Перші дні літа: яка погода буде в Одесі наступного тижня

Перші дні літа: яка погода буде у Одесі наступного тижня.

Перші дні літа: яка погода буде у Одесі наступного тижня. Фото: facebook.com/lolita.klochkova

Події
29 травня 2022 11:50

В останні дні травня та перші дні літа в Одесі буде тепло та переважно хмарно. На початку тижня можливі дощі.

Про це повідомляє Vgorode з посиланням на дані Українського Гідрометеорологічного центра.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

30 травня

Мінлива хмарність. Вранці та ввечері можливі короткочасні дощі. Вітер зі швидкістю 5-10 метрів за секунду протягом доби дутиме з різних напрямків: уночі та ввечері – зі сходу, вранці – з північного заходу, а вдень – з південного сходу. Температура вночі становитиме +16-17°С, а вдень – +19-21°С.

31 травня

Мінлива хмарність. Увечері очікується невеликий дощ із грозою. Вітер уночі та вранці – північний, вдень – східний, увечері – західний. Швидкість вітру складе 1-8 метрів за секунду, але ввечері його пориви подекуди сягатимуть 13 метрів за секунду. Температура вночі – +17-18°С, вдень – +25-26°С.

1 червня

Мінлива хмарність. Без опадів. Вітер північний, 3-7 метрів за секунду, проте вночі його пориви подекуди сягатимуть 12 метрів за секунду, а вранці – 11 метрів за секунду. Температура повітря вночі становитиме +17-20°С, вдень +24-25°С.

2 червня

Хмарно. Опадів не очікується. Вітер уночі, вранці та ввечері – північний, а вранці – північно-східний. Температура вночі – +19-21°С, вдень – +25-26°С.

3 червня

Ясно. Вітер уночі та вранці – північний, вдень – південно-східний, а ввечері – південно-західний. Швидкість вітру складе 2-8 метрів за секунду, проте ввечері його пориви подекуди сягатимуть 12 метрів за секунду. Температура вночі – +19-22°С, вдень – +25°С.

Раніше Vgorode повідомляв про те, що влітку в Одесі та області очікується посуха, яка створить несприятливі умови для вирощування сільськогосподарських культур.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах