В Одесі перебої з водопостачанням: що сталося

В Одесі перебої з водопостачанням: що сталося.

В Одесі перебої з водопостачанням: що сталося. Фото ілюстративне: odessa.comments.ua

Комуналка
26 листопада 2023 21:50

26 листопада в різних районах Одеси через негоду та проблеми з електропостачанням спостерігаються перебої з водопостачанням. Про це повідомили у пресслужбі філії "Інфоксводоканал".

"Через стрибки напруги та відключення електроенергії насосне обладнання відключається кожні десять хвилин і не може працювати стабільно. Для відновлення водопостачання переважну більшість насосних станцій перевели на роботу від генераторів, проте значна потужність та технологічні умови роботи деяких насосних станцій не дозволяють використовувати на них джерела автономного живлення. Очікуємо найближчим часом покращення електропостачання та стабілізації тиску води", – йдеться у повідомленні.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Нагадаємо, станом на 19:00 26 листопада без світла через негоду залишаються понад дві сотні населених пунктів Одеської області.

Також тимчасово призупинили роботу великі міські котельні. Причиною таких тимчасових незручностей стали перепади напруги електроенергії та припинення електропостачання. Перерва у роботі котелень допоможе уникнути подальших аварійних ситуацій та зберегти стійке функціонування обладнання. Процес теплопостачання перезапустять відразу після того, як відновлять стабільне електропостачання.

На завтра, 27 листопада, в Одеській області також оголосили штормове попередження. Очікуються хуртовина, ожеледиця та сильні пориви вітру.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах