Чоловікові, який учинив бійку в Аркадії, загрожує в'язниця

Чоловікові, який учинив бійку в Аркадії, загрожує в'язниця.

Чоловікові, який учинив бійку в Аркадії, загрожує в'язниця. На фото скріншот із відео бійки

Події
27 червня 2022 11:05

Чоловіка, який влаштував бійку в Аркадії, може чекати на в'язницю. Про це повідомляє Vgorode із посиланням на пресслужбу Нацполіції Одеської області.

Нагадаємо, інцидент стався ще на початку червня в одного з розважальних закладів в Аркадії. Мешканець Запорізької області нецензурно висловлювався на адресу випадкових перехожих, спровокував словесну суперечку з компанією незнайомців, а у відповідь на прохання припинити зухвалу поведінку кинувся до одного з чоловіків у бійку.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Дії бешкетника потрапили на відео, яке потрапило до інтернету. Після громадського резонансу на нього звернув увагу губернатор Одеської області Максим Марченко та вимагав покарати винних згідно із законом. Правоохоронці одразу встановили особу порушника. Йому повідомили про підозру в частині першій статті 296 Кримінального кодексу України. За хуліганство чоловікові загрожує штраф до шести місяців арешту або до п'яти років обмеження волі.

Раніше повідомлялося, що учасникам бійки нібито вручили повістки у військкомат.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах