Свято в Riviera та музична казка "Попелюшка": куди піти у п'ятницю та цими вихідними з дітьми

Свято Riviera і музична казка "Попелюшка": куди піти в п'ятницю і цими вихідними з дітьми.

Свято Riviera і музична казка "Попелюшка": куди піти в п'ятницю і цими вихідними з дітьми. Фото ілюстративне: hotels24.ua

Дозвілля та їжа
15 березня 10:45

У найближчі три дні в Одесі пройде низка цікавих заходів для дітей, тому якщо за умови, що ситуація в місті буде спокійною, сидіти з дитиною вдома точно не варто.

Vgorode дізнався, куди можна буде піти з дітлахами в нашому місті у п'ятницю та цими вихідними.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

МАСЛЯНА В SKY PARK

Sky Park запрошує на святкування Масляної та ковбойський квест.Sky Park запрошує на святкування Масляної та ковбойський квест. Фото: skypark.od.ua

З нагоди Масляної в батутному парку Sky Park протягом усього поточного тижня, зокрема й 15 березня, з 12:00 до 14:00 можна абсолютно безкоштовно продегустувати млинці. 16 та 17 березня о 14:00 до десяти дітлахів зможуть взяти участь у майстер-класі "Солодкі млинці". Також 16 березня о 13:00 у парку відбудеться тематичний аквагрим (до участі допускаються до 15 дітей), а о 15:00 – ковбойський квест. На аквагрим та майстер-клас потрібно записуватися заздалегідь за телефоном +380 73 22 13 131. Вхід виключно в шкарпетках, капцях чи змінному чистому взутті. Зі своїми напоями та їжею приходити не можна. Батьки, якщо не розважаються на батутах, можуть супроводжувати дитину безплатно. Якщо ж теж хочуть пострибати, то повинні заплатити за вхід за тарифом дня.

ДЕ: Sky Park, Люстдорфська дорога, 55з

КОЛИ: 15–17 березня з 12:00

ВАРТІСТЬ: вхід 15 березня – 290 гривень, вхід 16 та 17 березня – 350 гривень

СПЕКТАКЛЬ "КІТ-МУРКІТ ТА СОНЬКО-ДРІМКО"

Вистава "Кіт-Муркіт та Сонько-Дрімко".Вистава "Кіт-Муркіт та Сонько-Дрімко". Фото: tuz.od.ua

Музична феєрія за мотивами українських колискових. "Кіт-Муркіт та Сонько-Дрімко" – це вистава про дитинство: про мамине слово, про татову ласку, про ніжне мурчання котика, м'яку пухнасту подушку і мрії, які обов'язково повинні збуватися. Вистава розрахована на дітей віком від чотирьох років.

ДЕ: Театр юного глядача, вулиця Грецька, 48

КОЛИ: 15 березня о 17:00

ВАРТІСТЬ: 200 гривень

АНІМАЦІЙНА ПРОГРАМА У FLY KIDS

Fly Kids запрошує на безкоштовну анімаційну програму.Fly Kids запрошує на безкоштовну анімаційну програму. Фото: flykids.ua

Протягом усієї весни по суботах та неділях у всіх парках Fly Kids, а у Fly Kids у ТРЦ "Острів" та ТЦ "Сім'я" ще й по п'ятницях, з 12:00 до 18:00 проходитиме безкоштовна розважальна програма Sunlight. Протягом дня на маленьких відвідувачів чекають тематичні герої, мильні бульбашки, настільні ігри та танцювальна програма на батутах.

ДЕ: ТРЦ "Рів'єра", Південна дорога, 101, ТРЦ "Острів", вулиця Новощепний Ряд, 2, ТРЦ "Сім'я", вулиця Семена Палія, 93А.

КОЛИ: 15–17 березня з 12:00 до 18:00

ВАРТІСТЬ ВХОДУ: ТРЦ "Рів'єра": у вихідні – 410 гривень, у будні – 340 гривень, батькам – 10 гривень, дітям до року – безкоштовно, подарункова карта – 420 гривень; ТРЦ "Острів": у вихідні – 410 гривень, у будні – 340 гривень, батькам – 10 гривень, дітям до року – безкоштовно, подарункова карта – 420 гривень; ТРЦ "Сім'я": у вихідні – 330 гривень, у будні (з 12:00 до 19:30) – 270 гривень, у будні (до 12:00 та після 19:30) – 170 гривень, щосереди – 135 гривень, батькам – 10 гривень, дітям до року – безкоштовно, подарункова карта – 340 гривень

СПЕКТАКЛЬ "МАУГЛІ"

Вистава "Мауглі".Вистава "Мауглі". Фото: culturemeter.od.ua

Вистава для всієї родини. Історія про індійського хлопчика, якого виховали вовки, неодноразово оживала на екранах і на сценах, а тепер набуде нового прочитання у спектаклі Одеського театру юного глядача. Організатори зазначають, що у цій виставі поєдналися текст Редьярда Кіплінга, музика, хореографія, пластика, декорації та акторська гра. Спектакль розрахований на глядачів від п'яти років і старше.

ДЕ: Театр юного глядача, вулиця Грецька, 48

КОЛИ: 16 березня об 11:00

ВАРТІСТЬ: 200 гривень

ЩЕДРА МАСЛЯНА В ЦЕНТРІ РОЗВИТКУ "УМНІЧКА"

У центрі розвитку "Умнічка" відбудеться свято Масляної.У центрі розвитку "Умнічка" відбудеться свято Масляної. Фото ілюстративне: tvoymalysh.com.ua

Дітей віком від чотирьох до десяти років запрошують на двогодинне свято, приурочене до масляного тижня. На юних відвідувачів чекають яскраві гуляння, веселі ігри, танці і, звичайно ж, поїдання млинців та інших ласощів. Приходити на свято треба у вишиванці. Зареєструватися для участі можна за телефонами +38 067 56 54 213, +38 073 08 65 164 або в Direct.

ДЕ: Центр розвитку "Умнічка", вулиця Генерала Бочарова, 54А

КОЛИ: 16 березня з 16:30 до 18:30

ВАРТІСТЬ: 350 гривень

СПЕКТАКЛЬ "ФАРБОВАНИЙ ЛИС"

Вистава "Фарбований лис".Вистава "Фарбований лис". Фото: concert.ua

Музична вистава в жанрі детективу за казкою Івана Франка. У центрі подій опиниться Лис Микита, який давно відзначився серед мешканців лісу своєю хитрістю. Задавака вихвалявся, що везіння дозволяє йому навіть вкрасти вдень курку на базарі. І ось, щоб довести це, Микита вирушає на ринок.

Режисер-постановник – заслужений артист України Олександр Куцик. Художниця-постановниця – Тетяна Улинець.

Спектакль триває 45 хвилин, розрахована на глядачів від п'яти років і більше. Діти віком до двох років можуть потрапити на виставу безкоштовно, проте без надання окремого місця.

ДЕ: Театр ляльок, вулиця Пастера, 15

КОЛИ: 16 березня об 11:00

ВАРТІСТЬ: 250 гривень

СВЯТО В RIVIERA

У Riviera відбудеться безкоштовне свято.У Riviera відбудеться безкоштовне свято. Фото: instagram.com/riviera_shopping_city

У суботу на маленьких відвідувачів чекають у головному атріумі Riviera Shopping City. З 12:00 до 13:00 там буде анімація "Міккі Міні Мауси", а з 13:00 до 14:00 майстер-клас із виготовлення кульок-антистрес.

ДЕ: ТРЦ Riviera, Південна дорога, 101А

КОЛИ: 16 березня з 12:00

ВАРТІСТЬ: безкоштовно

СПЕКТАКЛЬ "ПОЛІАННА"

Вистава "Поліанна".Вистава "Поліанна". Фото: dumskaya.net

Сімейна вистава за мотивами роману Еліонор Портер "Поліанна". Одинадцятирічна дівчинка Поліанна після смерті батька залишається сиротою і переїжджає жити до своєї тітки міс Полі. Світ, у якому живе міс Поллі, сповнений суворих правил та заборон. Звичайній дитині в такій обстановці, мабуть, довелося б несолодко, проте справлятися із труднощами Поліанні допомагає гра в радість. Вистава розрахована на глядачів від семи років і старше.

ДЕ: Театр юного глядача імені Олеші, вулиця Грецька, 48А

КОЛИ: 17 березня об 11:00

ВАРТІСТЬ: 200 гривень

БЛАГОДІЙНИЙ ВЕСІННІЙ MORE FEST

У парку Горького відбудеться благодійний весняний фестиваль.У парку Горького відбудеться благодійний весняний фестиваль. Фото ілюстративне: chudo-prirody.com

Фестиваль для відвідувачів будь-якого віку. У програмі: ярмарок народних майстрів, перша волонтерська кухня, розваги для дорослих та дітей, виступи музикантів, активні спортивні ігри на свіжому повітрі, виставка артефактів війни "Незламність", розіграш заради Перемоги, миттєва лотерея, маршмелоу на багатті.

ДЕ: Парк Горького (сцена біля кінотеатру), вулиця Генерала Петрова, 17

КОЛИ: 17 березня з 12:00 до 18:00

ВАРТІСТЬ: вхід вільний, проте вітаються донати на потреби ЗСУ

СПЕКТАКЛЬ "ВОВК ТА СЕМЕРО КОЗЕНЯТ"

Вистава "Вовк та семеро козенят".Вистава "Вовк та семеро козенят". Фото:

Музична вистава за мотивами відомої народної казки. Повна енергійних танців та веселих мелодій постановка розповідає про наймолодше козеня, якому вдалося навчитися літати та врятувати всю свою родину. Вистава призначена для глядачів від трьох років і старше. Тривалість вистави – 45 хвилин.

ДЕ: Театр ляльок, вулиця Пастера, 15

КОЛИ: 17 березня об 11:00 та 13:00

ВАРТІСТЬ: 250 гривень

СПЕКТАКЛЬ "ПОПЕЛЮШКА"

Вистава "Попелюшка".Вистава "Попелюшка". Фото: muzkomediya.com

Вистава за мотивами знаменитої казки французького письменника Шарля Перро. Оповідачами стануть два забавні блазні, які повідають про добру Попелюшку, її злих зведених сестер, мачуху з черствим серцем, фею-хресну та принца, який полюбив просту дівчину. Організатори відзначають, що вистава підкорить глядачів пишними костюмами, яскравими декораціями, гарною музикою та танцями. Також відвідувачі побачать унікальних ляльок-тантамаресок.

ДЕ: Театр Музкомедії, вулиця Пантелеймонівська, 3

КОЛИ: 17 березня об 11:00

ВАРТІСТЬ: від 80 до 250 гривень

Раніше Vgorode розповідав про те, куди можна піти в Одесі у п'ятницю та цими вихідними.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах