Одеським школярам скасували дистанційне навчання

Одесским школьникам отменили дистанционное обучение.

Одесским школьникам отменили дистанционное обучение. Фото: app.com

Події
18 лютого 2022 14:20

Одеські школярі матимуть змогу знову сісти за парти вже з понеділка, 21 лютого. Про це повідомляє Vgorode із посиланням на директора департаменту освіти Олену Буйневич.

При цьому діятимуть деякі обмеження. Так, залежно від кількості хворих, можуть закривати на карантин класи чи цілі школи. Якщо 20% одеських учнів захворіють на коронавірус або ГРВІ, місцева влада знову введе "дистанційку".

Не забудьте підписатися на канал Vgorode.ua в Telegram.

Скріншот. Фото: facebook.com/profile.php?id=100005768370902Скріншот. Фото: facebook.com/profile.php?id=100005768370902

Також для учнів 1-4 класів можливі дистанційні групи за бажанням.

Нагадаємо, що учні одеських шкіл перебувають на дистанційному навчанні з 27 січня через стрімке зростання захворюваності на коронавірус. Крім того, кількість закритих класів щодня зростала. Хворіти почали не лише діти, а й члени їхніх сімей.

А 12 лютого стало відомо, що дистанційку продовжили ще на один тиждень через напружену епідемічну ситуацію. За даними Олени Буйневич, 12% одеських школярів хворіють на ГРВІ та коронавірус. Також хворі є у 14% сімей учнів.

Днями Олена Буйневич припустила, що учні зможуть розпочати очні заняття у школах Одеси у понеділок, 21 лютого, якщо динаміка захворювання COVID-19 та ГРВІ зменшиться.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах