Дивом врятувалися: мешканці зруйнованих будинків розповіли про сьогоднішній ракетний удар по Одеській області

Дивом врятувалися: мешканці зруйнованих будинків розповіли про сьогоднішній ракетний удар по Одеській області.

Дивом врятувалися: мешканці зруйнованих будинків розповіли про сьогоднішній ракетний удар по Одеській області. Фото: od.gp.gov.ua

Події
27 червня 2022 17:28

У мережі з'явилося відео з місця вибуху російської ракети Х-22 у селі Маяки на Одещині зі свідками ракетного удару. Про це повідомляє Vgorode із посиланням на пресслужбу ГУНП в Одеській області.

Так, одна з постраждалих жінок розповідає, що врятувалася завдяки броньованим дверям.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Завдяки щасливому випадку в момент вибуху господиня була в будинку одна, а її дочка з онукою в гостях.

"Я пішла собі спати в літню кухню, а прилетіло ось у будинок, а в кухні мене врятували броньовані вхідні двері, там упала фальш стеля... Коли я схопилася з дивана і побачила, що у мене тут взагалі дверей немає, вдома у мене ні... У домі все згоріло, все, я як вискочила в халаті, так і залишилася... Кому ми насолили, кому ми що поганого зробили? прийняти до себе, але коли це тобі – це дуже страшно”, – розповіла жінка.

Інша жінка розповіла, що на неї з чоловіком упала стеля.

"Всі вікна, всі шафи, всі двері міжкімнатні, все зовсім порушено, що в літній кухні таке ж страшне... Така була потужна хвиля, така сила. Страшно, дуже страшно, проробила все життя ні на що, нуль", - розповіла. вона.



Нагадаємо, що вночі 27 червня російські війська завдали ракетного удару із застосуванням літаків стратегічної авіації Ту-22М. Постраждали вісім мирних жителів, із яких двоє дітей – це трирічні близнюки. Близько 65 будинків загалом отримали пошкодження, чотири з них знищено.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах