Перші порушники та 3000 поліцейських: як проходить комендантська година 9 травня на Одещині

Перші порушники та 3000 поліцейських: як проходить комендантська година 9 травня на Одещині.

Перші порушники та 3000 поліцейських: як проходить комендантська година 9 травня на Одещині. Фото: facebook.com/gunp.odessa

Події
09 травня 2022 16:38

Сьогодні, 9 травня, у населених пунктах Одеської області за порядком стежать понад 3000 військовослужбовців. Про це повідомляє Vgorode із посиланням на прес-службу Нацполіції області.

У посиленому режимі працюють представники Збройних Сил України, Національної гвардії України, Національної поліції та сили територіальної оборони.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Як зазначили у Патрульній поліції Одеси, станом на 13:00 в Одесі затримали 10 порушників комендантської години. Їх відвезли до поліції. Але загалом день минає без подій.

Також у мережі з'являються відео, що роблять тероборонці з тими, хто порушує порядок.

Нагадаємо, що сьогодні, 9 травня, в Одесі діє тривала комендантська година. Вона закінчиться лише о 05:00 10 травня. Під час неї заборонено перебувати на вулиці та інших громадських місцях. Винятком є ​​особи, які мають відповідні спеціалізовані перепустки та посвідчення. Про всі особливості ми писали тут.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах