Великий український Stand Up та спектакль "Танго для трьох": куди піти в Одесі у п'ятницю та цими вихідними

Великий український Stand Up та спектакль "Танго для трьох": куди піти в Одесі у п'ятницю та цими вихідними.

Великий український Stand Up та спектакль "Танго для трьох": куди піти в Одесі у п'ятницю та цими вихідними. Фото ілюстративне: hotelbeehive.com

Дозвілля та їжа
14 березня 17:25

У найближчі три дні в Одесі відбудеться вечір стендапу, покажуть спектакль "Танго для трьох" та виступить гурт Telema.

Vgorode дізнався, куди можна буде піти в нашому місті у п'ятницю та цими вихідними.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

БАЛЕТ "ДОН КІХОТ"

Балет "Дон Кіхот".Балет "Дон Кіхот". Фото: operahouse.od.ua

Балетна постановка за мотивами роману Мігеля де Сервантеса "Дон Кіхот". Уперше цей балет поставили в 1740 році, і відтоді до цього твору зверталося багато балетмейстерів. Одним із найкращих вважається балет у постановці хореографа Маріуса Петипа. Під час підготовки лібрето майбутнього спектаклю він використав глави роману Сервантеса, присвячені весіллю Кітерії й Комачо (у балеті вони отримали імена Кітрі та Базиля). Головні герої роману – Дон Кіхот та Санчо Панса – у балетному сюжеті стали персонажами другого плану. Музику до балету написав Людвіг Мінкус.

ДЕ: Оперний театр, провулок Чайковського, 1

КОЛИ: 15 березня о 17:00

ВАРТІСТЬ: від 100 до 560 гривень

Нагадаємо, нещодавно Vgorode розповідав про найкращі постановки Одеського оперного театру.

КОНЦЕРТ TELEMA

Відео: YouTube-канал Telema

У рамках Let's make the chaos tour металкор-гурт із Івано-Франківська – Telema – презентує в Одесі оновлену концертну програму. Цього вечора глядачі зможуть першими почути наживо нові пісні та отримати заряд драйву від потужної музики.

ДЕ: More Music Club, вулиця Пушкінська, 75

КОЛИ: 15 березня о 18:30

ВАРТІСТЬ: 320 гривень

СПЕКТАКЛЬ "КАЙДАШІ"

Вистава "Кайдаші".Вистава "Кайдаші". Фото: odesa.internet-bilet.ua

Вистава за мотивами повісті Івана Нечуя-Левицького "Кайдашева сім'я". Усі події розгортаються навколо великої родини Омелька Кайдаша. Дорослі сини знаходять дружин, і сім'я стає більшою. Водночас зростає і кількість суперечок, проблем та інших протиріч між членами сім'ї. Після сварок настає примирення, а причини протистоянь вже здаються комічними та дріб'язковими.

Організатори зазначають, що у персонажах вистави глядач дізнається про своїх знайомих, сусідів, а може, й самого себе, адже час минає, а сутність людських стосунків майже незмінна.

У ролях: заслужені артисти України Павло Шмарьов, Галина Кобзар-Слободюк, Ірина Черкаська, Ігор Геращенко, Тетяна Глущенко та інші талановиті актори. Інсценування та постановка – заслужений діяч мистецтв України Костянтин Пивоваров. Балетмейстер-постановник – заслужений митець України Павло Івлюшкін.

ДЕ: Український театр, вулиця Пастера, 15

КОЛИ: 15 березня о 18:00

ВАРТІСТЬ: від 80 до 200 гривень

СТЕНДАП "ВЕЛИКИЙ УКРАЇНСЬКИЙ STAND UP"

Відео: YouTube-канал Підпільний LIVE

Масштабний концерт за участю відомих коміків. Цього вечора на сцену вийдуть:

  • Антон Тимошенко – комік із восьмирічним досвідом. У нього брав інтерв'ю популярний американський телеведучий Девід Леттерман. За освітою Антон політолог, тому любить жартувати на тему політичних подій та тенденцій. Є в його виступах і гостросоціальна тематика;
  • Ганна Кочегура – досвідчена стендап-комікеса, яка вміє з гумором розмірковувати про проблеми;
  • Олександр Терен – хлопець, який власним прикладом показує, що навіть після поранення (а Сашко пережив ампутацію) життя, хоч і змінюється, має продовжуватися. Олександр займається спортом, пише книгу, брав участь в "Іграх Нескорених" та навіть танцював балет;
  • Слава Бу – учасник "Розсміши коміка" та проєктів LakLabel, комік StandUp Art House Kyiv.

ДЕ: Одеська обласна філармонія, вулиця Буніна, 15

КОЛИ: 16 березня о 19:00

ВАРТІСТЬ: від 330 до 990 гривень

СПЕКТАКЛЬ "ФАРБОВАНИЙ ЛИС"

Вистава "Фарбований лис".Вистава "Фарбований лис". Фото: concert.ua

Музична вистава в жанрі детективу за казкою Івана Франка. У центрі подій опиниться Лис Микита, який давно відзначився серед мешканців лісу своєю хитрістю. Задавака вихвалявся, що везіння дозволяє йому навіть вкрасти вдень курку на базарі. І ось, щоб довести це, Микита вирушає на ринок.

Режисер-постановник – заслужений артист України Олександр Куцик. Художниця-постановниця – Тетяна Улинець.

Спектакль триває 45 хвилин. Діти віком до двох років можуть потрапити на виставу безкоштовно, проте без надання окремого місця.

ДЕ: Театр ляльок, вулиця Пастера, 15

КОЛИ: 16 березня об 11:00

ВАРТІСТЬ: 250 гривень

КОНЦЕРТ КАМЕРНОЇ МУЗИКИ

Євангельська реформаторська пресвітеріанська церква.Євангельська реформаторська пресвітеріанська церква. Фото: otdyhaem.com.ua

Національний одеський філармонічний оркестр запрошує глядачів на вечір камерної музики. У програмі твори українських та зарубіжних композиторів. Окрім оркестру, на сцену цього вечора вийдуть провідна солістка Одеської опери Наталія Павленко (сопрано) та Заслужений діяч естрадного мистецтва України Олена Удрас, яка буде за пультом органу.

ДЕ: Євангельська реформаторська пресвітеріанська церква, вулиця Пастера, 62

КОЛИ: 16 березня о 16:00

ВАРТІСТЬ: 150 гривень

СПЕКТАКЛЬ "ТАНГО ДЛЯ ТРОЇХ"

Вистава "Танго для трьох".Вистава "Танго для трьох". Фото: concert.ua

Трагікомедія за п'єсою відомого італійського драматурга Альдо Ніколаї. Головна тема вистави – стосунки між чоловіком та жінкою, проте організатори зазначають, що чогось передбачуваного від цієї історії не варто очікувати. Бруно закохується в чарівну Єву, але через ці почуття бідоласі доведеться пройти через безліч випробувань, адже Єва планує вбивство... Чим завершиться цей комічний трилер, глядачі вже зовсім скоро дізнаються самі.

Режисер – заслужений артист України Валерій Астахов. Художній керівник – народний артист України Євген Паперний. Заслужений артист України Дмитро Лалєнков, народний артист України Остап Ступка, заслужена артистка України Ілона Соляник.

ДЕ: Український театр, вулиця Пастера, 15

КОЛИ: 17 березня о 18:00

ВАРТІСТЬ: від 350 до 650 гривень

СПЕКТАКЛЬ "ЄВРЕЙ ТА ЕВРІДІКА"

Вистава "Єврей та Еврідіка".Вистава "Єврей та Еврідіка". Фото: facebook.com/maskishooow

Феєричне шоу, насичене гумором, музикою, піснями та танцями. Після 30 років щасливого шлюбу залишити дружину і піти бажання немає, а ось убити дружину іноді хочеться... Звісно ж, це жарт, але в кожному жарті є частка правди. Приблизно цьому і присвячена запальна та весела вистава "Єврей і Еврідіка".

Якось Орфей послав Еврідіку до біса. Це послання почули в пеклі та позбавили героя дружини. Спочатку Орфей радів, але виявилося, що слідом за свободою приходять жаль і самотність. У результаті чоловік став старанно намагатися повернути дружину...

На глядачів чекають оригінальний музичний супровід, живий звук та хореографія у виконанні ансамблю танцю "Ритуальних послуг".

ДЕ: Будинок клоунів, вулиця Ольгіївська, 23

КОЛИ: 17 березня о 18:00

ВАРТІСТЬ: від 180 до 350 гривень

Раніше Vgorode розповідав про найяскравіші заходи, які відбудуться в Одесі протягом березня.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах