Вистава "Русалонька" та кулінарні майстер-класи: куди піти в Одесі цими вихідними з дітьми

Вистава "Русалонька" та кулінарні майстер-класи: куди піти в Одесі цими вихідними з дітьми.

Вистава "Русалонька" та кулінарні майстер-класи: куди піти в Одесі цими вихідними з дітьми. Фото ілюстративне: freepik.com

Дозвілля та їжа
22 березня 17:35

Вихідні не за горами, тому саме час вирішити, як провести їх цікаво, насичено та з користю. Ну а якщо у вас є дитина, то, звісно, потрібно вирішити, чим зайняти непосиду у вільні від шкільних уроків дні.

Vgorode дізнався, куди можна буде піти в Одесі з дітьми цими вихідними.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

СПЕКТАКЛЬ "РУСАЛОНЬКА"

Вистава "Русалонька".Вистава "Русалонька". Фото: on.od.ua

Нова інтерпретація казки Ганса Християна Андерсена. Русалонька, полюбивши принца, вирушає до відьми Урсули, щоб та допомогла їй потрапити на сушу та бути поруч із обранцем. За можливість ходити молодій героїні доводиться заплатити величезну ціну. Чи зможе Русалочка прийняти це та стати щасливою? Чи допоможуть їй подолати перешкоди морські друзі? Відповіді на ці питання юні глядачі отримають, переглянувши виставу.

Організатори зазначають, що у спектаклі задіяно масштабну сценографію, театр ляльок та анімаційні 3D-технології.

Автор сценічної версії та режисер-постановник – Юрій Чайка. Художниця-постановниця – заслужена діячка мистецтв України Світлана Прокоф'єва. Музичне оформлення – заслужений митець України Сергій Золотарьов.

ДЕ: Театр ляльок, вулиця Пастера, 15

КОЛИ: 23 березня об 11:00

ВАРТІСТЬ: 250 гривень

ДИТЯЧІ КУЛІНАРНІ МАЙСТЕР-КЛАСИ

Дітей запрошують на кулінарні майстер-класи.Дітей запрошують на кулінарні майстер-класи. Фото ілюстративне: bodo.ua

Дітей віком від трьох років запрошують на два кулінарні майстер-класи. У суботу малюків навчать готувати сінабони, а в неділю – м'ясну піцу. Забронювати місце можна за телефоном +38 098 06 62 020 або в Direct.

ДЕ: Il Mio Ristorante Famigliar, вулиця Дмитра Донського, 59

КОЛИ: 23 та 24 березня о 14:00

ВАРТІСТЬ: 300 гривень (кожен майстер-клас)

СПЕКТАКЛЬ "ПЕППІ"

Вистава "Пеппі".Вистава "Пеппі". Фото: odesa.internet-bilet.ua

Юних глядачів запрошують на зустріч із химерною Пеппі та її веселими друзями Томмі, Анікою та, звісно ж, Містером Нільсоном.

"Пеппі" – музично-пластична казка про дівчинку, яка додала пригод, свят та веселощів мешканцям невеликого містечка. Це історія про пустунку, яка вчить дорослих дивитися на світ очима своїх дітей, а дітей – фантазувати, мріяти та бути не такими, як усі.

У ролях: заслужені артисти України Нінель Наточа, Павло Шмарьов, Павло Чирва, Тетяна Глущенко, Галина Кобзар-Слободюк; Ірина Бессараб, Денис Григорук, Ася Матусевич та інші. Режисер-постановник – Наталія Сиваненко. Пластичне рішення – Павло Івлюшкін, Денис Григорук. Автор пісень – Ілля Пелюк.

ДЕ: Український театр, вулиця Пастера, 15

КОЛИ: 23 березня о 12:00

ВАРТІСТЬ: від 80 до 300 гривень

МАЙСТЕР-КЛАС "ІГРАШКА З ДЕРЕВА"

Дітей запрошують на майстер-клас із виготовлення дерев'яної іграшки.Дітей запрошують на майстер-клас із виготовлення дерев'яної іграшки. Фото ілюстративне: thegard.city

Діти зможуть самостійно виготовити рухливу дерев'яну іграшку, розфарбують її, склеять, а потім заберуть додому. Майстер-клас призначений для малюків від трьох років та дітей старшого віку.

ДЕ: Студія творчості NOW, вулиця Середньофонтанська, 19А

КОЛИ: 23 березня о 10:30

ВАРТІСТЬ: 300 гривень

СПЕКТАКЛЬ "ЧАРІВНА ЛАМПА АЛАДДІНА"

Вистава "Чарівна лампа Аладдіна".Вистава "Чарівна лампа Аладдіна". Фото: odessa.detivgorode.ua

Східна казка про Аладдіна, принцесу Жасмін і Джина, який жив у старій лампі та вмів творити чудеса. Це історія про пригоди та чудеса, любов і підлість, проте добро завжди перемагає зло – і ця казка також не стане винятком.

Виставу поділено на дві дії та рекомендовано до перегляду глядачам від п'яти років.

ДЕ: Театр юного глядача, вулиця Грецька, 48А

КОЛИ: 23 березня об 11:00

ВАРТІСТЬ: 200 гривень

БЕЗКОШТОВНІ МАЙСТЕР-КЛАС І ДИТЯЧА АНІМАЦІЯ В ТРЦ RIVIERA

Дитячий майстер-клас у Riviera.Дитячий майстер-клас у Riviera. Фото: instagram.com/riviera_shopping_city

У суботу на маленьких відвідувачів чекають на першому вході біля рецепції ТРЦ Riviera Shopping City. Там з 12:00 до 14:00 аніматори розважатимуть малюків програмою під назвою "Цирк", а пізніше, з 16:00 до 17:00, пройде тематичний майстер-клас "Твістинг" від дитячого центру Pascal.

ДЕ: ТРЦ Riviera, Південна дорога, 101А

КОЛИ: 16 березня з 12:00

ВАРТІСТЬ: безкоштовно

СПЕКТАКЛЬ "ДЖАЛАПІТА. СВІТ ДЖА"

Вистава "Джалапіта. Світ Джа".Вистава "Джалапіта. Світ Джа". Фото: tuz.od.ua

Вистава у стилі "манкі-драма" для тих, хто цікавиться світом, але не все про нього знає. Спектакль поставлено за мотивами сюрреалістичного твору Емми Андрієвської про доброго героя, який подорожує світом, проте не впізнає людей, а ті своєю чергою не впізнають його. Організатори відзначають, що ця вистава є міксом елементів фізичного, музичного, імерсивного театру, кабаре, фарсу, опери та клоунади.

ДЕ: Театр юного глядача, вулиця Грецька, 48А

КОЛИ: 23 березня о 17:00

ВАРТІСТЬ: 200 гривень

МЮЗИКЛ "ПІТЕР ПЕН"

Мюзикл "Пітер Пен".Мюзикл "Пітер Пен". Фото: operahouse.od.ua

Балет-пантоміма на дві дії на музику Джоаккіні Россіні, Едварда Гріга, Андре Мессажера, Лео Деліба та Йоганна Штрауса на лібрето Володимира Трощенка. Художній керівник постановки – заслужена артистка України Світлана Антипова, а в ролях вихованці її балетної школи.

У центрі сюжету неймовірні пригоди Пітера Пена та його друзів: розумної дівчинки Венді та її молодших братів. Героїв чекають загадкові та веселі пригоди в країні фей, піратів та інших цікавих персонажів.

Організатори зазначають, що у цій постановці гармонійно поєднуються казковий сюжет та музичний супровід.

ДЕ: Оперний театр, провулок Чайковського, 1

КОЛИ: 24 березня об 11:00

ВАРТІСТЬ: від 70 до 350 гривень

БЕЗКОШТОВНА АНІМАЦІЙНА ПРОГРАМА У PAPASHON KIDS

Сімейний парк розваг Papashon Kids.Сімейний парк розваг Papashon Kids. Фото: moemisto.ua

Протягом двох вихідних у сімейному парку розваг Papashon Kids відбудуться чотири анімаційні програми: "Мавка та чари розваг", "Бейблейд з Майнкрафт", "Пригоди з Рапунцель", "Пес Патрон у пошуках медальки".

ДЕ: Papashon Kids в ТРЦ City Center, проспект Небесної Сотні, 2

КОЛИ: 23 та 24 березня о 15:00 та 17:00

ВАРТІСТЬ: програма безкоштовна, вхід за тарифом дня (для дитини у вихідний день – 390 гривень, для дорослих, які супроводжують дитину, – 10 гривень)

СПЕКТАКЛЬ "УВАГА! ВЕДМІДЬ!"

В Одесі покажуть спектакль "Увага! Ведмідь!"В Одесі покажуть спектакль "Увага! Ведмідь!" Фото ілюстративне: photo.99px.ru/photos

Прем'єра вистави про те, як геніальні ідеї дитини втілюються в життя. Навіть іграшковий ведмідь може ожити і почати творити чудеса. Головне, щоб батьки розуміли та підтримували свою дитину. Тоді навіть звичайна річ стає чарівною.

ДЕ: Театр юного глядача, вулиця Грецька, 48

КОЛИ: 24 березня об 11:00

ВАРТІСТЬ: 150 гривень

МАЙСТЕР-КЛАС ІЗ ПРИГОТУВАННЯ ВАРЕНИКІВ

Дітей запрошують на майстер-клас із приготування вареників.Дітей запрошують на майстер-клас із приготування вареників. Фото ілюстративне: afisha.london

Дітей від шести років і старше запрошують на безкоштовний майстер-клас із приготування вареників. Юні кулінари навчаться ліпити смаколики, а батьки зможуть продегустувати частування. Записатися до участі в майстер-класі можна за телефоном: +38 068 44 77 575.

ДЕ: ресторан Nash в ТРЦ City Center, проспект Небесної Сотні, 2

КОЛИ: 24 березня о 15:00

ВАРТІСТЬ: безкоштовно

СПЕКТАКЛЬ "ДЮЙМОВОЧКА"

Спектакль "Дюймовочка".Спектакль "Дюймовочка". Фото: teatr-kukol.od.ua

Вистава за мотивами казки Ганса Християна Андерсена. Маленькій Дюймовочці доведеться зіткнутися з безліччю випробувань і зрештою дізнатися, що таке щастя. На своєму шляху мала зустріне Жабу, Жука, Крота, Мишу, Ластівку і своє кохання.

Подивившись цю історію, маленькі глядачі переконаються в тому, що добро завжди перемагає зло, а дорослі зможуть на якийсь час перенестися в дитинство.

ДЕ: Театр ляльок, вулиця Пастера, 15

КОЛИ: 24 березня об 11:00 та 13:00

ВАРТІСТЬ: 250 гривень

Раніше Vgorode розповідав про те, куди можна піти в Одесі у п'ятницю та найближчими вихідними, а також які безкоштовні заходи відбудуться в нашому місті цієї суботи та неділі.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах