Разом ми сила: як одесити готуються до оборони міста

Разом ми сила: як одесити готуються до оборони міста.

Разом ми сила: як одесити готуються до оборони міста. Фото: radiosvoboda.org

Суспільство
09 березня 2022 08:11

Кілька днів тому президент України Володимир Зеленський повідомив, що російські війська готуються бомбити Одесу. Голова держави зазначив, що бомби, артилерія та ракети проти Одеси стануть військовим та історичним злочином. Втім, незважаючи на такі страшні прогнози, одесити не втрачають бадьорості духу та готові обороняти своє місто від ворога. Про це повідомляє Vgorode із посиланням на прес-службу Міністерства оборони України.

Для російських окупантів Одеса є чи не найпріоритетнішим напрямком, оскільки є головними морськими воротами України, а також відіграє стратегічну роль у замиканні сухопутного коридору з Придністров'ям.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Проте віддати Одесу-маму окупантам жителі Південної Пальміри не погодяться нізащо. Зараз, коли місто опинилося під загрозою нападу російських загарбників, одесити і вночі, і вдень готуються до боїв, а саме місто перетворилося на справжню фортецю. Зробити свій внесок у захист Одеси намагаються навіть діти: вони допомагають наповнювати мішки піском.

Відео: facebook.com/MinistryofDefence.UA

Раніше Vgorode повідомляв, що українським силам вдалося підбити в Чорному морі патрульний корабель ЧФ РФ "Василь Биков". Цей корабель разом із ракетним крейсером "Москва" 24 лютого атакував Зміїний острів і обстріляв зі ствольної зброї позиції українських прикордонників.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах