У Хуторському провулку через дощ обвалилася частина будинку і мало не покалічила жінку

У Хуторському провулку через дощ обвалилася частина будинку і мало не покалічила жінку.

У Хуторському провулку через дощ обвалилася частина будинку і мало не покалічила жінку. Фото: Ірина Чернієнко

Події
16 серпня 2022 16:28

Під час сьогоднішньої зливи обрушилася частина будинку у Хуторському провулку 6/3 в Одесі. Про це повідомила місцева мешканка Ірина Чернієнко.

Так, на неї мало не впав козирок. Інцидент стався тоді, коли жінка вийшла у під'їзд, аби зняти на відео дощ. Від удару її відкинуло назад і вона вдарилася головою об стіну. На щастя, обійшлося без серйозних травм. Також посипалася плитка зі стін.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

З її слів, "перші дзвінки" були ще тиждень тому під час грози. Але місцеві жителі подумали, що підозрілий звук пов'язаний із воєнними діями.

Нагадаємо, що йдеться про будинок, у якому 2 квітня 2021 року стався вибух газу та пожежа на другому поверсі. В результаті НП звалилося перекриття між другим та третім поверхами. Хазяїна квартири на другому поверсі вибуховою хвилею викинуло з вікна. Його у тяжкому стані відвезли до Єврейської лікарні, де він невдовзі помер. Відомо, що це чоловік із інвалідністю, який жив у квартирі один. Разом із ним проживала кішка, її вдалося врятувати. Ще постраждали чотири особи. Місцевих жителів мали відселити. Будинок відновлювали.

Пізніше там упала стіна, коли займалися ремонтом будівлі. Загинув робітник, постраждали ще двоє людей.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах