Концерти Артема Пивоварова та гурту "100Лиця": куди піти в Одесі наступного тижня

Люди у спекотний літній день переходять дорогу.

Люди у спекотний літній день переходять дорогу. Фото: facebook.com/lolita.klochkova

Дозвілля та їжа
19 липня 19:27

Найближчими будніми днями в Одесі відбудуться концерти Артема Пивоварова, виступить гурт "100Лиця", покажуть спектакль "Шерлок".

Vgorode дізнався, куди можна буде піти в нашому місті наступного тижня.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

КОНЦЕРТИ АРТЕМА ПИВОВАРОВА

Відео: YouTube-канал Artem Pivovarov

Популярний український виконавець Артем Пивоваров виступить із концертом в Одесі.

У концертній програмі улюблені хіти: "Дежавю", "Міраж", "Рандеву", "Думи", "Там у тополі", "Ой на горі" та інші. Прозвучать цього вечора і пісні з авторського культурного проєкту "Твої вірші, мої ноти", в якому артист популяризує вірші українських поетів через призму музики, та "Маніфест" – пісня, яку називають сучасним гімном українців.

Концерти Артема Пивоварова – частина діяльності артиста, спрямована на адресну допомогу нашим Героям у ЗСУ.

ДЕ: Театр Музкомедії, вулиця Пантелеймонівська, 3

КОЛИ: 24 та 25 липня о 19:00

ВАРТІСТЬ: від 950 до 4 450 гривень

КУПИТИ КВИТКИ

СПЕКТАКЛЬ "ОСТАННЕ ПОПЕРЕДЖЕННЯ"

Вистава "Останнє попередження".Вистава "Останнє попередження". Фото: odesa.internet-bilet.ua

Вистава про те, що відбувається в потойбічному світі. Головний герой вже мертвий, проте вчинки, які людина робила за життя, мають свої наслідки і після смерті, а для того, щоб продовжити шлях, потрібно щось зробити. Про це й оповідає "Останнє попередження".

Вистава триває півтори години. У ролях заслужені артисти України Геннадій Скарга, Борис Смирнов, Світлана Горчинська, Ірина Надєждіна та інші. Режисер-постановник – Олена Озерна.

ДЕ: Одеський обласний драматичний театр, вулиця Грецька, 48

КОЛИ: 24 липня о 18:00

ВАРТІСТЬ: 200 гривень

КУПИТИ КВИТКИ

СПЕКТАКЛЬ "ШЕРЛОК"

Вистава "Шерлок".Вистава "Шерлок". Фото: concert.ua

Вистава за мотивами детективів Артура Конан Дойла у постановці відомого режисера Дмитра Рачковського. У ролях: Сергій Поздняков та Руслан Данильченко.

"Запрошуємо вас у світ небезпечних пригод Шерлока Холмса та його помічника доктора Ватсона! Ви дізнаєтеся, чи можливо перемогти підступного професора Моріарті та чи здатен чоловік покохати жінку, схильну до скоєння злочинів. Але певні секрети, звісно, залишаться…" – кажуть організатори.

ДЕ: Театр Музкомедії, вулиця Пантелеймонівська, 3

КОЛИ: 25 липня о 19:00

ВАРТІСТЬ: від 200 до 500 гривень

КУПИТИ КВИТКИ

СПЕКТАКЛЬ "КОНОТОПСЬКА ВІДЬМА"

Спектакль "Конотопська відьма".Спектакль "Конотопська відьма". Фото: facebook.com/teatrsovremennyiukr

Вистава за мотивами однойменної повісті Григорія Квітки-Основ'яненка. Глядачам покажуть історію про пригоди сотника Забрехи та писаря Пістряка, конотопських відьом, самодурство та здирство. Організатори зазначають, що ця вистава-фантасмагорія – не чиста комедія, а казка для дорослих із дуже жорстоким фіналом.

ДЕ: Одеська обласна філармонія, вулиця Буніна, 15

КОЛИ: 25 липня о 19:00

ВАРТІСТЬ: від 200 до 600 гривень

КУПИТИ КВИТКИ

СПЕКТАКЛЬ "МОЦАРТ І САЛЬЄРІ"

Вистава "Моцарт і Сал'єрі".Вистава "Моцарт і Сал'єрі". Фото: odessa.comments.ua

Постановка в жанрі кримінальної комедії за п'єсою Бориса Барського. У трьох друзів – Моцарта, Бетховена та Сальєрі – самий розпал хлопчачої вечірки. Втім, після бурхливих розваг уранці приходить похмілля, а разом із ним ревнощі та недовіра. У кишені Моцарта Сальєрі знаходить фото коханої. Не факт, що це вона, але отрута помсти вже в келиху. Питання лише, в чиєму келиху опинилася ця отрута. У кишені Моцарта незрозуміло звідки виявилося фото з ніжним підписом від Дона Ортего, а ще в усій цій історії якимось чином замішані Бетховен, Чайковський та Глюк. Розібратися в усій цій плутанині можна тільки, повністю подивившися виставу. Організатори зазначають, що в цьому спектаклю поєднуються тонкий гумор, вишукана хореографія, музичні імпровізації та талановита гра акторів. У ролях: Борис Барських, Валерій Швець, Вадим Бессараб та Ірина Глушакова.

ДЕ: Будинок клоунів, вулиця Ольгіївська, 23

КОЛИ: 25 липня о 18:00

ВАРТІСТЬ: від 200 до 400 гривень

КУПИТИ КВИТКИ

КОНЦЕРТ ГРУПИ "100ЛИЦЯ"

Відео: YouTube-канал "100Лиця"

Новий гурт українського шоу-бізнесу – "100Лиця" – виступить в Одесі з концертною програмою з найвідоміших хітів.

Колектив існує з 2021 року, проте за такий нетривалий період вже встиг завоювати прихильність слухачів. Трек "Покохай мене" зайняв одну з найкращих позицій в Apple Music та Spotify. А відомий хіт "ЗСУ" зібрав лише за одну ніч 200 тисяч переглядів у TikTok.

На концерті в Одесі музиканти виконають свої найвідоміші композиції: "Білі троянди", "ЗСУ", "Танцюєш і плачеш", "Вечорниці", "Ну як ти мадам", "Лети" та багато інших.

Діти віком до семи років можуть потрапити на концерт безкоштовно, але без надання окремого місця. Діти до 16 років допускаються на захід лише в супроводі дорослих.

ДЕ: ITAKA Beach Resort & Night Club, пляж Аркадія, 10

КОЛИ: 26 липня о 19:00

ВАРТІСТЬ: від 300 до 700 гривень

КУПИТИ КВИТКИ

СПЕКТАКЛЬ LADIES' NIGHT

Вистава Ladies' night.Вистава Ladies' night. Фото: moemisto.ua

Шоу-комедія про шістьох друзів, які залишилися без роботи та заробляють собі на життя тимчасовими підробітками. Через втрату стабільного заробітку в житті чоловіків достатньо проблем особистого характеру. Так триває доти, доки героям не зустрічається в газеті оголошення про те, що у стриптиз-клубі потрібні танцівники. Що з цієї витівки вийде – глядачі побачать найближчого вівторка.

ДЕ: Театр Музкомедії, вулиця Пантелеймонівська, 3

КОЛИ: 4 травня о 17:30

ВАРТІСТЬ: від 250 до 650 гривень

КУПИТИ КВИТКИ

Раніше Vgorode розповідав про найяскравіші заходи, які відбудуться в нашому місті протягом липня, зокрема про концерт Артема Пивоварова. А ще найближчим часом в Одесі виступатимуть Parfeniuk та Сергій Бабкін.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах