Стало відомо, що за вибухи чули сьогодні одесити та мешканці області

Стало відомо, що за вибухи чули сьогодні одесити та мешканці області.

Стало відомо, що за вибухи чули сьогодні одесити та мешканці області. Фото: kartinkin.net

Події
07 червня 2022 21:40

Сьогодні, 7 червня, жителі Одеси та області повідомляли про звуки стрілянини та вибухів. Проте обстрілів у регіоні не було. Про це повідомляє Vgorode з посиланням на губернатора Одеської ОВ Максима Марченка.

За його словами, у соціальних мережах часто зустрічаються повідомлення про стрілянину та вибухи у різних районах міста та області, проте турбуватися не варто. Українські військові часто проводять навчання практично кожного дня.

Наприклад, ніч із 6 на 7 червня в Одесі та області пройшла спокійно, проте близько 04:00 одесити чули вибух. На щастя, це був не обстріл, а робота наших військових. Але багатьох місцевих жителів він налякав.

Нагадаємо, що сьогодні у Подільському районі Одеської області проводять планові заняття з бойової підготовки для військових. Це узгодження бойових груп військ та підрозділів ЗСУ щодо відпрацювання ДРГ противника у разі проникнення на територію Подільського району.

А з 7 по 14 червня у Болградському районі Одеської області проводитимуть планові заняття з бойової підготовки для військових.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах