ ВОЛОДИМИРА КАРАФЕТОВА

Відео: YouTube-канал Володимир Карафетов

Автор та виконавець Володимир Карафетов виступить в Одесі з новою концертною програмою "Любов між нами". Більшість пісень цього музиканта належать до стилю шансон. Цього вечора прозвучать і добре знайомі, і нові композиції.

Частину коштів від продажу квитків спрямують на потреби спецпідрозділу Головного управління розвідки Міністерства оборони "АРТАН".

ДЕ: Art Hall, Ministerium, вулиця Гоголя, 12

КОЛИ: 8 березня о 18:00

ВАРТІСТЬ: від 800 до 4 000 гривень

РОМАНТИЧНИЙ ДЖАЗ ПРИ СВІЧКАХ. НОВА ПРОГРАМА

В Одесі відбудеться вечір романтичного джазу при свічках.В Одесі відбудеться вечір романтичного джазу при свічках. Фото ілюстративне: pexels.com

Джазовий колектив Вадима Бессараба виступить в одному з найкрасивіших залів Одеси з концертом при свічках. Організатори відзначають, що цей захід – можливість розглянути межі сучасного авторського джазу з келихом у руці та під мерехтіння полум'я свічок.

На сцену цього вечора вийдуть:

  • Ольга Леоненко – ведуча, вокал, бандура;
  • Анастасія Кайряк – скрипка;
  • Інна Федосєєва – скрипка;
  • Наталія Колесник – альт;
  • Оксана Шагова – віолончель;
  • Віктор Глушенко – контрабас;
  • Віталій Безюльов – саксофон;
  • Ігор Семьонов – ударні;
  • Вадим Бессараб – аранжування, рояль.

ДЕ: Український театр, вулиця Пастера, 15

КОЛИ: 8 березня о 20:00

ВАРТІСТЬ: від 250 до 500 гривень

КОНЦЕРТ СТЕПАНА ГІГИ

Відео: YouTube-канал Степан Гіга

Степан Гіга виступить в Одесі із концертною програмою "Золоті хіти". Цього вечора прозвучать пісні, на яких виросло не одне покоління: "Цей сон", "Яворина", "Золото Карпат" та інші. У 1998 році Степан Гіга став заслуженим артистом України, а в 2002 році йому присвоїли звання народного артиста України.

ДЕ: Одеська обласна філармонія, вулиця Буніна, 15

КОЛИ: 9 березня о 18:30

ВАРТІСТЬ: від 390 до 940 гривень

КОНЦЕРТ КАМЕРНОЇ МУЗИКИ

У Кірсі відбудеться концерт камерної музики.У Кірсі відбудеться концерт камерної музики. Фото: odessa.travel

Національний одеський філармонічний оркестр запрошує глядачів на вечір камерної музики. У програмі: твори Фрескобальді, Вівальді, Сарасате та Годара. Окрім оркестру, на сцену вийдуть солісти Ганна Кравченко (скрипка) та Валерій Казаков (віолончель).

ДЕ: Кірха, вулиця Новосільського, 68

КОЛИ: 9 березня о 17:00

ВАРТІСТЬ: 150 гривень

КОНЦЕРТ VLASNE. UKRAINIAN PROJECT

В Оперному театрі відбудеться концерт Vlasne. Ukrainian project.В Оперному театрі відбудеться концерт Vlasne. Ukrainian project. Фото: dumskaya.net

Проєкт Одеського оперного театру. У виконанні оркестру та хору театру та провідних солістів опери (заслужених артистів України Владислава Горая та Дмитра Павлюка, Юлії Терещук, Марини Наймитенко, Віталія Білого, Павла Смирнова, Аліни Ворох, Богдана Панченка, Ілони Скрипник, Олександра Прокоповича, Анастасії Голуб), а також дитячого хору "Перлини Одеси" прозвучить музика кількох століть.

Цього вечора глядачі почують твори видатних українців: Дмитра Бортнянського, Семена Гулака-Артемовського, Миколи Лисенка, Квітки Цісик, Володимира Івасюка, Святослава Вакарчука та інших.

ДЕ: Оперний театр, провулок Чайковського, 1

КОЛИ: 9 березня о 16:00

ВАРТІСТЬ: від 100 до 520 гривень

КОНЦЕРТ "ТИ МОЄ КОХАННЯ"

Відео: YouTube-канал Jazz Inside

Кавер-гурт Jazz Inside презентує програму з композицій, які знають та люблять у всьому світі. Колектив існує вже понад 15 років. За цей час учасники встигли провести сотні успішних музичних заходів. У репертуарі музикантів понад 400 пісень у понад десяти музичних стилях. Вони грають джаз, фанк, латиноамериканську музику, рок, танцювальні хіти 80-х–90-х, 2000-х, сучасні хіти та одеський фольклор.

ДЕ: Beit Grand, вулиця Ніжинська, 77/79

КОЛИ: 9 березня о 18:00

ВАРТІСТЬ: від 200 до 400 гривень

КОНЦЕРТ RAY BROWN JR. & ALEXEY PETUKHOV TRIO

Відео: YouTube-канал Vitusuk

В Одесі виступить син королеви джазу Елли Фіцджеральд та легендарного Рея Брауна – Рей Браун молодший. Рей народився в Лос-Анджелесі, а виріс у Нью-Йорку. Його вчителями були Білл Дуглас та Чак Флорес. Декілька років життя музикант присвятив фортепіано, проте пізніше пов'язав своє життя з барабанами. Від виступів на приватних вечірках Рей перейшов до клубних концертів, на яких виступав як сольно, так і у складі гуртів. Поступово Браун молодший став відомим спочатку в Тихоокеанському північно-західному регіоні, а згодом – у всьому світі. Не змагаючись із відомими батьками, Рей знайшов власний стиль і прославився завдяки видатному вокалу. В Одесі музикант вийде на сцену разом із музикантами Alexey Petukhov Trio: Олексієм Пєтуховим (фортепіано), Олександром Кузьмичем (бас-гітара), Леонідом Петкуном (ударні). Спеціальний гість програми – Михайло Євтушенко (саксофон).

ДЕ: UNION, вулиця Троїцька, 43

КОЛИ: 9 березня о 18:00

ВАРТІСТЬ: від 420 до 600 гривень

КОНЦЕРТ ОРКЕСТРА АНДРЕЯ ЧОРНОГО "ЇЙ СПОДОБАЄТЬСЯ"

В Одесі відбудеться концерт оркестру Андрія Чорного.В Одесі відбудеться концерт оркестру Андрія Чорного. Фото: oborona.lviv.ua

Оркестр Андрія Чорного презентує нову музичну програму. Протягом концерту пролунають хіти відомих співаків, колективів та композиторів. Організатори відзначають, що це буде один із найромантичніших вечорів сезону, тому на такий захід варто прийти з коханою людиною.

ДЕ: Одеська обласна філармонія, вулиця Буніна, 15

КОЛИ: 10 березня о 17:00

ВАРТІСТЬ: від 300 до 920 гривень

МЮЗИКЛ "КОТИГОРОШКО ПРОТИ ВІКІНГІВ"

Мюзикл "Котигорошко проти вікінгів".Мюзикл "Котигорошко проти вікінгів". Фото: theatre.org.ua

Вистава за п'єсою Анни Мовчан, спільний проєкт Українського театру та Миколаївського драматичного театру.

Котигорошко був звичайним хлопчиком, який не вирізнявся надзвичайною силою, але мав міцний дух і добре серце. Коли на рідну землю напали вікінги, він став для своєї сім'ї єдиною надією на порятунок. Хлопець скував булаву, отримав корисні поради від жриці Ведани і вирушив на пошуки ярла Сіроборода. На своєму шляху Катігорошко зустрів побратимів лісоруба Вернидуба, шахтаря Вернигору та пастуха Крутивуса, разом з якими і подолав зло.

Режисер-постановник – Сергій Павлюк. У ролях: Андрій Балдук, Ольга Сторожук, Олена Власова, Катерина Чорноліченко, Юрій Грушенко, Алекс Межурецький, заслужені артисти України Світлана Добровольська, Тетяна Проворова, Сергій Михайловський та інші.

ДЕ: Український театр, вулиця Пастера, 15

КОЛИ: 10 березня о 12:00

ВАРТІСТЬ: від 100 до 300 гривень

СПЕКТАКЛЬ "ТІНІ ЗАБУТИХ ПЕРЕДКІВ"

Вистава "Тіні забутих предків".Вистава "Тіні забутих предків". Фото: culturemeter.od.ua

Вистава за мотивами однойменної повісті Михайла Коцюбинського. Центральною темою розповіді залишається трагічна історія кохання Марічки та Івана, яка об'єднала в собі сильне почуття та людську ворожнечу. У спектаклі багато метафоричних сцен та образів-символів, розкриваються історичні витоки та риси народу.

У ролях: заслужений артист України Павло Чирва, Марія Буймович, Ірина Бесараб, Денис Григорук, Олена Нагаєва, Юрій Онопрійко та інші. Інсценування Василя Василька. Режисер-постановник – Іван Уривський. Пластика – Павло Івлюшкін.

ДЕ: Український театр, вулиця Пастера, 15

КОЛИ: 10 березня о 18:00

ВАРТІСТЬ: 200 гривень, для студентів, пенсіонерів та пільговиків – 80 гривень

МОЗGOФЕСТ

Інтерактивна програма "МОЗGОФЕСТ".Інтерактивна програма "МОЗGОФЕСТ". Фото: concert.ua

Дитяча інтерактивна програма з цікавими експериментами та дослідами. На маленьких глядачів чекають: пізнавальний квіз із подарунками, інтерактивна лекція, експеримент-рекорд та наукове шоу від Школи наукових чудес.

ДЕ: Будинок клоунів, вулиця Ольгіївська, 23

КОЛИ: 10 березня о 12:00

ВАРТІСТЬ: 350 гривень

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах