Греція звернеться до НАТО із проханням допомогти захистити Одесу

Греція звернеться до НАТО із проханням допомогти захистити Одесу.

Греція звернеться до НАТО із проханням допомогти захистити Одесу. Фото: galinfo.com.ua

Події
08 квiтня 2022 04:19

Греція звернеться до союзників в Альянсі із проханням зробити все для того, щоб підтримати оборону Одеси. Про це повідомляє Vgorode з посиланням на міністра закордонних справ Греції Нікоса Дендіаса.

Так, перед засіданням міністрів закордонних справ НАТО у Брюсселі глава МЗС Греції заявив, що ініціюватиме в Альянсі допомогу для оборони Одеси. 

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь щоб бути в курсі найважливішої інформації.

"Я також звернуся до наших союзників по НАТО із проханням надати всіляку підтримку Україні для захисту Одеси. У цьому разі Одесу не спіткає доля Маріуполя. Ми можемо допомогти Україні, надавши їй всю військову підтримку, яка потрібна для захисту Одеси. Я був в Одесі кілька днів тому. Жителі міста хочуть захищати Одесу", – сказав Нікос Дендіас.

Нагадаємо, 6 квітня Володимир Зеленський, виступаючи перед парламентаріями Греції, зазначив, що Одеса – ще одне південне місто, яке Росія може спробувати знищити так само, як і Маріуполь. Президент України зазначив, що сьогодні в нашому місті немає пострілів лише завдяки ЗСУ, які стримують російські атаки та відкидають варварські російські війська від їхнього давнього узгодженого російським керівництвом наступу на Одесу.

Також ми повідомляли, що 3 квітня Нікос Дендіас особисто привіз до Одеси гуманітарну допомогу для медичних закладів системи охорони здоров'я Одеської області. Тоді ж голова Одеської ОВА Максим Марченко звернувся до Нікоса Дендіаса та його колег в уряді Греції із проханням надати потужне озброєння для ЗСУ, які захищають нашу область.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах