У лікарнях Одеси облаштують артезіанські свердловини

У лікарнях Одеси облаштують артезіанські свердловини.

У лікарнях Одеси облаштують артезіанські свердловини. Фото: pexels.com

Події
21 липня 2022 12:09

У лікарнях Одеси таки облаштують артезіанські свердловини. Це зроблять для того, щоб забезпечити медиків та пацієнтів чистою водою під час комунальних аварій. Про це повідомляє Vgorode із посиланням на департамент охорони здоров'я Одеської міської ради.

Для проекту шукають підрядників, які мають необхідний досвід та кваліфікацію. Заявки від підприємств ухвалюють до 22 липня.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Нагадаємо, що цю ідею голова Одеської ОВ Максим Марченко озвучив ще у травні. Він заявив, що приділяє увагу питанню забезпечення водою медичних закладів на території міста та області. За його словами, у лікарнях опрацьовували можливість забезпечення питною водою із артезіанських свердловин.

Нагадаємо, що місто-побратим Йокогама передав Одесі важливу допомогу – системи очищення води. 33 портативні очищувачі та супутні прилади передав Надзвичайний та Повноважний Посол Японії в Україні пан Мацуда Кунінорі.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах