Концерти Lely45 та "Село і люди": куди піти в Одесі цими вихідними

Концерти Lely45 та "Село і люди": куди піти в Одесі цими вихідними.

Концерти Lely45 та "Село і люди": куди піти в Одесі цими вихідними. Фото ілюстративне: morkvinaa

Дозвілля та їжа
28 березня 17:45

Найближчими вихідними в Одесі виступить Lely45, відбудеться стендап у Пасажі та покажуть виставу "Нащадок магів і зачарований птах".

Vgorode дізнався, куди можна буде піти в нашому місті цієї суботи та неділі.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

КОНЦЕРТ LELY45

Відео: YouTube-канал LELY45

Популярна виконавиця Lely45 презентує в Одесі свій новий альбом "Чорний лебідь".

Lely45 стала першою представницею української сцени, яку Apple Music внесли до програми підтримки перспективних виконавців, номінувалася на премію Yuna в категорії "Відкриття року-2021". У репертуарі співачки успішні колаборації з Надією Дорофєєвою, Артемом Пивоваровим та SadSvit.

Пісня LELY45 "Вісім" відзначилася більш ніж у 300 000 відео в Tik Tok і зібрала понад п'ять мільйонів переглядів в YouTube, а трек "Світ мене ловив" став гімном жіночої сили в боротьбі із сексизмом в Україні та світі у флешмобі #sitlikeagirl.

ДЕ: UNION, вулиця Троїцька, 43

КОЛИ: 30 березня о 19:00

ВАРТІСТЬ: 600 гривень

СПЕКТАКЛЬ "БРЕХУХА"

Вистава "Брехуха".Вистава "Брехуха". Фото: muzkomediya.com

Музична комедія на дві дії за однойменною п'єсою Елтона Мейо та Еміля Енекена. У двох молодих пар все життя попереду, проте вже зараз вони стикаються з суперечками та проблемами, з яких треба знаходити вихід. Бажання врятувати сім'ю за допомогою вкрадених новонароджених призводить до того, що в будинку опиняється кілька малюків, а самі герої заплутуються і не знають, що робити далі. Це історія про винахідливість, самовладання та любов, яка творить чудеса. Лібрето та вірші написав заслужений діяч мистецтв України Юрій Рибчинський.

ДЕ: Театр Музкомедії, вулиця Пантелеймонівська, 3

КОЛИ: 30 березня о 16:00

ВАРТІСТЬ: від 100 до 400 гривень

СПЕКТАКЛЬ "НАЩАДОК МАГІВ ТА ЗАЧАРОВАНИЙ ПТАХ"

У Будинку клоунів покажуть спектакль "Нащадок магів та зачарований птах".У Будинку клоунів покажуть спектакль "Нащадок магів та зачарований птах". Фото ілюстративне: anga.ua

Інтерактивна вистава із захоплюючим сюжетом, цікавими героями та чарівними пригодами. На юних глядачів чекають: шоу ілюзій, лабораторія чаклуна, тематична фотозона та фотосесія з героями вистави, гігантський шаропад. Присутні мають допомогти головним героям подолати злого чаклуна.

ДЕ: Будинок клоунів, вулиця Ольгіївська, 23

КОЛИ: 30 березня о 12:00

ВАРТІСТЬ: від 300 до 550 гривень

КОНЦЕРТ ГРУПИ "СЕЛО І ЛЮДИ"

Відео: YouTube-канал Selo i Ludy – Село і люди

Харківський рок-гурт, учасники третього сезону шоу "Україна має талант" – "Село і люди" – виступить в Одесі. У репертуарі музикантів кавер-версії англомовних пісень: понад 30 композицій, серед яких як рок-хіти, так і відомі поп-мелодії. Стиль своєї творчості виконавці називають колгоспним роком. Основні складові такої музики: відома мелодія, народні інструменти та текст пісні, що відтворюється так само, як чується (незалежно від того, як правильно).

Учасники гурту ще з 2014 року є активними волонтерами. На початку повномасштабного вторгнення вони організували студію-укриття, де проводились перші культурні заходи у воєнному Харкові. Також колектив виїжджав за кордон з метою збирання коштів для ЗСУ. На сьогоднішній день гурт продовжує допомагати армії, зокрема організовує на підтримку українських військовослужбовців концерти.

Протягом вечора музиканти виконають Pretty woman, It's my life, Smoke on the water, We are the champions та інші хіти.

ДЕ: BEERTEKA, вулиця Генуезька, 5/2

КОЛИ: 30 березня о 19:00

ВАРТІСТЬ: 300 гривень

КОНЦЕРТ ГРУПИ "КУРЯЧА НІЖКА"

Гурт "Куряча ніжка" виступить із програмою з хітів у стилі рок-н-рол.Гурт "Куряча ніжка" виступить із програмою з хітів у стилі рок-н-рол. Фото иллюстративное: pexels.com

Колектив "Куряча ніжка" виступить в Одесі із програмою з хітів у стилі рок-н-рол. Учасники гурту – професійні музиканти. У їхньому аранжуванні знайомі композиції зазвучать драйвово і по-новому. Забронювати столики можна за телефоном: +38 095 24 28 377.

ДЕ: ART-клуб "Музей", Старобазарний сквер, 5

КОЛИ: 30 березня о 19:00

ВАРТІСТЬ: 100 гривень

СТЕНДАП У ПАСАЖІ

Відео: YouTube-канал "ВИРІЙ СТЕНДАП"

Великий стендап-концерт від об'єднання "Вирій". Упродовж вечора на сцену вийдуть п'ять коміків: Кирило Осадчий, Злата Фрідман, Іван Голованенко, Віталій Жавнерчик та Даня Ряжанка. Після концерту пройдуть аукціон та збір коштів на потреби ЗСУ.

ДЕ: Бар Port, вулиця Преображенська, 34

КОЛИ: 31 березня о 19:00

ВАРТІСТЬ: від 199 до 299 гривень

КОНЦЕРТ "КЛАСИКА ПРИ СВІЧКАХ"

В Одесі відбудеться концерт "Класика при свічках".В Одесі відбудеться концерт "Класика при свічках". Фото ілюстративне: concert.ua

Віртуозні музиканти подарують глядачам атмосферний вечір музики при світлі сотні свічок. У програмі твори Баха, Бетховена, Шопена та інших відомих композиторів і кілька сучасних композицій.

ДЕ: Одеська обласна філармонія, вулиця Буніна, 15

КОЛИ: 31 березня о 19:00

ВАРТІСТЬ: від 390 до 890 гривень

СПЕКТАКЛЬ "МИР ТОБІ"

Вистава "Мир тобі".Вистава "Мир тобі". Фото: concert.ua

Вистава на одну дію за мотивами драматичної поеми Лесі Українки "На полі крові", яка присвячена Юді Іскаріоту, який зрадив Христа. "Поле крові" – це земля, куплена Юдою на 30 срібняків, які він отримав за зраду Ісуса. Що страшніше: морок у душі чи прощення від того, кого ти зрадив? До чого призводить гординя і як це доводиться розплачуватися? Відповіді на ці запитання дасть глядачам спектакль "Мир тобі".

ДЕ: Одеський академічний обласний драматичний театр, вулиця Грецька, 48А

КОЛИ: 31 березня о 18:00

ВАРТІСТЬ: від 100 до 300 гривень

СПЕКТАКЛЬ "ЧУВАКИ НЕ СВЯТКУЮТЬ, АБО UKRAINIAN"

Вистава "Чуваки не святкують, або Ukrainian".Вистава "Чуваки не святкують, або Ukrainian". Фото: ukrteatr.odessa.ua

Півторагодинна театрально-музична, динамічна вистава про війну з Росією та про те, як українці жили до повномасштабного вторгнення.

В основі сюжету життєві історії українця з Конотопу. Організатори зазначають, що "це вистава про війну, яка калічить, вбиває, але розказана ліричною мовою під гітару", і гарантують, що дія триматиме глядачів у постійній напрузі, а також здивує їх незвичайністю постановки, несподіваним розвитком подій та швидкістю, з якою змінюватимуться різні за емоційним наповненням сцени.

ДЕ: Український театр, вулиця Пастера, 15

КОЛИ: 31 березня о 16:00

ВАРТІСТЬ: 200 гривень, для студентів, пенсіонерів та пільговиків – 80 гривень

СПЕКТАКЛЬ "ДОН ЖУАН"

Вистава "Дон Жуан".Вистава "Дон Жуан". Фото: rest.od.ua

Вистава про пригоди невтомного гульвіси, веселуна і благура Дон Жуана, який любить жінок і користується їх взаємністю. Поворот у долі героя відбувається в момент, коли його виганяють із рідного міста.

Організатори відзначають, що ця вистава – це "яскрава, святкова історія кохання та краси, великодушності та мудрості, з елементами музики, танців, трюків та спецефектів".

Також глядачам належить познайомитися із гробокопами Умберто і Маурісіо, тому без філософських міркувань про народження, смерть та походження людини цей вечір не обійдеться.

ДЕ: Будинок клоунів, вулиця Ольгіївська, 23

КОЛИ: 31 березня о 18:00

ВАРТІСТЬ: від 180 до 350 гривень

RAMMSTEIN TRIBUTE SHOW

Відео: YouTube-канал AVTOMONOV STUDIO

Двогодинне триб'ют-шоу Rammstein від гурту Last Wander. На глядачів чекають легендарні хіти, шоу, перформанс та спецефекти. Під час концерту пройде аукціон, усі кошти з якого спрямують на закупівлю FVP-дронів для 36-ї бригади морської піхоти.

ДЕ: More Music Club, вулиця Пушкінська, 75

КОЛИ: 31 березня о 18:00

ВАРТІСТЬ: від 350 до 650 гривень, учасникам бойових дій – безкоштовно

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах