Концерти "Дизель Шоу" та Віктора Павліка: куди піти в Одесі наступного тижня

Концерти "Дизель Шоу" та Віктора Павліка: куди піти в Одесі наступного тижня.

Концерти "Дизель Шоу" та Віктора Павліка: куди піти в Одесі наступного тижня. Фото ілюстративне: turizm.pibig.info

Дозвілля та їжа
24 березня 21:30

Вже наступного тижня в Одесі виступить Віктор Павлік, відбудеться концерт "Дизель Шоу", пройде вечір стендап-імпровізацій та покажуть виставу від студії "Чорний квадрат".

Vgorode дізнався, куди можна буде піти в нашому місті найближчими будніми днями.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

ІМПРОВІЗАЦІЙНИЙ СТЕНДАП

Відео: YouTube-канал STAND UP Battle Club

Вечір гумору від учасниці "Жіночого кварталу", переможниці "Розсміши коміка" Лери Мандзюк та актора театру "Чорний квадрат", учасника "Жіночого кварталу" та "Ліги сміху" Вови Шумка. Це буде імпровізаційний стендап з TikTok нарізок, цитат та життєвих монологів. Організатори зазначають, що на глядачів чекають цікаві історії, інтерактивна комунікація з коміками та гарний настрій.

ДЕ: Український театр, вулиця Пастера, 15

КОЛИ: 25 березня о 18:00

ВАРТІСТЬ: від 290 до 790 гривень

СПЕКТАКЛЬ LADIES' NIGHT

Вистава Ladies' night.Вистава Ladies' night. Фото: moemisto.ua

Шоу-комедія про шістьох друзів, які залишилися без роботи і заробляють собі на життя тимчасовими підробітками. Через втрату стабільного заробітку в житті чоловіків достатньо проблем особистого характеру. Так триває доти, доки героям не зустрічається в газеті оголошення, в якому запрошуються танцівники для стриптиз-клубу. Що з цієї витівки вийде – глядачі побачать найближчого вівторка.

ДЕ: Театр Музкомедії, вулиця Пантелеймонівська, 3

КОЛИ: 26 березня о 18:00

ВАРТІСТЬ: від 250 до 450 гривень

СПЕКТАКЛЬ "ЛЯЛЬКА РЕҐҐЕДІ ЕНН"

Вистава "Лялька Реґґеді Енн".Вистава "Лялька Реґґеді Енн". Фото: on.od.ua

Історія про дівчинку Марселлу та її ганчір’яну ляльку Реґґеді Енн. Маленька Марселла хворіла, і ніхто не міг її вилікувати. Тоді лялька Реґґеді Енн та інші іграшки дівчинки вирушили на пошуки лікаря, який зможе допомогти їхній господині. На шляху до лікаря іграшковим героям довелося зіткнутися з безліччю пригод. Втім, вирішення проблеми виявилося набагато простіше, ніж здавалося: для порятунку Марселли потрібно було гаряче та любляче серце...

ДЕ: Театр юного глядача, вулиця Грецька, 48

КОЛИ: 26 березня о 17:00

ВАРТІСТЬ: 200 гривень

ОПЕРА "КАТЕРИНА"

Опера "Катерина".Опера "Катерина". Фото: operahouse.od.ua

Найбільша постановка Одеського оперного театру за весь час Незалежності України. Ідея створення оперного твору належить генеральному директору-мистецькому керівнику Одеської опери Надії Бабіч. Лібрето та музику написав композитор Олександр Родін.

Опера поставлена за сюжетом однойменної поеми Тараса Шевченка "Катерина", проте це є абсолютно унікальним, сучасним творчим продуктом із символізмом, переміщенням у часі, традиціями, обрядами, містикою, сучасними візуальними рішеннями та музикою.

ДЕ: Оперний театр, провулок Чайковського, 1

КОЛИ: 27 березня о 17:00

ВАРТІСТЬ: від 100 до 590 гривень

КОНЦЕРТ "НАШІ СЕРЦЯ – ВАМ!"

В Одесі відбудеться концерт "Наші серця – Вам!"В Одесі відбудеться концерт "Наші серця – Вам!" Фото ілюстративне: kartinki.pics

Лауреати міжнародних конкурсів Неллі Нечаєва (вокал), Іван Бащук (вокал), Яна Кальчева (вокал), Олена Таркановська (вокал), Сергій Ясінський (саксофон) та Микола Самсонов (акордеон) виконають відомі естрадні композиції. Спеціальний гість програми – народна артистка України Лариса Стадніченко. Лектор-музикознавець – Дмитро Пінчук.

ДЕ: Одеська обласна філармонія, вулиця Буніна, 15

КОЛИ: 28 березня о 17:00

ВАРТІСТЬ: 100 гривень

СПЕКТАКЛЬ "ПРО СЕБЕ... ПРО ВАС... І ПРО ЧАС"

Ірина Гатун.Ірина Гатун. Фото: instagram.com/irina_gatun

Вистава-бесіда у форматі стендап-монолога від театру студії "Чорний квадрат". Організатори відзначають, що це по суті навіть не зовсім спектакль, а сповідь, зізнання, розповідь про життя, події, кохання, зраду, про все, що оточує нас від народження до смерті. Глядачі будуть сміятися, однак і привід, щоб розчулитися, також знайдеться. У головній ролі – Ірина Гатун.

ДЕ: Український театр, вулиця Пастера, 15

КОЛИ: 28 березня о 18:00

ВАРТІСТЬ: від 290 до 730 гривень

КОНЦЕРТ "ДИЗЕЛЬ ШОУ"

В Одесі відбудеться концерт "Дизель Шоу".В Одесі відбудеться концерт "Дизель Шоу". Фото: concert.ua

У рамках Всеукраїнського туру на підтримку ЗСУ гумористичний проєкт "Дизель Шоу" виступить в Одесі з новою програмою. На своїх концертах артисти не проводять збори, але передають частину зароблених від продажу квитків коштів до благодійної організації "Дизель Фонд". Минулого року їм вдалося зібрати понад десять мільйонів гривень, проте на цьому гумористи зупинятися не планують – вони й надалі передаватимуть на фронт усе необхідне: дрони, тактичну медицину, машини, амуніцію, тож кожен квиток – це свого роду донат.

ДЕ: Театр Музкомедії, вулиця Пантелеймонівська, 3

КОЛИ: 28 березня о 17:00 та 19:30

ВАРТІСТЬ: від 300 до 1 500 гривень

КОНЦЕРТ ВІКТОРА ПАВЛІКА

Відео: YouTube-канал Віктор Павлік

Народний артист України Віктор Павлік виступить в Одесі з великою концертною програмою з 20 найкращих хітів. Протягом вечора прозвучать такі хітові треки як "Шикидим", "Ні обіцянок, ні пробачень", "Тарам там нема з ким", "Ти подобаєшся мені", "Яна", "Афіна, Київ і Стамбул" та багато інших. До бронювання доступні лаунж-зони, кожна з яких вміщує до п'ятьох осіб. Забронювати лаунж-зону та дізнатися більше про концерт можна за телефоном +38 093 39 23 939.

ДЕ: UNION, вулиця Троїцька, 43

КОЛИ: 29 березня о 19:00

ВАРТІСТЬ: від 600 до 1 050 гривень

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах