В Одеській ОВА розповіли про те, чи думають про відпочинок на набережних та у пляжних клубах

В Одеській ОВА розповіли про те, чи думають про відпочинок на набережних та у пляжних клубах.

В Одеській ОВА розповіли про те, чи думають про відпочинок на набережних та у пляжних клубах. Фото: instagram.com/red_lineclub

Події
08 червня 2022 09:32

Представник Одеської ОВА Сергій Братчук розповів про позицію Військової адміністрації з приводу відпочинку одеситів на набережних та пляжних клубах. Про це повідомляє Vgorode з посиланням на ефір ICTV.

За його словами, в ова не проти роботи закладів, які не порушують правила. Адже відпочивати також треба, тим більше це підтримує нашу економіку. Однак не варто забувати, що в країні йде війна, тому потрібно бути обережними і дотримуватися всіх правил воєнного стану.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

"Для діючих закладів дозвілля є дуже чіткі правила. Для них прописані інструкції, за якими вони повинні діяти, наприклад під час повітряної тривоги. Також ці установи повинні не допускати великого скупчення людей", - сказав речник ОВА.

За словами Братчука, навіть приватні відпочинкові комплекси не повинні мати допуску до води. Басейни можуть працювати, але люди не повинні ходити на пляж і заходити у море.

Також Братчук ще раз нагадав, що є мінно-вибухова небезпека, тому пляжі закриті, але є певна категорія людей, яка нехтує правилами та намагається їх порушити. Поліція добре стежить за правопорядком, але траплялися й випадки, коли самі одесити витягували з води "іхтіандрів", які порушували правила.

До речі, минулими вихідними в Одесі запрацювали перші пляжні клуби.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах