Блошиний ринок та концерт солістів Одеської Опери: куди піти в Одесі цими вихідними

Блошиний ринок та концерт солістів Одеської Опери: куди піти в Одесі цими вихідними.

Блошиний ринок та концерт солістів Одеської Опери: куди піти в Одесі цими вихідними. Фото: the-village.com.ua

Дозвілля та їжа
11 червня 2022 06:45

У теплі червневі вихідні за умови спокійної обстановки в місті сидіти і нудьгувати вдома не варто. На щастя, в Одесі завжди є варіанти розваг, відпочинку та корисного проведення часу.

Vgorode дізнався, які цікаві заходи пройдуть у нашому місті в найближчі вихідні.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

БЛОШИНИЙ РИНОК

Блошиний ринок.Блошиний ринок. Фото: the-village.com.ua

У суботу, на вулиці Троїцькій, 56 протягом дев'яти годин (з 11:00 до 20:00) працюватиме масштабна барахолка з широким асортиментом товарів: від книг та вінілових платівок до хенд-мейд прикрас та дизайнерського одягу. На відвідувачів так званого блошиного ринку чекає музичний супровід від діджеїв та безліч цікавих дрібниць. Внески та відсоток від продажів передадуть захиснику з 24-го окремого штурмового батальйону, який, у свою чергу, спрямує зібрані кошти на потреби військовослужбовців.

ЕКОЛОГІЧНЕ СВЯТО В ЗООПАРКУ

Відео: facebook.com/zmeybelyakov

11 червня об 11.00 в Одеському зоопарку відбудеться екологічне свято "День води". На юних відвідувачів чекають зустріч з аніматорами, водні битви, шоу мильних бульбашок та цікавий майстер-клас. Також діти напевно отримають задоволення від водних ігор, а як приємний бонус наприкінці свята і дорослі, і маленькі гості звіринця зможуть поспостерігати за годуванням ведмедів.

БЛАГОДІЙНИЙ КОНЦЕРТ ОДЕСЬКОЇ ОПЕРИ

Концерт солістів Одеської опери.Концерт солістів Одеської опери. Фото ілюстративне, архівне: volnorez.com.ua

Ще одним суботнім заходом стане благодійний концерт солістів Одеської Опери "Вечір улюблених оперних дуетів", що відбудеться в рамках благодійних концертів "З любов'ю до України" у Всесвітньому Клубі Одеситів. Для глядачів прозвучать найвідоміші дуети з оперних творів Джузеппе Верді, Джакомо Пуччіні, Джоаккіно Россіні, Жоржа Бізе, Вольфганга Амадея Моцарта та Жака Оффенбаха у виконанні народних артистів України Лариси Зуєнко та Василя Навротського, заслужених артистів України Тетяни Спаської, Олени Стародубцевої та Дмитра Павлюка, соліста Метрополітен-опера, Віденської державної опери, Театру Ла Скала Віталія Білого, а також лауреатів міжнародних конкурсів Ганни Литвинової, Василя Добровольського, Олександра Прокоповича та Сергія Узуна.

Захід розпочнеться о 16:00. Вхід вільний (по можливості можна внести благодійний внесок на потреби ЗСУ).

БЛАГОДІЙНИЙ БРАНЧ НА ПІДТРИМКУ ВСУ

Учасниця "Голосу країни" Анастасія Андрєєва.Учасниця "Голосу країни" Анастасія Андрєєва. Скриншот відео "Голос країни"

У суботу о 12:00 в Одеській галереї за адресою вулиця Жуковського, 6 відбудеться благодійний бранч на підтримку захисників України. На відвідувачів чекають виступ учасниці "Голосу країни" Анастасії Андрєєвої, розіграш марки "Русский воєнний корабель... Всьо!", виступ провідних спікерів-психологів із центру психологічної допомоги Spirit, знайомство з Women's Battalion, фуршет та багато інших сюрпризів. Вартість входу – 100 гривень (це донат, який спрямують на потреби ЗСУ). Обов'язковою умовою для відвідувачів є дотримання дрес-коду: приходити на бранч потрібно в одязі з елементами етностилю, наприклад, у вишиванці.

СУП-ДРАЙВ І КОНЦЕРТ НА БАЛКОНІ

Під балконами джаз-клубу "Перон №7" відбудеться суп-драйв з дегустацією окрошки. || Фото: состоится суп-драйв с дегустацией окрошки. || Фото: facebook.com/7perron Під балконами джаз-клубу "Перон №7" відбудеться суп-драйв з дегустацією окрошки. Фото: состоится суп-драйв с дегустацией окрошки. Фото: facebook.com/7perron

Концерти на балконі в районі одеського ринку "Книжка" вже давно стали доброю суботньою та недільною традицією. Не обійдеться без живої музики просто неба і цієї суботи, ба більше, цього разу захід відбудеться в дещо новому форматі. З 13:00 до 14:00 під балконами джаз-клубу "Перон №7" одесити зможуть поласувати крижаною окрошкою на домашньому хлібному квасі, копченою рибкою та квасолевим цимесом. Ну а після перекусу о 14:00 глядачам пропонують поринути у світ живої музики та послухати класику у виконанні струнного квартету.

КОНЦЕРТ THE CUTES І YOUTHEX

Відео: YouTube-канал Yothex

У неділю о 19:00 у More Music Club виступлять два одеські гурти: The Cutes, які поєднують у своїй творчості Beat music і Rock'n'roll, та Youthex, які виконують музику у стилях glam metal/hard rock/AOR. Концерт можна буде послухати або в прямому ефірі на YouTube, або в самому клубі. Запускати відвідувачів до клубу розпочнуть о 18:00. Вартість входу – пожертвування у розмірі від 70 гривень на потреби ЗСУ та підтримку More Music Club.

Раніше Vgorode розповідав про одеські готелі, в яких є басейн. Також ми писали про те, в яких одеських закладах можна смачно поїсти лише за 100 гривень.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах