Концерт "Пісні кохання" та театральний джаз: куди піти в Одесі у п'ятницю та вихідні

Концерт "Пісні кохання" і театральний джаз: куди піти в Одесі у п'ятницю та вихідні.

Концерт "Пісні кохання" і театральний джаз: куди піти в Одесі у п'ятницю та вихідні. Фото ілюстративне: blog.pokupon.ua

Дозвілля та їжа
09 лютого 2023 20:47

До Дня закоханих залишається лише кілька днів, а до весни – менше трьох тижнів. Саме час зарядитися романтичним та весняним настроєм.

Vgorode дізнався, які цікаві заходи пройдуть в Одесі цієї п'ятниці і найближчими вихідними.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

БЕЗКОШТОВНИЙ МАЙСТЕР-КЛАС ДЛЯ ДІТЕЙ

В Одесі відбудеться безкоштовний дитячий майстер-клас із розпису гіпсових фігурок.В Одесі відбудеться безкоштовний дитячий майстер-клас із розпису гіпсових фігурок. Фото ілюстративне: sapozhkovat.blogspot.com

Дитячий майстер-клас із розпису виробів з гіпсу. Під наглядом майстрів малюки навчаться розмальовувати гіпсові фігурки, а також зможуть забрати їх із собою додому на згадку про цей вечір. Кількість місць обмежена. Попередній запис за телефоном: +38 068 44 77 575.

ДЕ: ресторан NASH у ТРЦ City Center, проспект Небесної Сотні, 2

КОЛИ: 10 лютого о 19:00

ВАРТІСТЬ: безкоштовно

КОНЦЕРТ ГРУПИ 4.5.0

Відео: YouTube-канал Іа Одесіт

Музичний колектив 4.5.0, який існує з кінця березня 2022 року, виконує виключно україномовні оригінальні кавери на багатьох благодійних фестивалях та у волонтерських центрах. На даний момент музиканти продовжують збирати донати на ремонти автомобілів одночасно двох батальйонів: четвертого 126-ї бригади ТРО ЗСУ та "Цунамі". Також гурт встигає виступати у різних закладах та дивувати глядачів новими проєктами. Забронювати столик можна за телефоном +38 097 82 41 991 або в Direct.

ДЕ: Zlo Bar, вулиця Грецька, 20

КОЛИ: 10 лютого о 19:00

ВАРТІСТЬ: вхід вільний

КОНЦЕРТ КЛАСИЧНОЇ МУЗИКИ

В Одесі відбудеться концерт класичної музики.В Одесі відбудеться концерт класичної музики. Фото ілюстративне: istockphoto.com

У великій філармонійній залі під керівництвом народного артиста України Володимира Шейка пролунають різноманітні музичні твори. Зокрема, глядачі почують увертюру до опери Миколи Лисенка "Тарас Бульба", Симфонію №9 "З Нового Світу" Антоніна Дворжака та музику до балету "Прометей" Євгена Станковича.

ДЕ: Одеська обласна філармонія, вулиця Буніна, 15

КОЛИ: 10 лютого о 18:00

ВАРТІСТЬ: від 100 до 500 гривень

ТЕАТРАЛЬНИЙ ДЖАЗ

В Одесі виступить джазовий оркестр під керівництвом Вадима Бессараба.В Одесі виступить джазовий оркестр під керівництвом Вадима Бессараба. Фото: culturemeter.od.ua

Джазовий оркестр театру імені Василька під проводом Вадима Бессараба виступить в акустичному форматі на відстані витягнутої руки від глядачів.

Музика Вадима Бессараба поєднує джазові традиції та академічний підхід, Останній альбом його тріо (Вадим Бессараб – рояль, Максим Кондратьєв – контрабас, Андрій Гончаров – ударні) Approximations отримав хвалебні відгуки від американських та європейських критиків, зокрема від сайту All About Jazz, а попередній альбом Differences був названий серед найкращих українських альбомів року за версією Aprize Music Award.

Щоб забронювати місце, потрібно писати в месенджер.

Половину виручених на концерті коштів спрямують на потреби протиповітряної оборони міста.

ДЕ: Джаз-клуб Перон №7, Олександрівський проспект, 16

КОЛИ: 11 лютого о 18:00

ВАРТІСТЬ: благодійний внесок

ФОРТЕПІАННИЙ КОНЦЕРТ СЕРГІЯ ТЕРЕНТЬЄВА

Відео: YouTube-канал Mila Mazur

За кілька днів до Дня закоханих заслужений артист України Сергій Терентьєв подарує слухачам романтичний концерт. Цього вечора музикант виконає романтичні твори Шопена та джазові імпровізації у своїй неповторній манері. Ведуча концерту – лектор-музикознавець Олена Шевченко. Дізнатися більше про цей захід можна за телефоном: +38 048 78 91 086, +38 094 94 57 086.

ДЕ: Євангельська Пресвітеріанська Реформаторська Церква, вулиця Пастера, 62

КОЛИ: 11 лютого о 15:00

ВАРТІСТЬ: 100 гривень, для пенсіонерів та переселенців – 50 гривень

ГОДИНА "СТОРОЖА ГІДНОСТІ"

В Одесі вшанують пам'ять Героїв Небесної Сотні.В Одесі вшанують пам'ять Героїв Небесної Сотні. Фото: bbc.com

За дев'ять днів до Дня пам'яті Героїв Небесної Сотні всіх охочих запрошують на годину пам'яті "Сторожа Гідності". Цей захід – можливість згадати загиблих Героїв та віддати належне їхньому подвигу.

ДЕ: Одеська обласна бібліотека для юнацтва, вулиця Академіка Корольова, 46

КОЛИ: 11 лютого о 14:00

ВАРТІСТЬ: безкоштовно

БЛАГОДІЙНИЙ КОНЦЕРТ "ПІСНІ КОХАННЯ"

В Одесі відбудеться благодійний концерт "Пісні кохання".В Одесі відбудеться благодійний концерт "Пісні кохання". Фото ілюстративне: pexels.com

Солісти проєкту Opera Gala виконають відомі арії, романси та пісні про кохання. У програмі вечора і сольні, і дуетні номери. Захід приурочений до Дня святого Валентина, адже, як зазначають організатори, "кохання – це єдина річ, яка пройшла крізь століття майже незмінною, додаючи в наше життя неймовірні фарби, наповнюючи його змістом".

ДЕ: Всесвітній клуб одеситів, вулиця Маразлієвська, 7

КОЛИ: 11 лютого о 14:00

ВАРТІСТЬ: за бажанням благодійний внесок

КОНЦЕРТ ЛЮДИНИ-ОРКЕСТРА

Відео: YouTube-канал Max Tavrichesky

В Одесі виступить людина-оркестр родом із Херсона Макс Таврійський. Виконавець грає на акустичній гітарі, губних гармоніках та перкусії, а також співає. У репертуарі музиканта ексклюзивні версії класики блюзу, триб'юти The Doors, Bob Dylan, Rolling Stones, Chris Ria, Ozzy Osbourne, Dire Straites та авторські пісні. Творчий шлях Макса Таврійського триває вже понад 30 років. За цей час він встиг дати тисячі концертів у різних країнах світу, організувати єдиний в Україні фестиваль блюзу, столичні блюз-джеми і українські турне європейських та американських майстрів жанру.

ДЕ: арт-клуб "Музей", Старобазарний сквер, 5

КОЛИ: 11 лютого о 18:00

ВАРТІСТЬ: 150 гривень

ДЖАЗ ДЛЯ ДІТЕЙ ТА ДОРОСЛИХ

В Одесі відбудеться джазовий захід для дітей та дорослих.В Одесі відбудеться джазовий захід для дітей та дорослих. Фото ілюстративне: pexels.com

Виконавці з музичних шкіл Одеси виступатимуть із сольними та ансамблевими програмами. Зустріч проведе Олена Шевченко – керівник Джаз-клубу Всесвітнього клубу одеситів, ведуча джазових конкурсів, фестивалів та циклу передач "Джаз-клуб" на радіо-online "Гармонія миру".

ДЕ: Всесвітній клуб одеситів, вулиця Маразлієвська, 7

КОЛИ: 12 лютого о 12:00

ВАРТІСТЬ: безкоштовно

БЛАГОДІЙНИЙ КОНЦЕРТ КАМЕРНОГО ОРКЕСТРУ

Відео: YouTube-канал jorj good

Камерний оркестр Black Sea Orchestra під керівництвом Олесі Пістової напередодні Дня святого Валентина подарує глядачам запальну та романтичну музику. Для глядачів прозвучать світові хіти у виконанні талановитих вокалістів: Володимира Порубайла, Андрія Малініча та Андріани Боровик.

ДЕ: головний вхід стадіону "Чорноморець" (другий поверх), парк Шевченка

КОЛИ: 12 лютого о 12:00

ВАРТІСТЬ: безкоштовно

Нагадаємо, протягом трьох днів з 9 по 11 лютого в Одесі відбувається фестиваль німецького кіно.

Також Vgorode розповідав, куди можна буде піти в Одесі на День святого Валентина.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах