Балет "Білосніжка" та мюзикл "Чарівник Смарагдового міста": куди піти в Одесі з дітьми цими вихідними

Балет "Білосніжка" та мюзикл "Чарівник Смарагдового міста": куди піти в Одесі з дітьми цими вихідними.

Балет "Білосніжка" та мюзикл "Чарівник Смарагдового міста": куди піти в Одесі з дітьми цими вихідними. Фото: operahouse.od.ua

Дозвілля та їжа
29 березня 18:49

Вже цими вихідними в Одесі покажуть балет "Білосніжка", мюзикл "Чарівник Смарагдового міста" та інтерактивну виставу "Нащадок магів та зачарований птах".

Vgorode дізнався, куди можна буде піти в Одесі з дітьми цієї суботи та неділі.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

СПЕКТАКЛЬ "НАЩАДОК МАГІВ ТА ЗАЧАРОВАНИЙ ПТАХ"

У Будинку клоунів покажуть спектакль "Нащадок магів та зачарований птах".У Будинку клоунів покажуть спектакль "Нащадок магів та зачарований птах". Фото ілюстративне: anga.ua

Інтерактивна вистава із захоплюючим сюжетом, цікавими героями та чарівними пригодами. На юних глядачів чекають: шоу ілюзій, лабораторія чаклуна, тематична фотозона та фотосесія з героями вистави, гігантський шаропад. Присутні мають допомогти головним героям подолати злого чаклуна.

ДЕ: Будинок клоунів, вулиця Ольгіївська, 23

КОЛИ: 30 березня о 12:00

ВАРТІСТЬ: від 300 до 550 гривень

МАЙСТЕР-КЛАСИ "БРОШКА З БІСЕРА" І "СИРНІ БУБЛИКИ"

Брошка "Бджілка з бісеру".Брошка "Бджілка з бісеру". Фото: instagram.com/umnichka.od.ua

У суботу центр розвитку запрошує дітлахів на два майстер-класи. На першому занятті юні майстри навчаться майструвати бісерну брошку у вигляді бджілки, а на другому малюків навчать готувати смачні бублики. Кожен майстер-клас триватиме півтори години. Зареєструватися для участі можна за телефонами +38 067 56 54 213, +38 073 08 65 164.

ДЕ: Центр розвитку "Умнічка", вулиця Генерала Бочарова, 54А

КОЛИ: 30 березня об 11:00 та 12:30

ВАРТІСТЬ: кожен майстер-клас – 200 гривень

МЮЗИКЛ "ЧАРІВНИК СМАРАГДОВОГО МІСТА"

Мюзикл "Чарівник Смарагдового міста".Мюзикл "Чарівник Смарагдового міста". Фото: moemisto.ua

Музична вистава для всієї родини. Якось ураган, що раптово налетів, підхопив будиночок дівчинки Дороті з Канзасу і відніс дитину разом з її собачкою Тото в далеку і дивовижну країну добрих джунів. Щоб повернутися додому, Дороті здійснить довгу подорож, зустріне Страшилу, Залізного дроворуба та Боягузливого лева, потрапить у володіння злої відьми, познайомиться з цілою зграєю летючих мавп і, звісно, все одно повернеться додому, адже краще вдома місця немає.

Це історія про те, як важко зберігати світлу віру в чудеса і добро, вже більше ста років улюблена не лише дітьми, а й усіма, хто молодий душею.

Вистава з антрактом триває трохи більше двох годин. У ролях: Елізабет Дюльгер, Роман Федосєєв, Максим Вішталюк, Михайло Манорик, Володимир Муращенко, Ірина Гусак, Ірина Ковальська та інші.

ДЕ: Театр Музкомедії, вулиця Пантелеймонівська, 3

КОЛИ: 30 березня о 12:00

ВАРТІСТЬ: від 200 до 500 гривень, дітям до чотирьох років без надання окремого місця безкоштовно

БАЛЕТ "БІЛОСНІЖКА"

Балет "Білосніжка".Балет "Білосніжка". Фото: operahouse.od.ua

Вистава за мотивами казки братів Грімм на лібрето Яніни Кисельової. Балет у двох діях витонченими рухами та музикою розповість глядачам історію прекрасної Білосніжки: від переслідувань злої мачухи до щасливого порятунку.

Диригенти – заслужені артисти України Ігор Шаврук та Ігор Чернецький, а також Володимир Врублевський. У виставі візьмуть участь артисти центру балету "Фуете-гранд", ансамблю класичного танцю "Фуете", школи №14, оркестру, солістів та балету театру.

ДЕ: Оперний театр, провулок Чайковського, 1

КОЛИ: 30 березня о 16:00

ВАРТІСТЬ: від 100 до 440 гривень

БЕЗКОШТОВНІ МАЙСТЕР-КЛАС І ДИТЯЧА АНІМАЦІЯ В ТРЦ RIVIERA

У Riviera пройдуть анімація та майстер-клас для дітей.У Riviera пройдуть анімація та майстер-клас для дітей. Фото ілюстративне: riviera.com.ua

У суботу на маленьких відвідувачів чекають на першому вході біля рецепції ТРЦ Riviera Shopping City. Там з 12:00 до 13:00 показуватимуть анімацію під назвою "Пікачу та Еш", а пізніше, з 13:00 до 14:00, пройде майстер-клас "Глітерні слайми".

ДЕ: ТРЦ Riviera, Південна дорога, 101А

КОЛИ: 30 березня з 12:00

ВАРТІСТЬ: безкоштовно

ОПЕРА "СМАРАГДОВЕ МІСТО"

Опера "Смарагдове місто".Опера "Смарагдове місто". Фото: operahouse.od.ua

Опера-казка для сім'ї. Це історія про дівчинку, яка потрапила в чарівний світ і потоваришувала там із справжнім Опудалом та Залізним Дроворубом. На шляху до своїх мрій приятелі подолали чимало перешкод та захоплюючих пригод.

Музична основа опери складається із творів Моцарта, Верді, Россіні, Масканьї та інших відомих композиторів. Вистава з антрактом триває дві години.

ДЕ: Оперний театр, провулок Чайковського, 1

КОЛИ: 30 березня о 12:00

ВАРТІСТЬ: від 120 до 350 гривень

СПЕКТАКЛЬ "ЛЕГЕНДА ПРО ЛИСИЦЮ ТА ЖУРАВЛЯ"

Вистава ""Легенда про лисицю та журавля".Вистава ""Легенда про лисицю та журавля". Фото ілюстративне: teatr-kukol.od.ua

Стародавня китайська легенда оживе в постановці Одеського театру ляльок. Це історія про те, наскільки важливо берегти справжню дружбу і зберігати гармонію в серці. На глядачів чекають: колоритні персонажі, професійна хореографія, світлий китайський гумор та казкові декорації.

Автор сценічної ідеї та режисер-постановник – Юрій Чайка. Хореограф-постановник – Олег Гусаренко. Музичне оформлення – заслужений діяч мистецтва України Сергій Золотарьов.

ДЕ: Театр ляльок, вулиця Пастера, 15

КОЛИ: 30 березня об 11:00

ВАРТІСТЬ: 250 гривень

КУЛІНАРНА ВЕЧІРКА

Дітей запрошують на кулінарну вечірку.Дітей запрошують на кулінарну вечірку. Фото ілюстративне: mamabook.com.ua

Дітей віком від п'яти років запрошують взяти участь у захоплюючому тригодинному квесті, протягом якого їм доведеться пройти всі завдання від Рататуя та знайти рецепти зі старовинної книги французького кухаря Огюсто Гюсто.

У програмі:

  • кулінарні головоломки та загадки;
  • багато цікавої інформації про кулінарію, способи нарізки та приготування, незвичайні страви різних країн;
  • кулінарні лайфхаки;
  • приготування фруктового салату;
  • створення власної книги рецептів;
  • веселі тематичні ігри.

ДЕ: Дитячий центр "Місто знань", вулиця Генерала Бочарова, 25 (кабінети 15, 17)

КОЛИ: 30 березня з 13:30

ВАРТІСТЬ: 250 гривень

СПЕКТАКЛЬ "АЙБОЛИТЬ"

Вистава "Айболить".Вистава "Айболить". Фото: viknaodessa.od.ua

Вистава за мотивами творів Корнія Чуковського. Дія розгортається у двох планах: ляльковому та живому акторському. Вистава розрахована на глядачів від трьох років, складається з віршів, пісень, танців, жартів, казкових методів лікування, морської подорожі до Африки, зустрічі зі злим розбійником Бармалеєм, перемоги над ним і, звісно ж, щасливого фіналу.

Автор сценічної версії та режисер-постановник – заслужений діяч мистецтв України Руслан Неупокоєв. Художник-постановник – Віра Задорожня. Композитор – заслужений митець України Тимур Полянський. Хореограф – Олег Гусаренко. Помічник режисера – Анатолій Лук'янченко.

ДЕ: Театр ляльок, вулиця Пастера, 15

КОЛИ: 31 березня об 11:00

ВАРТІСТЬ: 250 гривень

ДИТЯЧІ КУЛІНАРНІ МАЙСТЕР-КЛАСИ

Дітей навчать готувати вафельний торт.Дітей навчать готувати вафельний торт. Фото ілюстративне: focus.ua

Юних кулінарів віком від трьох років запрошують на два майстер-класи. У суботу дітлахи навчаться готувати вафельний торт та лимонад, а в неділю – кальцоне. Забронювати місце для участі можна за телефоном +380 98 06 62 020 або в Direct.

ДЕ: ресторан Il Mio Ristorante Famigliar, вулиця Дмитра Донського, 59

КОЛИ: 30 та 31 березня о 14:00

ВАРТІСТЬ: кожен майстер-клас – 300 гривень

Раніше Vgorode вже розповідав про заходи, які відбудуться в нашому місті цими вихідними . Зокрема, вже цієї суботи в Одесі виступить Lely45, а в неділю відбудеться Rammstein tribute show.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах