Рейтинг кінопрем'єр: що дивитись у кінотеатрах з 9 по 16 травня.
Рейтинг кінопрем'єр: що дивитись у кінотеатрах з 9 по 16 травня
Дозвілля та їжа
09 травня 16:05
Рейтинг кінопрем'єр: що дивитись у кінотеатрах з 9 по 16 травня. Фото: ukranews.com

Vgorode переглянув, які фільми виходять у прокат цього тижня, і розсортував за їхнім рейтингом. Повний список заходів на цей тиждень дивіться у нашій афіші.

Будинок "Слово". Нескінченний роман

Рейтинг IMDB: 7.8/10

Драма, історичний. Україна, 2021 р.

Режисер: Тарас Томенко

В ролях:

Дмитро Олійник

В'ячеслав Довженко

Ніна Набока

1927. Радянська Україна. За наказом Сталіна у Харкові збудовано кооперативний будинок «Слово». Видатних українських письменників заселяють у комфортні квартири. Всі вони стали учасниками експерименту, спрямованого на виведення нового типу радянського письменника та тотальний контроль над процесом творчості з метою створення єдиного художнього методу соціалістичного реалізму і не кожен із письменників погоджується оспівувати культ Сталіна. Зненацька для мешканців будинку «Слово» до них підселяють нікому не відомого молодого письменника Володимира Акімова. Хто він? Ніхто не знає. З його появою у будинку «Слово» починають розгортатися дивні події, про що досі мовчать його стіни. Історія ґрунтується на реальних подіях.

Королівство планети мавп

Рейтинг IMDB: 7/10

Пригоди, фантастика. США, 2024 р.

Режисер: Вес Болл

В ролях:

Овен Тіґ

Фрея Аллан

Кевін Дюранд

Режисер Вес Болл вдихає нове життя в епічну франшизу, події якої розгортаються через кілька поколінь після правління Цезаря. Мавпи – домінуючий вид, який гармонійно співіснує, а люди приречені на життя в тіні. Поки новий тиранічний мавпячий вождь будує свою імперію, одна молода мавпа вирушає у виснажливу подорож. Ця мандрівка змусить поставити під сумнів усе, що вона знала про минуле, і зробити вибір, який визначить майбутнє як мавп, так і людей.

Джон Гальяно. Зліт та падіння

Рейтинг IMDB: 7.2/10

документальний. США, Великобританія, Франція, 2023

Режисер: Кевін Макдональд

В ролях:

Шарліз Терон

Пенелопа Крус

Наомі Кемпбелл

Зліт та падіння однієї з перших ТОП-фігур шоу-бізнесу. Він здійснив переворот у фешн-індустрії, але його скасували за неполіткоректні антисемітські заяви, зроблені під впливом алкоголю, і викреслили зі світу високої моди за одну ніч. із модних радарів. І лише 2024 року, після Паризького тижня моди, він потроху повертається.

Татова донька

Рейтинг IMDB: 6.6/10

Драма, комедія. Франція, 2023

Режисер: Ерван Ле Дюк

В ролях:

Науель Перес Біськарт

Селест Брюннкелл

Мод Уайлер

Етьєн став батьком, коли йому виповнилося 20 років. Незабаром після пологів його кохана залишила сім'ю, залишивши дитину. Це не зломило новоспеченого тата, і він зміг побудувати з дочкою близькі стосунки. Якось вони дізнаються в телесюжеті зниклу матір. Схвильоване минуле спливає на поверхню, і батько з дочкою вирушають в останню хаотичну сімейну подорож.

Звір у джунглях

Рейтинг IMDB: 5.5/10

Драма. Франція, Бельгія, Австрія, 2023

Режисер: Патрік Шіа

В ролях:

Анаїс Демустьє

Том Мерсьє

Беатріс Даль

Протягом 25 років у величезному нічному клубі чоловік та жінка спостерігають та чекають на невідому події. З 1979 по 2004 рік ми стежимо за еволюцією диско до техно-музики, історії кохання та історії одержимості.

Надприродне. Душі померлих

Рейтинг IMDB: 5.3/10

Жахи. Індонезія, 2022 р.

Режисер: Гінанті Рона

В ролях:

Емір Махіра

Азізі Асадель

Ендрю Баррет

Старшокласник Ракка має надприродний дар бачити душі померлих. Коли він переходить до нової школи, його починає переслідувати привид таємничої дівчини. Хлопцеві вдається з'ясувати, що вона мститься своїм кривдникам за буллінг. Однак незабаром він розуміє, що її сила зростає: тепер вона хоче забрати всі душі, небезпека нависла над усією школою.

Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах