Фотовиставка на честь Дня домашніх тварин і концерт бандурної музики: куди піти в Одесі цього тижня

Фотовиставка на честь Дня домашніх тварин і концерт бандурної музики: куди піти в Одесі цього тижня.

Фотовиставка на честь Дня домашніх тварин і концерт бандурної музики: куди піти в Одесі цього тижня. Фото ілюстративне: oir.mobi

Дозвілля та їжа
28 листопада 2022 07:56

Якщо ви досі не вирішили, як провести останні осінні дні і зустріти зиму, то радимо вам ознайомитись із переліком цікавих заходів, які відбудуться в Одесі цього тижня. Наприклад, найближчими днями можна буде послухати бандурну музику, помилуватись роботами талановитих одеських фотографів і подивитися цікаві спектаклі.

Vgorode дізнався, куди можна буде піти в Одесі у будні на тижні з 28 листопада по 2 грудня.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

ЛЕКЦІЯ ПРО ПРАВИЛЬНЕ ВШАНУВАННЯ ЖЕРТВ ГОЛОДОМОРУ

Олександр Музичко розповість про жертв Голодомору.Олександр Музичко розповість про жертв Голодомору. Фото ілюстративне: rivne.online

Доктор історичних наук, професор кафедри історії України ОНУ імені Мечникова Олександр Музичко виступить із лекцією "Як Микола Лемик московита совєтского вбив: дороговказ українцям із 1933 року, як правильно вшановувати жертв Голодомору". Приєднатися до цього заходу можна буде і в онлайн-форматі.

ДЕ: Центр патріотичного виховання та організації дозвілля дітей та молоді Одеси, вулиця Єврейська, 20

КОЛИ: 28 листопада о 14:30

ВАРТІСТЬ: безкоштовно

КОНЦЕРТ БАНДУРНОЇ МУЗИКИ "БУДЕ СЯЙВО...!"

В Одеській обласній філармонії відбудеться вечір бандурної музики.В Одеській обласній філармонії відбудеться вечір бандурної музики. Фото: oriana-bandura.com.ua

У програмі інструментальні і вокальні твори українських та зарубіжних композиторів. Глядачі почують звучання бандури у виконанні лауреата міжнародних конкурсів Ганни Гаврючкової. Концертмейстер – лауреат міжнародних конкурсів Руслан Гасратов.

ДЕ: Одеська обласна філармонія, вулиця Буніна, 15

КОЛИ: 29 листопада о 17:00

ВАРТІСТЬ: 70 гривень

ФОТОВИСТАВКА "ІНШИМИ ОЧИМА"

В Одесі презентують фотовиставку, присвячену домашнім улюбленцям.В Одесі презентують фотовиставку, присвячену домашнім улюбленцям. Фото: facebook.com/bagritskogo

На честь Дня домашніх тварин, який відзначається 30 листопада, Олена Зимня презентує авторську програму, присвячену домашнім улюбленцям. Глядачі побачать знімки одеських фотографів: Ірини Богомоленко, Олександра Синельникова, Лариси Каверіної та Zorian Lishchynsky. Телефон довідок: +38 048 75 28 340.

ДЕ: Бібліотека імені Едуарда Багрицького, вулиця Преображенська, 35а

КОЛИ: 30 листопада о 14:00

ВАРТІСТЬ: безкоштовно

КОНЦЕРТ ГРУП ПОЖЕЖНИЙ КРАН І BAND@ROll

YouTube-канал Ілля Господарів

Спільний виступ одеських груп Пожежний кран і Band@Roll. На глядачів чекає вечір запального блюзу та драйвового рок-н-ролу.

ДЕ: More Music Club, вулиця Пушкінська, 75

КОЛИ: 1 грудня о 19:00

ВАРТІСТЬ: донат від 70 гривень на підтримку ЗСУ і потреби More Music Club.

СПЕКТАКЛЬ "ОСТАННЕ ПОПЕРЕДЖЕННЯ"

Вистава "Останнє попередження".Вистава "Останнє попередження". Фото: dumskaya.net

Вистава про те, що відбувається у потойбічному світі. Головний герой вже мертвий, проте вчинки, які людина робила за життя, мають свої наслідки і після смерті, а для того, щоб продовжити шлях, потрібно щось зробити. Про те, що саме потрібно зробити, аби рухатися далі, і розповідає "Останнє попередження".

ДЕ: Одеський обласний драматичний театр, вулиця Грецька, 48

КОЛИ: 2 грудня о 18:00

ВАРТІСТЬ: 200 гривень

МУЗИЧНИЙ БЛАГОДІЙНИЙ ВЕЧІР НА ПІДТРИМКУ ЗСУ

Відео: YouTube-канал POLONEZ

Благодійний концерт, спрямований на підтримку наших захисників. У програмі виступ камерного оркестру Black Sea Orchestra під керівництвом диригента Олесі Пістової. Також на сцену вийде Костянтин Огінський із рок-гуртом Polonez.

АДРЕСА: Art Hall Ministerium, вулиця Гоголя, 12

КОЛИ: 2 грудня о 17:00

ВАРТІСТЬ: перші два ряди столів перед сценою – 250 гривень, другі два ряди столів ближче до бару – 200 гривень, VIP-місця на балконі – 250 гривень, місця біля бару – 100 гривень, а в день заходу – 200 гривень.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах