Всесвітній клуб одеситів призупинив видачу премій Бабеля після скандалу

Всесвітній клуб одеситів призупинив видачу премій Бабеля після скандалу.

Всесвітній клуб одеситів призупинив видачу премій Бабеля після скандалу. Фото: facebook.com/odessitsclub

Події
18 серпня 2022 14:05

Віце-президент Всесвітнього Клубу Одеситів Валерій Хаїт та координатор премії Ісаака Бабеля заявив про зупинення проведення цієї літературної премії, а сама організація виходить зі складу її засновників. Про це повідомляє пресслужба Світового клубу Одесити.

Більше того, президентська рада Всесвітнього Клубу Одесита прийняла відставку віце-президента клубу Валерія Хаїта – автора ідеї проведення премії.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

"Найближчим часом Всесвітній клуб одеситів продовжить серію благодійних заходів. За час військової агресії Клуб провів понад 60 благодійних зустрічей і концертів, збори від яких дозволили придбати 70 бронежилетів для бійців тероборони Одеси. У планах ВКО - організація благодійних занять для дітей-переселенців педагогів, екскурсоводів, художників, музикантів, артистів та режисерів Одеси. Нами вже підготовлено Благодійну літературно-музичну програму для підлітків "Ступінь розуміння", яка відбудеться найближчої суботи для дітей-переселенців та одеських підлітків", – зазначили у клубі.

Раніше ми повідомляли, що Одеський муніципалітет призупинив співпрацю з клубом через російських письменників серед членів журі та лауреатів премії Ісаака Бабеля.

При цьому в самому клубі заявили, що рішення про зупинення співпраці зі Всесвітнім клубом одеситів ґрунтується на брехні.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах