Rammstein Tribute Show та джазові імпровізації: куди піти в Одесі у п'ятницю та цими вихідними

Rammstein Tribute Show та джазові імпровізації: куди піти в Одесі у п'ятницю та цими вихідними.

Rammstein Tribute Show та джазові імпровізації: куди піти в Одесі у п'ятницю та цими вихідними. Фото ілюстративне: facebook.com/svetlana.penzova

Дозвілля та їжа
21 березня 17:15

Найближчими днями в Одесі відбудеться триб'ют-шоу Rammstein, виступить гурт Virgin Call та покажуть виставу "Приємного апетиту чи хто кому коханець".

Vgorode дізнався, куди можна буде піти в нашому місті у п'ятницю та цими вихідними.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі 

СПЕКТАКЛЬ "БОЛЕРО. ТАНГО ПОЛУМ'Я ТА ЛЬОДУ"

Вистава "Болеро. Танго полум'я та льоду".Вистава "Болеро. Танго полум'я та льоду". Фото: operahouse.od.ua

Дві балетні вистави протягом одного вечора. У програмі: балет на одну дію "Болеро" Моріса Равеля (хореографія та лібрето Георгія Ковтуна) та танго-вистава "Танго полум'я та льоду" від авторської групи Одеської опери.

ДЕ: Оперний театр, провулок Чайковського, 1

КОЛИ: 22 березня о 17:00

ВАРТІСТЬ: від 100 до 520 гривень

СПЕКТАКЛЬ "ГРА В ПРАВДУ"

Вистава "Гра в правду".Вистава "Гра в правду". Фото ілюстративне: odessa.karabas.com

Вистава за твором британського драматурга, режисера Джона Бойнтона Прістлі в постановці Олени Пушкіної. Помічниця режисера – Неллі Чуран. Ролі виконують: народна артистка України Ольга Равицька, заслужені артисти України Тетяна Опаріна, Сергій Поляков, Ганна Фурдуй, Борис Смирнов, Геннадій Скарга, Олександра Цимбалюк та інші.

Події вистави розгортаються в будинку співвласника видавництва Роберта Кеплена. Серед гостей – родичі, співробітники та інші співвласники. Прийом перетворюється на динамічний та непередбачуваний детектив, у який з кожною хвилиною все більше занурюються учасники прийому. До чого приведе кожного гра у правду?

ДЕ: Одеський обласний академічний драматичний театр, вулиця Грецька, 48

КОЛИ: 22 березня о 18:00

ВАРТІСТЬ: від 100 до 300 гривень

СПЕКТАКЛЬ "ТІНІ ЗАБУТИХ ПЕРЕДКІВ"

Вистава "Тіні забутих предків".Вистава "Тіні забутих предків". Фото: culturemeter.od.ua

Вистава за мотивами однойменної повісті Михайла Коцюбинського. Центральною темою розповіді залишається трагічна історія кохання Марічки та Івана, яка об'єднала в собі сильне почуття та людську ворожнечу. У спектаклі багато метафоричних сцен та образів-символів, розкриваються історичні витоки та риси народу.

У ролях: заслужений артист України Павло Чирва, Марія Буймович, Ірина Бесараб, Денис Григорук, Олена Нагаєва, Юрій Онопрійко та інші. Інсценування Василя Василька. Режисер-постановник – Іван Уривський. Пластика – Павло Івлюшкін.

ДЕ: Український театр, вулиця Пастера, 15

КОЛИ: 22 березня о 18:00

ВАРТІСТЬ: 200 гривень, для студентів, пенсіонерів та пільговиків – 80 гривень

СПЕКТАКЛЬ "МОЛОЧАЙНИК"

Вистава "Молочайник".Вистава "Молочайник". Фото: dumskaya.net

Вистава про те, як українцям живеться в окупації і як зберегти своє життя. Дія відбувається в невеликому селищі Кавунівка Херсонської області. П'ять жінок мають вижити в умовах окупації. Жителів Херсонської області, які залишилися віч-на-віч із ворогом, захищає таємничий Молочайник. Організатори відзначають, що ця історія про честь, незламність і віру в Перемогу – сміх крізь сльози. У виставі використовується нецензурна лексика.

ДЕ: Театр юного глядача, вулиця Грецька, 48

КОЛИ: 22 березня о 17:00

ВАРТІСТЬ: 200 гривень

СПЕКТАКЛЬ-МЮЗИКЛ "ІСУС ХРИСТОС – СУПЕРЗІРКА"

В Одесі покажуть виставу-мюзикл "Ісус Христос – суперзірка".В Одесі покажуть виставу-мюзикл "Ісус Христос – суперзірка". Фото: odessa.comments.ua

Українська прем'єра легендарної рок-опери. Створену Ендрю Ллойдом Веббером (музика) та Тімом Райсом (слова) роботу вперше презентували на Бродвеї у 1971 році. Відтоді ця постановка підкорила найбільші сцени 17 країн світу.

В основі сюжету рок-опери події, описані в Євангелії від Івана. Вони охоплюють період від в'їзду Ісуса до Єрусалиму до смерті Христа на Голгофі. Давня історія, зображена творчим колективом театру, набула сучасного звучання за допомогою використаних засобів музики, світла, слів та талановитої гри акторів. Організатори відзначають, що рок-опера "Ісус Христос – суперзірка" – це унікальна можливість побачити себе зсередини та знайти свій "шлях до храму".

ДЕ: Театр Музкомедії, вулиця Пантелеймонівська, 3

КОЛИ: 22 березня о 18:00 та 23 березня о 16:00

ВАРТІСТЬ: від 200 до 500 гривень

RAMMSTEIN TRIBUTE SHOW

Відео: YouTube-канал "Голос країни"

Унікальне шоу за участю симфонічного оркестру. Протягом вечора пролунають енергійні хіти культового рок-гурту Rammstein у виконанні Tribute Show, яке раніше зірвало овації на проєкті "Голос країни". Концерт триватиме півтори години.

ДЕ: Одеська обласна філармонія, вулиця Буніна, 15

КОЛИ: 23 березня о 18:00

ВАРТІСТЬ: від 350 до 950 гривень

КОНЦЕРТ КАМЕРНОЇ МУЗИКИ

У Кірсі відбудеться концерт камерної музики.У Кірсі відбудеться концерт камерної музики. Фото ілюстративне: on.od.ua

Національний одеський філармонічний оркестр запрошує глядачів на вечір камерної музики. У програмі: твори Фрескобальді, Вівальді, Сарасате та Годара. Окрім оркестру, на сцену вийдуть солісти Ганна Кравченко (скрипка) та Валерій Казаков (віолончель).

ДЕ: Кірха, вулиця Новосельського, 68

КОЛИ: 23 березня о 17:00

ВАРТІСТЬ: 150 гривень

СПЕКТАКЛЬ "ПРИЄМНОГО АППЕТИТУ ЧИ ХТО КОМУ КОХАНЕЦЬ"

Вистава "Приємного апетиту чи хто кому коханець".Вистава "Приємного апетиту чи хто кому коханець". Фото: on.od.ua

У заміському будинку, який належить щасливій сімейній парі, збираються друзі цього подружжя, щоб влаштувати вечір. Втім, у процесі підготовки з'ясовується, що пара не така вже й щаслива, а друзі – не такі вже й друзі. Залишається лише зрозуміти, хто кому коханець і що з цим робити. Ну а щоб дізнатися, чи буде в цій історії хепі-енд, треба подивитися виставу.

У ролях: Надія Машукова, Ольга Салтикова, Ганна Моргунова, Андрій Єршов, Єгор Карельський, Валентин Сальніков.

Автор сценарію та режисер: Олег Шевчук.

ДЕ: Beit Grand, вулиця Ніжинська, 77/79

КОЛИ: 23 березня о 18:00

ВАРТІСТЬ: від 200 до 400 гривень

КОНЦЕРТ "ДЖАЗОВІ ІМПРОВІЗАЦІЇ"

Вадим Бессараб.Вадим Бессараб. Фото: facebook.com/odessafactorygroup

Піаніст та композитор Вадим Бессараб виступить в Одесі із сольним концертом. Захід відбудеться в атмосфері старовинної Грецької зали українського театру під мерехтіння полум'я свічок. Організатори відзначають, що джазові історії, розказані за білим роялем, занурять глядачів у дивовижний світ звуків та пауз, тонких нюансів та стриманої експресії, імпровізаційної свободи та академічної виразності.

ДЕ: Український театр, вулиця Пастера, 15

КОЛИ: 23 березня о 19:00

ВАРТІСТЬ: від 300 до 400 гривень

КОНЦЕРТ VIRGIN CALL

Відео: YouTube-канал Virgin Call

Великий сольний виступ одеських інді-рокерів Virgin Call. На глядачів чекає незабутня атмосфера живого виступу, гітари, барабани, англомовні пісні та масштабна програма.

ДЕ: Museum art club, Старобазарний сквер, 5

КОЛИ: 23 березня о 18:30

ВАРТІСТЬ: 150 гривень

МЮЗИКЛ "ВІЙ"

Мюзикл "Вій".Мюзикл "Вій". Фото: on.od.ua

Вистава за мотивами знаменитої повісті Миколи Гоголя. Організатори зазначають, що цей спектакль здивує глядачів масштабними костюмованими сценами, неймовірними трюками та спецефектами, піснями та танцями. Містика в цій історії поєднується із веселощами та замальовками на тему козацького побуту. Хоме Бруту треба провести біля труни відьми три ночі... Фінал цієї історії буде непередбачуваним.

У 2005 році ця постановка перемогла в номінації "Найкраща вистава року" в конкурсі, проведеному редакцією журналу "Афіша Одеси".

Діти віком до трьох років можуть потрапити на спектакль безкоштовно, проте без надання окремого місця. Без супроводу дорослих на виставу допускають неповнолітніх не молодше 16 років.

ДЕ: Одеський обласний академічний драматичний театр, вулиця Грецька, 48

КОЛИ: 24 березня о 18:00

ВАРТІСТЬ: від 150 до 300 гривень

ВЕЛИКИЙ СТЕНДАП-КОНЦЕРТ

Відео: YouTube-канал "АХ СТЕНДАП"

Коміки Богдан Богаченко, Женя Королько, Фелікс Редька, Богдан Боярин та Андрій Бережко подарують глядачам вечір, сповнений сміху та позитивних емоцій. Глядачі віком до 18 років допускаються на захід лише у супроводі дорослих. Частину виручених коштів спрямують на потреби ЗСУ.

ДЕ: Одеська обласна філармонія, вулиця Буніна, 15

КОЛИ: 24 березня о 19:00

ВАРТІСТЬ: від 170 до 750 гривень

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах