Лікарі розповіли про стан збитого джипом немовляти (відео)

Лікарі розповіли про стан збитого джипом немовляти.

Лікарі розповіли про стан збитого джипом немовляти. Фото: usionline.com

Події
14 лютого 2022 15:38

Медики повідомили, в якому стані перебуває півторамісячна дівчинка, яку в селі Нерубайське збив позашляховик. Про це повідомляє Vgorode із посиланням на "УСІ".

Так, за словами дитячого хірурга Іони Діланян, дитина надійшла до лікарні у стані середньої тяжкості: з переломом стегна та черепно-мозковою травмою у вигляді струсу мозку. Мама відбулася легкими тілесними ушкодженнями.

Не забудьте підписатися на канал Vgorode.ua в Telegram. 

Відео: YouTube-канал USI Online

На даний момент постраждала дитина знаходиться у відділенні нейрохірургії та отримує лікування.

Нагадаємо, увечері 13 лютого в селі Нерубайське Одеської області водій позашляховика збив 18-річну дівчину, яка котила вздовж узбіччя коляску зі своєю півторамісячною донькою. Матір з дитиною забрала "швидка". Вочевидь, водій, який наїхав на дівчину з немовлям, був п'яний. У нього взяли зразки крові на дослідження на наявність алкоголю.

Раніше Vgorode розповідав про те, що в Сухому лимані Овідіопольського району Одеської області вантажівка на смерть збила 74-річну жінку. Також ми писали про 20-річного водія, який влаштував п'яні покатеньки біля будівлі Одеської мерії.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах