Біля берегів Одеської області знищили ворожу міну, яку прибило штормом

Біля берегів Одещини знищили ворожу міну, яку прибило штормом.

Біля берегів Одещини знищили ворожу міну, яку прибило штормом. Фото: скриншот відео facebook.com/navy.mil.gov.ua

Події
18 червня 2022 09:13

Після шторму до берегів Одещини знову прибило російську міну. Про це повідомляє Vgorode із посиланням на прес-службу Військово-морських сил Збройних сил України.

Так, під час патрулювання сили оборони виявили біля одеських берегів дрейфуючу міну. Небезпечну знахідку вчасно ліквідував підрозділ Військово-Морських Збройних Сил України.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Відео: facebook.com/navy.mil.gov.ua

Військові зазначили, що таке трапляється вже не вперше. Раніше дрейфуючі способи поразки з російським маркуванням виявили та знешкодили біля берегів Румунії та Туреччини. Використовуючи морські міни, Російська Федерація насамперед загрожує цивільному судноплавству та людським життям.

Нагадаємо, минулої суботи на одному з пляжів Одеської області 50-річний чоловік, незважаючи на заборону, вирішив скупатися в замінованому морі та підірвався на невідомому предметі. Пізніше з'ясувалося, що загиблий був переселенцем із Донбасу. На узбережжі він відпочивав разом із дружиною, сином та товаришем. У момент трагедії дружина і дитина загиблого розкладали на піску речі, а ось друг теж вирішив зануритись у морську воду і лише дивом уникнув загибелі.

Військові та правоохоронці вкотре наголошують, що сувора заборона на відвідування узбережжя та купання в морі – це заходи безпеки, нехтування якими можуть коштувати життя.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах