Чоловік, якого заарештували за продаж гуманітарки, не має відношення до "Корпорації монстрів"

Чоловік, якого заарештували за продаж гуманітарки, не має відношення до "Корпорації монстрів" - фото

Чоловік, якого заарештували за продаж гуманітарки, не має відношення до "Корпорації монстрів" - фото

Події
03 серпня 2022 11:53

Голова фонду "Корпорація монстрів" Катерина Ножевнікова прокоментувала інформацію про арешт волонтера її благодійного фонду, яка нещодавно з'явилась у судовому реєстрі. Про це повідомляє Vgorode.

За її словами, ця людина ніколи не була співробітником або волонтером "Корпорації монстрів".

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

"Людина, яку заарештували кілька тижнів тому, є співробітником мого колеги по роботі з військовими, вона не є волонтером фонду, не має доступу до майна фонду і на даний момент її відпустили під заставу за відсутністю доказів, що вона продавала гуманітарну допомогу. Триває слідство., і кожен виконує свою роботу. Але статті з такими заголовками завдають репутаційних втрат фонду і можуть завадити нам працювати і допомагати військовим та цивільним у тих обсягах, у яких ми з вами це робимо", – заявила Катерина.

Раніше ми повідомляли, що в Одесі суд заарештував чоловіка, який представився волонтером відомого та шанованого в Одесі благодійного фонду "Корпорація монстрів". Він попався на продаж гуманітарної допомоги. За даними слідства, псевдоволонтер з 7 червня по 1 липня продав бронепластини, плитоноски, аптечки, а також квадрокоптер та тепловізор. Все це реалізовувалося клієнтом, який діяв під контролем правоохоронців.

Загалом він отримав майже 14 тисяч доларів. Злочинцю висунули підозру в частині третьої статті 201-2 КК. Приморський райсуд заарештував його із заставою в один мільйон гривень.

Нагадаємо, що раніше СБУ відкрила кримінальне провадження проти одеського благодійного фонду "Корпорація монстрів".

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах