Під Одесою електричка на смерть збила жінку, яка лягла на рейки

Під Одесою електричка на смерть збила жінку, яка лягла на рейки.

Під Одесою електричка на смерть збила жінку, яка лягла на рейки. Фото: wallpaperscraft.ru

Події
14 лютого 2022 10:31

Увечері 13 лютого у Великодолинському Одеської області жінку переїхала електричка. Про це повідомляє Vgorode із посиланням на прес-службу Нацполіції.

Так, трагедія сталася у районі залізничної станції Аккарджа у селі Великодалинське. За словами машиніста, він помітив на рейках лежачу людину, застосував екстрене гальмування, але наїзду уникнути не вдалося.

Не забудьте підписатися на канал Vgorode.ua в Telegram.

На місце викликали слідчо-оперативну групу. Правоохоронці встановлюють всі обставини події та вирішують питання щодо її правової кваліфікації. Також встановлюють особу загиблої жінки.

Під Одесою електричка на смерть збила жінку, яка лягла на рейки.Під Одесою електричка на смерть збила жінку, яка лягла на рейки. Фото: od.npu.gov.ua

Раніше, 22 січня, біля залізничної станції Одеса-Застава-1 під колесами поїзда загинув молодий чоловік, котрому відрізало голову.

Нагадаємо, що ввечері 13 лютого у провулку Курортному села Нерубайське Одеської області місцевий чоловік із ознаками алкогольного сп'яніння за кермом свого позашляховика збив 18-річну дівчину, яка котила уздовж узбіччя візок із півторамісячною донькою. Постраждалі перебувають у реанімації.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах