Ярмарок вакансій і вечір симфонічної музики: куди піти в Одесі цього тижня

Ярмарок вакансій і вечір симфонічної музики: куди піти в Одесі цього тижня.

Ярмарок вакансій і вечір симфонічної музики: куди піти в Одесі цього тижня. Фото: oir.mobi

Дозвілля та їжа
14 листопада 2022 08:17

Протягом цього тижня в Одесі пройдуть концерти рок-гурту і симфонічної музики, лекції про екзотичних птахів та донорство крові, квест, ярмарок вакансій, а також цікаві спектаклі.

Vgorode дізнався, куди можна буде піти в нашому місті протягом найближчих п'яти днів.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

МУЗИЧНИЙ КВІЗ

В Одесі відбудеться музичний квіз.В Одесі відбудеться музичний квіз. Фото ілюстративне: blogs.korrespondent.net

Інтелектуальна розвага, учасники якої мають відповісти на різні питання про музику. Квест складається з семи раундів питань, змагання з іншими командами і хітової музики. Зареєструватися для участі можна за посиланням або за номером телефону: +38 050 91 60 177. Брати участь можуть команди від двох до восьми гравців.

ДЕ: ресторан Beerteka, вулиця Генуезька, 5/2, 4-й поверх ТРЦ Gagarinn Plaza, також можна приєднатися до онлайн-трансляції заходу

КОЛИ: 14 листопада о 19:00

ВАРТІСТЬ: 150 гривень з гравця

МАРАФОН "ЯРМАРОК ВАКАНСІЙ"

В Одесі пройде марафон "Ярмарок вакансій".В Одесі пройде марафон "Ярмарок вакансій". Фото ілюстративне: mapio.net

Одеський обласний центр зайнятості спільно з Херсонською і Донецькою філіями організовує марафон "Ярмарок вакансій". На ярмарку представлять вакансії від провідних роботодавців Одеської та інших областей України. Усі охочі зможуть отримати консультації з питань зайнятості, а також ознайомитись з умовами навчання у Державному навчальному закладі "Одеський центр професійно-технічної зайнятості".

Роботодавці, які хочуть представити свої вакансії, мають зареєструватися, заповнивши до 14 листопада анкету за посиланням і надіславши її на електронну пошту Об'єднання роботодавців ooor@savebusiness.com.ua.

АДРЕСА: вулиця Іцхака Рабіна, 18а

КОЛИ: 16 листопада об 11:00

ВАРТІСТЬ: безкоштовно

ЛЕКЦІЯ "ДОНОРСТВО КРОВІ ПІД ЧАС ВІЙНИ І В МИРНИЙ ЧАС"

В Одесі пройде лекція про донорство крові.В Одесі пройде лекція про донорство крові. Фото: zdrav.ck.gov.ua

Кандидат біологічних наук Володимир Немерцалов і речниця міського Департаменту охорони здоров'я Олена Вельможко розкажуть про процедуру донорства. Під час заходу всі бажаючі зможуть безкоштовно і конфіденційно зробити швидкий тест на ВІЛ та вірусні гепатити (В та С). Обстеження проведе лікарка відділення "Клініка, дружня до молоді" ЦПМСД №2. Такі аналізи роблять донорам перед здаванням крові, щоб переконатися, що цю кров можна безпечно переливати іншій людині.

АДРЕСА: Одеська обласна універсальна наукова бібліотека імені Михайла Грушевського, вулиця Троїцька, 49/51

КОЛИ: 16 листопада о 15:00

ВАРТІСТЬ: безкоштовно

ЛЕКЦІЯ В ОДЕСЬКОМУ ЗООПАРКУ

В Одеському зоопарку пройде лекція про екзотичних птахів.В Одеському зоопарку пройде лекція про екзотичних птахів. Фото: facebook.com/OdesskijZoopark

В Одеському зоопарку пройде перша лекція у форматі "відповідь – питання", на якій обговорять питання щодо утримання екзотичних свійських птахів. Зокрема, йтиметься про ветеринарну допомогу, організацію розплідника і годування. Відповідатиме на запитання відвідувачів спеціаліст з екзотичних птахів Борис Олександров. Слухачем лекції може стати кожен, кому виповнилося 18 років, проте для участі потрібно записатись за телефоном: +38 066 01 27 236 (Галина).

АДРЕСА: Одеський зоопарк, вхід з вулиці Новощепний ряд, 25

КОЛИ: 16 листопада о 16:00

ВАРТІСТЬ: безкоштовно

СПЕКТАКЛЬ "ПРО ЩО МОВЧАТЬ ЧОЛОВІКИ, АБО ДИКУН FOREVER"

Вистава "Про що мовчать чоловіки, або Дикун forever".Вистава "Про що мовчать чоловіки, або Дикун forever". Фото: maski.com.ua

Вистава за мотивами п'єси американського коміка Роба Беккера "Про що мовчать чоловіки", яка рекордний час протрималася на сценах Бродвея та Вегаса, була нагороджена "Olivier Awards" і навіть потрапила до сторінок Книги театральних рекордів.

Мабуть, кожна жінка хоча б раз у житті ставила собі питання "Що ж на думці у чоловіків?". Дізнатися відповідь можна буде вже цього четверга.

АДРЕСА: Будинок клоунів, вулиця Ольгіївська, 23

КОЛИ: 17 листопада, з 18:00 до 20:00

ВАРТІСТЬ: від 240 до 430 гривень (квитки можна придбати в день вистави у касі театру Маски; каса працює з 15:00)

АКУСТИЧНИЙ КОНЦЕРТ ГРУПИ РЕАНІМАЦІЯ

Відео: YouTube-канал "Рок-група Реанімація"

У День народження одного із засновників гурту Реанімації Дениса Хотячука глядачі почують пісні колективу в акустичному звучанні. Група Реанімація існує з 2000 року. У своєму дебютному альбомі музиканти успішно поєднали традиційний power metal зі слов'янською фолк-музикою. Нині на рахунку колективу вже п'ять альбомів. Реанімація веде активну концертну діяльність: гурт виступав разом з колективами Воплі Водоплясова, Північний Флот, Епідемія, Catharsis, ТОК, С.Л.О.Т, Tracktor Bowling, Scortown і іншими, брав участь у багатьох фестивалях як в Україні, так і за її межами.

АДРЕСА: More Music Club, вулиця Пушкінська, 75

КОЛИ: 18 листопада о 19:00

ВАРТІСТЬ: 150 гривень

ОПЕРА "БОГЕМА"

Опера "Богема".Опера "Богема". Фото: operahouse.od.ua

Опера за мотивами твору Анрі Берже "Сцени із життя богеми". В основі сюжету повсякденне життя митців. Головними героями є молоді талановиті люди, яким доводиться чіплятися за будь-яку нагоду заробити собі на шматок хліба. Втім, у житті творчої молоді знаходиться і місце для любовних пристрастей, драматизм яких максимально яскраво розкриється за допомогою класичної музики Джакомо Пуччіні.

АДРЕСА: Оперний театр, провулок Чайковського, 1

КОЛИ: 18 листопада о 18:00

ВАРТІСТЬ: від 100 до 480 гривень

КОНЦЕРТ ПРОЄКТУ "ЗАРАДИ МАЙБУТНЬОГО"

В Одеській філармонії відбудеться вечір симфонічної музики.В Одеській філармонії відбудеться вечір симфонічної музики. Фото: concert.ua

Вечір симфонічного мистецтва. У програмі українські і зарубіжні музичні шедеври у виконанні Національного одеського філармонічного оркестру, а також студентського хору та солістів-студентів ОНМА імені Антоніни Нежданової. Диригуватиме оркестром Андрій Савчук. Глядачі зможуть насолодитися живим звучання безсмертної музики Євгена Оркіна, Віталія Самолюка, Джованні Боттезіні та Ференца Ліста. Захід відбудеться за підтримки Благодійного фонду "Відкрита музика міста" та у партнерстві з діджитал-виданням JetSetter.ua.

АДРЕСА: Одеська філармонія (велика філармонічна зала), вулиця Буніна, 15

КОЛИ: 18 листопада о 18:00

ВАРТІСТЬ: від 50 до 500 гривень

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах