Концерт LAUD та спектакль "Фантастична плутанина": куди піти в Одесі наступного тижня

Концерт LAUD та спектакль "Фантастична плутанина": куди піти в Одесі наступного тижня.

Концерт LAUD та спектакль "Фантастична плутанина": куди піти в Одесі наступного тижня. Фото ілюстративне: dumskaya.net

Дозвілля та їжа
02 червня 18:00

Найближчими будніми днями в Одесі виступить LAUD, відбудеться концерт Артистки Чуприненко та покажуть виставу "Фантастична плутанина".

Vgorode дізнався, куди можна буде піти в нашому місті наступного тижня.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

СПЕКТАКЛЬ LADIES' NIGHT

Вистава Ladies' night.Вистава Ladies' night. Фото: moemisto.ua

Шоу-комедія про шістьох друзів, які залишилися без роботи і заробляють собі на життя тимчасовими підробітками. Через втрату стабільного заробітку в житті чоловіків достатньо проблем особистого характеру. Так триває доти, доки героям не зустрічається в газеті оголошення про те, що у стриптиз-клубі потрібні танцівники. Що з цієї витівки вийде – глядачі побачать найближчого вівторка.

ДЕ: Театр Музкомедії, вулиця Пантелеймонівська, 3

КОЛИ: 4 травня о 17:30

ВАРТІСТЬ: від 250 до 650 гривень

КОНЦЕРТ "СКАРБНИЦЯ СПОГАДІВ"

Зал Одеської обласної філармонії.Зал Одеської обласної філармонії. Фото: concert.ua

Ансамбль солістів "Ренесанс" виконає музику з опери "Травіата" Джузеппе Верді, "Лакме" Лео Деліба, "Казки Гофмана" Жака Оффенбаха, популярні англійські, італійські й українські народні та сучасні композиції, музику з кінофільмів. У програмі візьме участь бандуристка Любов Бондарчук. Лектор-музикознавець – Ельвіра Паламарчук. Діти віком до п'яти років можуть відвідати захід безкоштовно, проте без надання окремого місця.

ДЕ: Одеська обласна філармонія, вулиця Буніна, 15

КОЛИ: 5 червня о 18:00

ВАРТІСТЬ: 100 гривень

КОНЦЕРТ LAUD

Відео: YouTube-канал LAUD

Молодий український виконавець, композитор, фіналіст вокального проєкту "Голос країни", учасник Національного відбору "Євробачення" – LAUD – презентує в Одесі свій новий альбом "Пробудження". Також цього вечора прозвучать вже знайомі романтичні композиції, зокрема "Два дні" та "Вигадав".

ДЕ: UNION, вулиця Троїцька, 43

КОЛИ: 6 червня о 19:00

ВАРТІСТЬ: 500 гривень

СПЕКТАКЛЬ "САШКУ, ВИНЕСИ СМІТТЯ"

Вистава "Сашку, винеси сміття".Вистава "Сашку, винеси сміття". Фото: ukrteatr.odessa.ua

Побутово-містична вистава про перемогу життя над смертю та військові реалії.

Сашко – чоловік, який за життя воював лише зі своєю дружиною. Після його смерті в країну прийшла війна, тому головний герой вирішив будь-що-будь стати одним із захисників своєї держави. Коли Сашко був живий, дружина та падчерка часто просили його винести сміття. Головний герой переконаний, що народився не для цього, і вважає своїм обов'язком стати видимим для суспільства. Вдасться йому це чи ні – глядачі дізнаються наприкінці вистави.

Історію про Сашка лауреат Шевченківської премії Наталія Ворожбит написала ще у 2015 року. Спектакль "Саша, винеси сміття" став першою виставою, яку представили на сцені Українського театру після початку повномасштабної війни 25 липня 2022 року.

ДЕ: Український театр, вулиця Пастера, 15

КОЛИ: 6 червня о 18:00

ВАРТІСТЬ: 200 гривень, вхідний квиток для студентів, пенсіонерів та пільговиків – 80 гривень

КОНЦЕРТ УЧНІВ МУЗИЧНИХ ШКІЛ

Руслан та Єва Авдюгіни.Руслан та Єва Авдюгіни. Фото: Facebook-сторінка Eva & Ruslan Avdyugins

Музичний вечір юних талантів. На сцену вийдуть піаністи – брат та сестра Руслан та Єва Авдюгіни, які навчаються в музичному ліцеї імені Петра Столярського, є лауреатами багатьох регіональних, Всеукраїнських, міжнародних конкурсів та володарями Гран-прі. Також протягом концерту виступатимуть учні одеських музичних шкіл №5 та №11.

ДЕ: Одеська обласна філармонія, вулиця Буніна, 15

КОЛИ: 7 червня о 18:00

ВАРТІСТЬ: 100 гривень

СПЕКТАКЛЬ "ФАНТАСТИЧНА ПЛУТАНИНА"

Зал театру Музкомедії.Зал театру Музкомедії. Фото: naslavy.com.ua

Комедійна вистава за п'єсою Елберта Ремсдела Ґерні. Ця історія – ще одна варіація на тему любовного трикутника. Ось тільки одна із складових цього трикутника собака Сільвія, яку Грег приносить додому і вирішує залишити, незважаючи на протести своєї дружини Кейт. У результаті між головним героєм та його дружиною спалахує конфлікт. Чоловікові можна лише поспівчувати, адже вибирати між коханою дружиною та улюбленим собакою – завдання не з приємних...

"Фантастична плутанина" – вже друга режисерська робота заслуженого артиста України Олександра Щесняка на сцені "на висоті". Сцена на висоті – глядацький майданчик, який розташований на 17-метровій висоті над рівнем великої сцени. Підйом відбувається пішки на третій поверх із глядацької або шостий поверх зі службового боку театру.

На сцені "на висоті" глядач не побачить ні звичної театральної завіси, ні оркестру, ні балету, ні хору. Тільки мінімум дійових осіб, декорацій, реквізиту, музичного супроводу та художнього світла, натомість кожен присутній зможе відчути себе частиною театрального дійства.

ДЕ: Театр Музкомедії, вулиця Пантелеймонівська, 3

КОЛИ: 7 червня о 18:00

ВАРТІСТЬ: від 150 до 400 гривень

КОНЦЕРТ АРТИСТКИ ЧУПРИНЕНКО

Відео: YouTube-канал Artistka Chuprynenko

Терапевтичний музичний вечір талановитого автора та співачки Марусі Чуприненко. Цю виконавицю називають амбасадором степів та морів Херсонської області. Творчість проєкту Артистка Чуприненко – це втілення життєвих історій різних людей. Організатори зазначають, що під час концерту глядачі матимуть змогу пережити широку палітру почуттів. Привід буде і посміятися, і поплакати.

ДЕ: More Music Club, вулиця Пушкінська, 75

КОЛИ: 7 червня о 19:00

ВАРТІСТЬ: 450 гривень

Раніше Vgorode розповідав про 20 найяскравіших заходів, які відбудуться в Одесі протягом червня.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах