Cтрибнути з даху та з вишки: в Одесі запобігли двом суїцидам

В Одесі патрульні запобігли двом спробам суїциду.

В Одесі патрульні запобігли двом спробам суїциду. Фото: t.me/od_patrolpolice

Події
15 лютого 2022 12:38

За останні кілька днів одеські інспектори двічі рятували людей, котрі хотіли звести рахунки з життям. Про це повідомляє Vgorode із посиланням на прес-службу Патрульної поліції.

Так, вдень 13 лютого до поліції надійшло повідомлення про те, що на даху багатоповерхівки на вулиці Давида Ойстраха розгулює чоловік.

Не забудьте підписатися на канал Vgorode.ua в Telegram. 

Патрульні запобігли спробі самогубства на вулиці Давида Ойстраха.Патрульні запобігли спробі самогубства на вулиці Давида Ойстраха. Фото: t.me/od_patrolpolice

Патрульні, що прибули на місце, піднялися на дах і спробували вмовити відчайдушного громадянина спуститися вниз. На контакт чоловік йшов дуже неохоче. На всі вмовляння патрульних він відповідав, що скинеться з даху, якщо до нього наблизиться поліція. Втім, правоохоронці все ж таки вибрали момент, коли чоловік відволікся, і відтягли його від краю на безпечну територію. Від госпіталізації порушник спокою відмовився. У результаті чоловіка доставили до відділення поліції, де на нього чекала дружина.

Ще один подібний інцидент трапився вдень 14 лютого на Митній площі. Там невідомий піднявся на металеву конструкцію і погрожував стрибнути вниз. 

В Одесі патрульні врятували чоловіка, який заліз на металеву конструкцію.В Одесі патрульні врятували чоловіка, який заліз на металеву конструкцію. Фото: t.me/od_patrolpolice

Поліцейські, що прибули на місце, відмовили чоловіка від такого відчайдушного вчинку, проте в останній момент нещасний передумав і повис на руках. На щастя, інспектори швидко схопили його за руки та відтягли на безпечну відстань. Згодом врятованого передали медикам. На даний момент він перебуває у лікарні. 

В Одесі патрульні врятували чоловіка, який заліз на металеву конструкцію.В Одесі патрульні врятували чоловіка, який заліз на металеву конструкцію. Фото: t.me/od_patrolpolice

Раніше Vgorode розповідав, що в Чорноморську патрульні врятували жінку, яка залізла на кондиціонер і не могла самостійно спуститися вниз. Також ми писали про те, що одесит через сварку з дружиною порізав собі вени. На щастя, чоловіка вдалося врятувати.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах