На Одещині зникла 16-річна дівчина

На Одещині зникла 16-річна дівчина.

На Одещині зникла 16-річна дівчина. Фото: Vgorode

Події
18 лютого 2022 15:16

На Одещині шукають зниклу 16-річну мешканку села Саражинка Балтської громади Олександру Смоленську, яка сьогодні вночі пішла з дому і досі не повернулася. Про це повідомляє Vgorode із посиланням на прес-службу Нацполіції Одеської області.

Прикмети: зріст 160 сантиметрів, очі блакитні, довге світло-русяве волосся.

Не забудьте підписатися на канал Vgorode.ua в Telegram.

Була одягнена у сірі джинси, куртку кольору хакі, мала при собі чорний рюкзак із червоними смугами. На ногах білі кросівки.

Якщо ви маєте будь-яку інформацію про місцезнаходження дівчини, зателефонуйте до поліції за номером (04866) 2-28-02 або на "102".

Нагадаємо, що одеситів просять допомогти у пошуках родичів дівчини. Її знайшли вночі на вулиці 10 лютого у дезорієнтованому стані.

А ще ми писали, що в Одесі знайшли 16-річну Лідію Костів зі Львова, яка зникла зі своїм 21-річним хлопцем. Про це повідомляє Vgorode із посиланням на прес-службу Нацполіції регіону. Дівчина з хлопцем змінили зачіски та перефарбували колір волосся. В Управлінні превентивної діяльності ГУНП на Одещині поговорили з втікачами про наслідки.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах