Екс-глава одеської поліції Головін тепер координує охоронні структури

Екс-глава одеської поліції Головін наразі координує охоронні структури.

Екс-глава одеської поліції Головін наразі координує охоронні структури. Фото: od.npu.gov.ua

Події
07 березня 2022 22:01

Екс-начальник поліції Одеської області Дмитро Головін, чия застава пішла на підтримку українських захисників, тепер є помічником начальника ГУНП з координації спільних дій охоронних структур Одеси. Про це повідомляє Vgorode з посиланням на прес-службу поліції на Одещині.

Так, Головін тепер координує роботу недержавних охоронних структур та організує їхню взаємодію з поліцією на період воєнного стану. Але офіційного статусу він не має.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Нагадаємо, що екс-начальника ГУНП підозрювали у привласненні конфіскованих цигарок, ринкова вартість яких становила майже 50 мільйонів гривень.

Зазначимо, що сплачену заставу у 315 300 гривень перерахують на потрібні ЗСУ.

Вся інформація, що надходить до охоронних фірм, обробляється в оперативному штабі, що дозволяє миттєво реагувати на зміну ситуації в місті.

"Якщо ви побачили підозрілу особу чи предмет або потрапили в біду, вони прийдуть на допомогу. Тепер вони стоять на сторожі міста та передмістя, а незабаром під їхнім щитом опиниться вся область. Все буде Україна!", – додає Головін.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах